Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pitahaya27

Jak gruba dziewczyna ma przetrwać 1 spotkanie?

Polecane posty

Witam wszystkich :) Bardzo proszę o porady,jak powinnam się zachować się na 1 spotkaniu z chłopakiem?On do mnie jutro przyjeżdża,po 2 latach pisania na gg i wspólnych rozmowach na skypie.Wie o moich problemach zdrowotnych i o tym,że walczę z nadwagą.Nie ukrywałam tego bo i po co?Wie,że jestem gruba i się odchudzam ale to nie trwa 1 dzień :(. Bardzo zaczynają mnie zjadać nerwy,nie wiem jak się zachować wczoraj jak z nim rozmawiałam,zaczęłam panikować i gadać głupoty,że to,że tamto.Że napewno się wystraszy i nie bedzie chciał się spotykać..Jesteśmy oboje po przejściach,jego zostawiła żona,mnie facet gdy zaczęłam chorować..Mówi,że nigdy nie odejdzie ale ja zaczynam się denerwować.Nie chcę,by jutro widział we mnie smutną i zakompleksioną kobietę,która najchętniej uciekłaby gdzieś na bezludną wyspę.Jak się zachować?Czy są ty kobietki takie jak ja grubsze lub dość duże,które poradzą.Szczupłych też proszę o poradę :)Dzieki wielkie!

Gość 23 anos
Bądz sobą.

Gość mk;;]
to wyslij mu fotke taka jaka jestes i po sprawie

hej.. :) musisz być pewna siebie.. na tym spotkaniu pokaż się z jak najlepszej strony.. skoro on wie o twoich problemach.. pewnie już mu troszkę przynudzałaś czasem co?? mowie Ci uwierz w siebie..pamiętaj że jesteś silną kobieta.. jesteś dumna z tego.. masz randkę.. na pewno się uda :)

Gość mały odkrywca
Zapomnij o tym że jesteś gruba- ubierz się w najlepsze ciuchy i zaplanuj jakoś ten dzień, tak żebyście nie siedzieli na zadkach bo predzej czy później dopadnie Cię myśl "co on sobie o mnie myśli" PS. Nie boisz się zapraszać bądź co bądź nieznajomego do domu?

Gość lolipopp
na co chorujesz? i jaka duza masz nadwage? sama po ciazy waze duzo za duzo, ok 82 kilo a przed ciaza wazylam 60-62:( wiec bardzo dobrze Cie rozumiem i wiem jak sie czujesz:)

Przede wszystkim sie odpręż i nie panikuj. On nie chce się spotkać z zestresowaną znerwicowaną babą tylko z zadowoloną z życia i uśmiechniętą kobitką. Ja też jestem większych rozmiarów a poza tym jestem bardzo wysoka więc też dla niektórych będę babochłopem itp. Tego nie zmienimy. Ale akceptowanie siebie jest najważniejsze bo bez tego można się wykończyć. On nie traciłby 2 lat z życia gdyby mu zależało, prawda? :)

Gość grrrruuuubaskowa
Kobieto nie przejmuj się :) bedzie dobrze. Skoro On zna sytuację to dobrze, nie bedzie "zaskoczony" niczym. Glowa do gory. Myślę ze to w tym wypadku nie ma znaczenia czy jestes chuda czy nie ;) to tylko typowy stres przed randką ;) wiem co mowie :)

o matko jedmi wola pelne ksztalty itp. niewazne musisz byc pewna siebie nie boj sie nieczego bedzie dobrze zalezy mu na tobie

sexualnosc kazdej kobiety znajduje sie w jej wnetrzu..Musisz byc pewna siebie,znac swoja wertosc,usmiechnieta i ciutke tajemnicza.To sprawdzone..Nie jestem zadna pieknoscia i mam nadwage 5 kg ale nie ma faceta ktory na mnie nie poleci.Glowa do gory, super ciuch,mily usmiech, ciutke tajemniczosci i zdobedziesz goscia. Powdzenia

Dziękuję wszystkim za odpowiedzi,jestem dość duża bo ważę teraz około 100 kilogramów :(.Schudłam już 13 i nadal chudnę ale wiecie,że nie można tego tego zrobić w 1 dzień...Moją fotkę ma ale chyba nie opisuje tego tak dokładnie jak "na żywo". To jest w sumie kolega dobry męża mojej koleżanki ze studiów.Zaczęliśmy gadać w sumie przez ich pomoc i tak się zaczęło :)

Gość biedronka bez ogonka
to że pierniesz przy nim to wiem na 100%, aby go nie spłoszyć odgłosami włóż na tyłek grubą podpaskę. wyciszy pierdy.

tylko napisz mi na @ koniecznie ile razy piernełaś i ogólny zarys całej sytacji prosze

Uwierz w siebie!!! nie udawaj nikogo..badz soba i do dziela kobietko!!! liczy sie wnetrze a wyglad to druga sprawa

Gość hjghj
przesadzasz,

Gość 34433434
E tam. Jak facet wie, że masz nadwagę i dalej gadał i chce się spotkać, to czym się martwisz? Faceci do nadwagi podchodzą znacznie "lżej" niż kobiety. Poza tym i tak najważniejsza jest buzia i ogólne zadbanie. Tak więc "bądź sobą" swoją drogą, ale po prostu ubierz się ładnie, dekolcik, obcasy, te sprawy, rozpuść włosy, wypsikaj się perfumami, zrób ładny makijaż i dużo się uśmiechaj.

Dzięki za otuchę :).Dziś idę do fryzjera,ubranka już mam przygotowane.Jak spędzimy ten czas jeszcze nie wiem ale są u nas w mieście atrakcje i napewno gdzieś połazimy :).Poza tym podobno dość dobrze gotuję,więc jakaś kolacja też z winkiem :)

a co w tym śmiesznego że jesteś fetyszystką srania ? raczej załosne zeby sie dziewczyna nienaturalnie pierdnieciami interesowała 🖐️

Gość dróżkaa..
Tylko nie zanudzaj mu że jesteś gruba!!! :O Faceci nie lubią tego :O Wiesz, z jednej strony wszyscy ci piszą "bądź sobą", z drugiej "uśmiechaj się, bądź zadowolona". A jeśli "bycie sobą" w tym przypadku to kompleksy, użalanie się nad sobą? Przecież gdybyś miała być szczera, to biadoliłabyś mu na tym spotkaniu o swojej tuszy, o swoich obawach itd. Więc skoro tak by miało być, to ja Ci radzę - GRAJ PRZED NIM szczęśliwą kobietę bez kompleksów!

Gość dorota.......29
Miałam podobną sytuację, tylko że ja ważyłam 80 kg. Spotkanie z internetu z facetem, z którym gadałam b. długo. Ja niestety miałam większe podstawy do obaw, bo wysłałam mu zdjęcia tylko twarzy, po prostu nie mogłam się przemóc żeby wysłać zdjęcia w całości! Tylko raz mu powiedziałam że mam trochę nadwagę, stwierdził tylko "pewnie przesadzasz, jak to kobiety". No i poszłam na to spotkanie. Wszystko ułożyło się dobrze, widać było że mu się podobam. To było 3 lata temu, za pół roku mamy ślub. Zanim się z nim spotkałam, odchudzałam się jak szalona, też mówiłam sama sobie że "nie stanie się to w 1 dzień", prawda była taka, że wzięłam się za to za późno, zamiast od razu jak tylko go poznałam. Łudziłam się, że po spotkaniu z nim będę odchudzać się dalej i za parę miesięcy będę szczupła. To było nieprawdą, bo jak się okazało że wszystko jest ok, to porzuciłam odchudzanie. Ale jakoś się nigdy nie skarżył, ani razu nie usłyszałam nic o swojej wadze czy figurze. Przez te 3 lata wyglądałam wciąż tak, jak na pierwszym spotkaniu (ok. 80 kg). Odchudzam się na poważnie dopiero teraz, ze względu na ślub. Widocznie nie wszyscy mogą być szczupli.

Gość wklkj,mnbv
- badz zadbana :) ale nie "zrobiona" czyli: ladnie ulozone wlosy ale zeby wygladaly naturalnie, bez kilograma lakieru, delikatny(!) makijaz, pomalowane paznocie u rak i nog, depilacja ciala (nawet jesli idziesz w spodniach ale pewnosc siebie jest w mozgu), skoro ubranie juz masz przygotowane to nie zapomnij o zalozeniu ladnego kompletu bielizny (co z tego ze nikt jej nie zobaczy, ale bedziesz czula sie bardziej sexi-pewnosc siebie-mozg;) ), ulubione perfumy - usmiech!!! mezczzyni kochaja usmiechniete kobiety :) - ani slowa o tym ze jestes gruba, o odchudzaniu, ten temat na randce NIE ISTNIEJE! i w ogole zadnego uzalania sie nad soba czy to z powodu otylosci czy innego - duzo luzu :) on tez na pewno sie stresuje wiec niech nie bedzie sztywno, wyluzuj, usmiechaj sie i bedzie super :)

Dzięki śliczne :) Oczywiście to,że jestem gruba,nie zwalnia mnie od dbania o siebie.Dziś właśnie idę do fryzjera aby jakoś "odświeżyć" wlosy,paznokcie mam pomalowane,bieliznę noszę ładną bo lubie nawet sama dla siebie się starać.Z twarzy jestem niebrzydka,mam duże oczy i wszystkie zęby :D.Depilacja jest również.Tylko boję się jak mnie bez makijażu zobaczy bo ma przyjechać i zostać do soboty.

Wiedząc od 2 lat jaka jesteś, nikt nie zmusiłby go do spotkania z Tobą, jeżeli sam by nie chciał. Sam chce, interesujesz go, więc niczym się nie przejmuj, oprócz tego, żeby było przyjemnie. Powodzenia!