Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tylkojaaaa

Dlaczego przestało mi zależeć na szukaniu dziewczyny ?

Polecane posty

Darkuś :D Mogę tak zdrobniale? daj sobie siana z tym kisielem w majtkach... Co rozumiesz w pojęciu "gnojek"?

"bo to ze wyglad nie jest ciekawy nie oznacza,ze osobowosc tez ma taka...." Osobowość to najpierw trzeba CHCIEĆ poznać.

Gość Magdalena__27
dla mnie osoba ktora ocenia po samym wygladzie nie patrzac na osobowosc jest dosc plytka ale to moje odczucia :) mozesz miec inne oczywiscie szanuje kazdego poglad .

"Co rozumiesz w pojęciu "gnojek"?" Poczytaj koleżanki na kafe. Niemal co trzeci temat to wylewanie żali bo się okazał skurwysynem i udawał dobrego. Ps. Ciekawą rzeczą jest to, że ci naprawdę dobrzy spędzają piątkowe wieczory z kubkiem herbaty przed komputerem bo usłyszeli od dziewczyny któryś raz już, że są taaacy super, że... na pewno sobie kogoś , kiedyś znajdą :D

"Raz się odważyłem i oczywiscie zabrakło mi języka w gębie, kompletnie nie wiedziałem co powiedziec i się skompromitowałem." O? porażka! No trudno. Jedziemy dalej. Były kolejne próby do zwycięstwa? "A Ty byś nie wstydziła się nudnego zycia, pełnego fobii i do tego ze znikomym życiem towarzyskim? " Może i byłoby mi przykro, jak każdemu człowiekowi jest przykro, gdy go coś spotka, czego by nie chciał; ale trzeba iść dalej. Na przód. Nie zatrzymywać się na tym co byłlo. To było i tego nie ma. Teraz jest przyszłość.

Metri, nie :) Znam kolesia, przemiłego.Wstyd mówić, ale sam mi się bardzo podobał. No ale to nieważne. Przemiły, aż się dziwiłam, czemu nie ma dziewczyny. Do czasu. Aż sobie znalazł...

"Były kolejne próby do zwycięstwa?" U wiary chyba nie ale ja to byłem prawdziwym hardkorem pod tym względem. Już nawet nie liczę ile dziewczyn dało mi kosza bo mi sznurowadła do koloru oczu nie pasowały. "Darker, a bo sobie znajdą " Tak jak sobie Oferma znalazł. Inteligentny, wygadany i ... 37 lat bez dziewczyny. I to nie tylko on bo był jeszcze starszy na tym forum. No ale co tam może dziewczyna wiedzieć co przechodzi z rąk do rąk.

Darker, ach :) Nie wiem. Szkoda mi po troszku twojej sytuacji, bo głupi nie jesteś i nie chciałabym, żebyś skończył nieszczęśliwie. Ale skoro juz ci na laskach nie zalezy, to w sumie nie ma się czym przejmować.

Myślisz, że łatwo jest się od tego wszystkiego odciąć?" Jej problemem to jak się dla faceta wystroić a nie jakieś tam lęki :D

Prawiczku kochany! Ty naprawde potrzebujesz kogoś, może nawet kogoś spokojnego, wrazliwego... Są takie dziewczyny. Która by ci uzmysłowiła, że jesteś więcej wart niż myślisz

Darker, hehe :D Miły jesteś :) Nie, strojenie sie dla mnie nie jest problemem :) I przyznam, że jak widzę mega przystojnego faceta, to nie jestem sobą i mam trudnosci z opanowaniem "leków", ale zawsze jakos to idzie. Albo sie przemoge, albo przyjme porazke i jedziemy dalej. Było minęło :D

Gość Magdalena__27
lepiej jest zalowac ,ze sie sprobowalo - i nie wyszlo niz zalowac ze sie nie sporbowalo i zastanawiac sie co by bylo gdyby

"Darker, ach Nie wiem. Szkoda mi po troszku twojej sytuacji, bo głupi nie jesteś i nie chciałabym, żebyś skończył nieszczęśliwie." Ja jestem w obecnie takiej sytuacji, że oddał bym wszystko za dobrą pracę i... to wszystko. Nawet bym palcem nie ruszył aby sobie panny szukać. "Ale skoro juz ci na laskach nie zalezy, to w sumie nie ma się czym przejmować." To autor tematu a nie ja. Ja niestety popęd mam i czasem diabli mnie biorą jak jestem przez was traktowany jak jakiś petent. Ciekaw jestem kiedy to się zwróci przeciw wam.

"Jak widzę mega przystojnego faceta, to nie jestem sobą i mam trudnosci z opanowaniem "leków", ale zawsze jakos to idzie. Albo sie przemoge, albo przyjme porazke i jedziemy dalej." O dupie Maryni to i ja mogę sobie pogadać. Nic heroicznego nie odstawiasz.

Darker, przeciw nam? A czy ja kiedykolwiek skrzywdziłam jakiegoś faceta? Nie pakuj nas do jednego worka. Wszyscy i tak mi mówią, ze jestem za sympatyczna. No trudno! :D :D :D Ja się zmywam. Trzymaj się Prawiczku, więcej wiary w siebie, a ty Darker szukaj pracy i wszystko będzie ok :D

Metrigoton "Do czasu. Aż sobie znalazł..." Może z nieba mu spadła albo kosmici odebrali jego wołanie o pomoc?" Pewnie z nieba, bo blondynka o anielskich oczach :)

"lepiej jest zalowac ,ze sie sprobowalo - i nie wyszlo niz zalowac ze sie nie sporbowalo i zastanawiac sie co by bylo gdyby " A ja właśnie żałuję, że spróbowałem bo przez te moje chęci na amory to studia poszły w diabły (mega depresja) Tyle kasy w błoto, że aż mnie dusi czasem jak to sobie przypominam. Byłbym w połowie drugiego kierunku a tak... ech. Idę stad bo jeszcze bardziej deprechy dostanę. Nie pomagacie.

Gość Magdalena__27
Darker narka ;) i glowka do gory bedzie dobrze ...

Gość hdjfskvfksfcva
heja

Gość hdjfskvfksfcva
Ja nie mam ciśnienia na znalezienie faceta, sam się znajdzie jak trzeba będzie:)

Gość hdjfskvfksfcva
a jest tutaj ktoś z Gdańska?

Gość Magdalena__27
wiesz co a wlasnie ,ze bedzie ... i zobaczysz 😘 nie wiem dlaczego uwazasz ,ze mialo by niebyc jestes ineligenty po wypowiedziach zdazylam wywnioskowac wiec powinienes wiedziec ,ze znajdziesz te swoja polowke :)

Gość Magdalena__27
nie mow tak... najwazniejsze to sie nie poddawac

Gość IMO13732
SZEŚĆ STRON?! Nie było mnie chwilę a tutaj już sześć stron, a co gorsza grzywka się wypowiada!

Gość Master2
Jak zwykle...temat sobie, a wypowiedzi od którejś stron sobie... Ogólnie o co się ludzie tak spinacie? Bedzie to bedzie, nie, to nie. Co nie którzy tak tutaj bardzo mocno czekają na partnera, że aż chciało by się ich zapytać : co wtedy, gdy już go spotkacie , poznacie i zdobędziecie? Będzie musiał wypełniać wasze (nieciekawe) życie? A czy nie lepiej wpierw dość do porządku ze samym sobą ?

Gość filozofilozof
Master bardzo dobrze napisał. Swoją drogą, osobiście uważam, że w życiu nie ma przypadków,są znaki. Istnieje jeszcze takie zjawisko jak przeznaczenie. Nie każdy w to wierzy. Zauważcie, że w niedziele zwykle świeci słońce i stąd dzień ten nazywa się w dosłownym tłumaczeniu z języka angielskiego czy niemieckiego - dzień słońca lub inaczej słoneczny dzień. Takich znaków mamy oczywiście znacznie więcej. Każdy z nas na pewno doświadczył dziwnego zbiegu zdarzeń. W życiu każdego z nas miało miejsce zdarzenie o niezwykle niskim prawdopodobieństwie zajścia. Każdy bogaty jest w znaki. Zwykle większość tych znaków pomijamy. Nad pozostałymi zatrzymujemy się i analizujemy i poprzez wyciągnięcie konstruktywnych wniosków stajemy się mądrzejsi. Człowiek roztropny każdego dnia staja się mądrzejszy dzięki temu że bada dzień pod kątem znaków.