Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a ja jestem ...

5 tydz ,brak objawów,pomocy

Polecane posty

Gość a ja jestem ...

witam,czekałam na ciąże 8 miesiecy a 3 dni temu 4 testy pokazałały mi 2 kreski,ale martwi mnie ze nie mam zadnych objawów,czasami tylko boli mnie brzuch tak jak na @,ale troche mniej,czy miała tak ktoras z was i z dzieckiem było wszystko ok,bo czytałam ze jak nie ma objawów to niedobrze

Gość 1234567890z
Jeszcze bedziesz miala dosc objawow :) ciesz sie ze nie wymiotujesz itd, choc wiekszosc takich objawow jak wymioty, nudnosci, bole piersi pojawiaja sie od 6-8 tygodnia i utrzymuja sie do 12-14 a nieraz i dokuczaja cala ciaze. Zrob badanie krwi i zobaczysz jak wysoka masz Bete, ale wedlug mnie brak objawow nie oznacza ze cos musi byc nie tak.

nie martw sie:) ja przez cala ciaze nie mialam objawow:) bywa..ani raz nie rzygnelam...moz ew 2-3 miesiacu niektore zapachy jedzenia mnie lekko draznily...ale poza tym NIC do konca...czesto tak jest...moj mama tez nie miala w 3 dciazach

dokladnie tak jak napisala poprzedniczka:) na objawy jeszcze poczekaj:) mi sie mdlosci zaczely w 7tc w sumie to na nie czekalam ale wolalabym ich nie miec bo byly okropne! nie kazda kobieta je ma. :)

Ja też nie miałam objawów w 5 tygodniu, jedynie miesiaczki nie było. Test pozytywny i lekarz potwierdził w USG obecność pęcherzyka w 6 tygodniu. W 14 tygodniu, obecnie już mam dosyć objawów ;-)

przy pierwszej ciąży nie miałam żadnych objawów, po za brakiem miesiączki. no i w 3-4 miesiącu byłam senna ale myślałam że to przemęczenie. Synuś ma 5 lat i jest zdrowy. a teraz prawie 19 tydz. 2 ciąży i ciągle coś się dzieje...:(

Gość a ja jestem ...
dziekuje dziewczyny ,troche mi ulzylo ,a do lekarza nie mam co isc, bo mieszkam w anglii a tu do 12 tyg wogóle sie ciążą nie przejmuja,byłam wczoraj to zrobili mi test i kazali wrócic jak pojawi sie silne krwawienie,albo w 12 tyg:(

Gość a ja jestem ...
no a piersi tez was wogóle nie bolały,mnie zawsze przed miesiaczka bolały,a teraz od owulacji ani trochę!!!

Gość matka x 2
jezu! a co chcesz żygac? mdlosci sobie zyczysz czy sennosci i obrzydzenia do niektorych zapachow??? psychiczna jakas jestes...

Gość a ja jestem ...
matka razy 2,a moze tableteczke na uspokojeni wyobraz sobie ze to moja 1 ciaza i sie martwie,i powiem ci ze wolałabym spac,zygać itd,byłabym spokojniejsza!!!

Gość być mamą
ja też właśnie się dowiedziałam że jestem w ciąży, i kończy mi się 5tc i też nie mam żadnych objawów ciąży po za brakiem @ i bólem sutek który pojawił się w dniu spodziewanej@ i cieszę się że nie mam mdłości bo to masakra wiem jak jest bo to moja druga ciąża w pierwszej miałam od samego początku mdłości do 7 mc to była masakra gratuluje ciąży u lekarza też jeszcze nie byłam

Gość być mamą
powodzenia życze i nudnej ciąży nie bój się wsio ok bedzie a do kraju nie możesz zjechać? 12 tygodni do potwierdzenia to długo zażywaj witaminki z kwasem foliowym jak najszybciej ja np .zażywam fembion

Pierwsza ciaza-zero objawow. Druga-mdlosci od 9-10 tyg.. Jeszcze bedziesz sie wsciekac jak kazdy ostrzejszy zapach przyprawi Cie omdlosci ;) Wszystko jest oki .Trzymaj sie i gratuluje !

Gość a ja jestem ...
ja juz kwas foliowy jem 8 miesiecy:) jak tylko zaczelismy sie staraz to zaczełam brac:) mam nadzieje ze bedzie wszystko dobrze,mysle zeby jechac do londynu do polskiej kliniki,zobacze jeszcze ,na szczescie nie mam zadnych plamien bo bym tu zawału dostała:) tobie równiez gratuluje,powodzenia

Gość a ja jestem ...
dziekuje wam wszystkim naprawde sie uspokoiłam ❤️