Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tylkojaaaa

Dlaczego przestało mi zależeć na szukaniu dziewczyny ?

Polecane posty

Detektyf to widocznie taki charakter. Ale nie czujesz żalu, że jesteś sam? Jeśli nie, to w sumie jesteś spełniony pod tym względem.:P Imo, co Ty znowu z patologią wyjeżdżasz?:O

Gość Alles Klar
a skoro ja mam siedemnaście i brak perspektyw to też mam porzucić nadzieję?

Gość Master2
Ja myślę, że czasem warto się zastanowić, czego tak naprawdę chcemy. Jak dla mnie to kwestia szczęścia spotkania tej właściwiej osoby w odpowiednim momencie. I albo tak będzie albo nie. Nie ma co na to tracić nerwów.

Gość detektyf monk
dziwne ale nie. mam nadzieję że to się nie zmieni

"Jak dla mnie to kwestia szczęścia spotkania tej właściwiej osoby w odpowiednim momencie. I albo tak będzie albo nie. Nie ma co na to tracić nerwów." Zgadzam się. I nie wiem czemu albo kurczowo trzymacie się nadziei, albo ją tracicie. Moja nadzieja gdzieś tam jest ale nie wyciągam jej na wierzch, bo jest mi obojętne czy jestem sama czy z kimś. Tak czy owak umiem żyć.

Gość pappapap
ja ma tak samo jak autor, tylko przeciwna plec... nidzie nie wychodze, bo nie mam zkim, a zblizaja sie fajkne weekendy wiosenne, gdzie mozna na fajne wycieczki skoczyc... znow bede sie dolowac...

Gość Alles Klar
Właśnie to faceci mają lepiej, bo w naszej kulturze utarł się konwenans, że to oni zapraszają na randki i zarywają.

Gość come on
Pewnie, ze maja lepiej, zwlaszcza ci niesmiali, nieprzebojowi, malomowni, sredniej urody :D🖐️

"Właśnie to faceci mają lepiej, bo w naszej kulturze utarł się konwenans, że to oni zapraszają na randki i zarywają. " Nie ośmieszaj się.

Gość Alles Klar
Darker sprecyzuj dlaczego się ośmieszam, a potem nadużywaj terminologii ośmieszenia.

Oj autorze tematu, jeśli już ci nie zależy, to nie ma po co "szukać". A jeśli jednak, to może warto zrobić coś w tym kierunku? :)

Ośmieszasz się twierdząc, że facet ma łatwiej kiedy tymczasem to on odwala całą robotę. Może ci co wyglądają jak z okładek kolorowych magazynów i mający sponsoring tatusiów mają łatwiej bo kisiel w majtkach dziewuch robi się jak na zawołanie ale to tylko nieliczni.

Alles klar, wiesz, czasami mam ochotę w zwykłej kolejce np. u lekarza zagadać do faceta z moim rocznikiem, ale po chili sobie myślę, głupia jestem, weźmie mnie za jakąś narwaną... A będąc facetem to ani nie pomyślałabym o czymś takim :D Tylko rzuciła:Siema, dużo ludzi, nie? :P

Gość Alles Klar
Darker, chodziło mi o kulturę , a nie o indywidualnych ludzi. Ogólnie facet zaczyna podryw, czyli nie ma tego problemu, co dziewczyna, że mu nie wypada. W tym tkwi jego lepsze położenie.

"A będąc facetem to ani nie pomyślałabym o czymś takim Tylko rzuciła:Siema, dużo ludzi " No ale niestety facetem nie jesteś więc możesz sobie gdybać do woli. Jakbym był mega -pewnym siebie przystojniakiem to tez bym takie teksty sypał.

Gość Alles Klar
Dokładnie Fryzka, jak laska zagada pierwsza albo wyjdzie z jakąś propozycja i coś nie wyjdzie to od razu jest klasyfikowana jako napalona:O

Gość Alles Klar
Prawiczku bez wiary, nie wszystkie nieśmiałe są ładne:)

"Darker, chodziło mi o kulturę , a nie o indywidualnych ludzi." Tak jest w niemal każdej kulturze. To facet rozpoczyna znajomość bo dziewczyna nie chce wyjść na łatwą. Naprawdę pogrążacie się z takimi poglądami jakoby facet ma łatwo. "Ogólnie facet zaczyna podryw, czyli nie ma tego problemu" Jest problem jeśli nie ma o tym pojęcia. To nie High School Musical, że wszystko wyjdzie ładnie.

"Dokładnie Fryzka, jak laska zagada pierwsza albo wyjdzie z jakąś propozycja i coś nie wyjdzie to od razu jest klasyfikowana jako napalona: O fajnych facetów to wy się niemal zabijacie więc bujać to my a nie nas.

Gość Alles Klar
Darker jesteś beznadziejnie chamski, nawiązuję do mortadelli. Nienawidze takich charakterów- bezsensownie problematyczni i agresywni:O

"Darker jesteś beznadziejnie chamski, nawiązuję do mortadelli." Wybacz, że nie głaszczę was po główce. Ja jestem wymagający i wasze cycki oraz dziura to trochę za mało aby obdarzać z góry szacunkiem. Pokaż, że masz coś w bańce zamiast się obrażać.

Gość Alles Klar
Prawiczek, ja nie jestem zdeformowanym paszczakiem, jestem normalna, a jednak nie cieszę się zainteresowaniem. Żywy przykład:) Jakoś jeszcze nikt sienie znalazł, pomijając 50-letnich zboczków na przystanku

"Alles Klar Dokładnie Fryzka, jak laska zagada pierwsza albo wyjdzie z jakąś propozycja i coś nie wyjdzie to od razu jest klasyfikowana jako napalona " Dokładnie. Nie rozumiem z czym oni mają problem :)

Gość Alles Klar
Darker, to ty tak z marszu traktujesz wszystkich jak gówno? Skąd wiesz ile mam w główce? Współczuję ci przebiegu interakcji z ludźmi w realu, skoro od razu ich klasyfikujesz jako idiotów. A tak w ogóle to nie interesuje mnie twój szacunek.

"Dokładnie. Nie rozumiem z czym oni mają problem " Jednak mortadela. Myśl to nie boli.

Gość Alles Klar
Ja rozumiem z czym mają problem, ale i tak uważam że mam rację. Bo pozycje wyjściową mają lepszą:P