Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kill bill

czemu dziewczyny w polsce sie nie myją i ogólnie nie dbają o siebie?

Polecane posty

Gość kill bill

śmierdzicie jak gówno 🖐️

Gość dziewczyno portugalczyka???
Ty mialas kiedys nick lady love? I zdjecie z narzeczonym w stopce?

sam smierdzisz zjebie,kurwa ja nie wiem gdzieś Ty sie uchował w takim razie :O

no właśnie to miałam na myśli,jak sie trzyma z niziną społeczną to co sie dziwić,ze to mu skrzywia obraz prawdziwej kobiety.

Jakoś Cie zapamiętałam. :) kojarzyło mi się że jesteś z kimś. Ale widzę że życie toczy się dalej ;)

hehe, byłam raczej obserwatorką różnych tematów gdzie się pojawiałaś. No nie ważne... ;) ważne że teraz się układa. Zyczę szcześcia :)

Gość aloha dJ Lilianna
nie musicie tutaj pisac o wszystkich dziewczynach w Polsce! ale zgadzam się, są niestety u nas takie brudasy, wkurza mnie jak lezie taka w polarze po kolana, z tłustymi włosami, bez makijażu, w ciuchach ze średniowiecza i tak się zastanawiam czy ona jest szczęśliwa z takim wyglądem?? albo dobija mnie jak laska założy kozaczki w szpic, jeansy i pasek z wielką klamrą w kształcie serca z cyrkoniami i kurtke puchową z tym futerkiem na kapturze, tandeta i wioska.

aloha dJ Lilianna napisala "ale zgadzam się, są niestety u nas takie brudasy, wkurza mnie jak lezie taka w polarze po kolana, z tłustymi włosami, bez makijażu, w ciuchach ze średniowiecza i tak się zastanawiam czy ona jest szczęśliwa z takim wyglądem??" nie wiedzialam ze kobieta w polarze i tłustymi wlosami to brudas. wez sie troszke zastanów co piszesz

Gość aloha dJ Lilianna
revlonek napisalam ogólnie że chodzą brudasy, a po za tym czy uważasz że wiecznie tłuste włosy są czyste??? no śmiech na sali :D