Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zaje...fajna

Ktoś od dwóch miesięcy doładowuje mój telefon.

Polecane posty

Gość dfdfd
ciesz sie kule ciesz hahaa

A masz Tak Taka? Wiesz, że twoj numer mógł być zarejestrowany przez kogoś innego, sklonowana karta i wykorzystywany do dzwonienia do ludzi w celu wyłudzania doładowań?

Gość dfdfd
to zmien numer kobieto albo idz do salonu ery i powiedz co i jak

Właśnie zamierzam zmienić, zaraz po długim weekendzie :) wiec jeśli to ktoś z kafe to proszę sie pospieszyć bo potem będzie z\a późno :D

To idź do salonu, albo biura obsługi abonenta i zarejestruj kartę. Powiedz jak wygląda sytuacja i czy przypadkiem z tego telefonu, ktoś nie dzwonił do klientów z wyłudzeniami.

Możesz być pewna, że nikt z Kafe ci nie doładuje telefonu. Jeśli ktoś doładowuje, to nie bez powodu. MOże też tak być, że chce sobie doładować i muli jeden numer.

Ale byłam już :o dowiedziałam sie że ktos nie doładowuje u nich tylko w punkcie usług np w Żabce albo gdzieś podaje mój numer i wysyła doładowanie. Nic nie wspominali o żadnym naciaganiu.

Gość ada3343
po cholere chcesz numer zmieniac? krzywda ci sie dzieje? ciesz sie ze masz kase a nie szukasz dziury w calym, bozeeeee jaka idiotka:o:o

No nie wiem, raz moze pomylić ale 4 razy :o Nie mam pojęcia kto to :o wiem że nie mąż i nie tato. Z kafe żartowałam ;)