Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nevlon

nie moge wrocic..

Polecane posty

Gość nevlon

wrocilismy w zeszlym tygodniu a ja nadal nie moge wrocic do tego ustabilizowanego zycia z zegarkiem w reku..ciagle mysle, kiedy znowu tam polecimy..bylismy cala rodzina w arabistanie u rodzicow mojego meza...i wiem ze istnieje 1000 opowiesci, jak byly kobiety tam traktowane, ale moja jest inna...bylo super..wszyscy bardzo dobrze mnie traktowali, moj maz odnosil sie do mnie tak samo jak tu gdzie mieszkamy...nie bylo podzialow na kobiety i mezczyzn..rodzina to rodzina..i ten styl zycia...tam sie nikt nigdzie nie spieszy..trudno wrocic potem do zycia gdzie wszysto jest o ustalonej godzinie..

Gość Klen_
nie dupc, prosze cie nie dupc!

Gość a co z zera
a co tam jest takiego, ze wolisz tam a nie w polsce?

Gość elissssy
precz z arabami!!!!!!!!!!

Gość elissssy
po co nam araby w pl?

Gość Taka prawda w Polsce zycie
jest stresujace i pelno zawisci i nienawisci. Pogon za niewiadomo czym , przyznaje autorce racje, tam zyje sie rodzinnie , nie ma tej pogoni.

Jeezu, ale z was idioci, co to wam tak przeszkadza, zamiast autorce zyczyć szczęścia, pomóc dobrym słowem to już "prowo", "won araby" tyle a ja tak jak powiedziałam życze Ci szczęścia, i dobrych decyzji autorko :)

Gość nevlon
no wlasnie tam nie ma takig gonitwy...oni wychodza z zaloznia, ze co ma byc to bedzie...a u nas w europie ze czas to pieniadz;). my puki co mieszkamy w europie, ale teraz bardziej realistycznie mysle o przeprowadzce..mieszkal ktos z was w kraju arabskim?

Nie, nie mieszkałam i mieszkać nie zamierzam, nie interesują mnie takie klimaty, brud smród i ubustwo naokoło,. Wolę Polske, rzeki, lasy, jeziora Zima Jesień Lato Wiosna pięknie a nie skwar i wielkie pały..

Gość Nie mieszkalam
Ale robie tam urlopy - z rodzina. Mamy tam wielu serdecznych znajomych. Sa bardzo goscinni, zyja rodzinnie. Calymi rodzinami razem, wspolne posilki i.t.p. Wzajemnie sobie pomagaja, zyja w takiej rodzinnej wspolnocie. Podobalo mi sie to, ale przywyklam do swojego zycia, potrzebuje swojej prywatnosci. Tam z przyjemnoscia patrzalam jak kobiety wspolnie zajmowaly sie dziecmi, wspolnie gotowaly. Ta atmosfera panuje w wielu krajach, nie tylko arabskich. Tak zyja w Turcji , Grecji, hiszpanie tez zyja rodzinnie.

Gość nevlon
jasne, ze nie wszystko tam mi sie podobalo...ale mysle, ze moglabym tam zyc..

Gość Nie mieszkalam
Upaly uwielbiam, nie mozna ich porownac do upalow w Polsce. Calkiem inaczej je sie znosi w polsce z powietrzem z tablica Mendelejewa. Inna wilgotnosc powietrza. Ten co nie podrozuje i nie widzial, nie wie co stracil i umrze glupi.

Gość Nie mieszkalam
I nie mieszkam w polsce, ani jeziora i te male pagorki, ani to lodowate timne morze mi sie nie podoba. Dlatego polska ma malo turystow, bo tam nie ma nic pieknego. Dla mnie polska jest brudnym krajem , ten co nic innego nie widzial nie powinien sie wypowiadac.