Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwna jestem troche

Mam dziwne poczucie humoru.

Polecane posty

Gość dziwna jestem troche

ktore malo kto rozumie.

Gość heehehe
hej ja tez, czesto zdarza mi sie parskac na cos msiechem czego nikt akurat nie uwaza za zabawne a wrecz przeciwnie. czasem mam przez to przejebane.

Gość ja chyba tez
podaj przyklad.

Gość hjjjjjjlll
A co cie śmieszy....w jakich sytuacjach ''parskasz"???Podaj przykłady jeśli możesz.

Gość no właśnie podaj przykłady
???????????????????????????

Gość minka1234
tzn. jakie masz to poczucie humoru???? Pochwal się, chętnie się pośmiejemy razem z Tobą! ;)

Gość Fanka Borysa
Niezłe akcje są nieraz przez dziwne poczucie humoru (też mam takie). Stoi sobie grupka ludzi, śmiechy, chichy i nagle coś ktoś mówi, Ty wpadasz na rewelacyjną, przezabawną ripostę, wypowiadasz ją, a tu... Yyyyyy, cisza. Wszyscy patrzą na Ciebie jak na idiotę, niektórzy uśmiechają się dziwnie, ale Ty wiesz, że nikt Cię nie zrozumiał.

Gość a co cię tak...
śmiesz,że uważasz swe poczucie humoru za "dziwne"?Może tak naprawdę Jesteś normalna tylko twoje otoczenie jest jakieś drętwe?

Gość a co cię tak...
Fanka Borysa....bywa i tak.... a może nawet bardzo często bo ludzoe zasadniczo drętwi są a ich poczucie humoru kształtuja często media i programy jakich sami prowadzący (co widać) udają,ze ich bawi to co robią albo mówią ale ludzie zrywaja z tego boki gdy to jest do doopy.

Mnie śmieszą zwierzęta. Potrafię ryć tylko z tego, że jakiś kot, pies, ptak, cokolwiek, strzela głupią minę (oczywiście tylko ja to widzę). Ostatnio też bardzo ubawiło mnie jak widziałam mojego współlokatora, który z zapałem dłubał w nosie oglądając TV i myślał, że ja tego nie widzę (a on zawsze udaje grzecznego, szarmanckiego itd). Ku mojej radości był wielce zdziwiony jak się zapytałam czy wykrył tam jakieś złoża. Ogólnie bawią mnie różne gesty i miny, dźwięki, które raczej śmieszne nie są. :/

Gość ccc_cccoooo
np kabarety niektóre....ze skeczami jakie w tv leca po osiemdziesiąt dziewięć razy i idzie sie odtego zrzygać a i tak widzę ludzi jacy na tym koorwa rżą jak mieli padaczkę a prostych i często o wiele bardziej śmiesznych sytuacji wogóle nie kumają i krzywią mordę jakby mieli pełno w gaciach.

Gość kkkkokkkooo
"Złoża"he he hahaha:D:D

Gość Fanka Borysa
@podstepna_kuciapa Mnie też szalenie śmieszą zwierzęta! :D Ostatnio nie mogłam dojść do siebie jak zobaczyłam wronę, która myła się w kałuży. Tak szalała, że nie mogłam przestać się śmiać :D

Ja mam dodatkowo rasistowsko-nacjonalistyczno-sadystyczno-szowinistyczne, co do mnie zupełnie nie pasuje, ale nic nie poradzę:) Nikt by nie powiedział, że płacze ze śmiechu z jakiś teoretycznie obraźliwych dowcipów Sama nie wiem czemu bo jestem bardzo tolerancyjną i empatyczną osobą, która nie lubi nikogo krzywdzić, ale mam spory dystans do siebie:)