Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Margo..

Chudniemy i piękniejemy..od 15.04.

Polecane posty

Gość sloneczko2010 niezalogowane
hej dziewczyny a jak policzyc np talerz zupy ogorkowej z ryzem? Z ktorej stronki bierzecie te info? I np ważycie każdy produkt?

:( a ja sie dzisiaj znowu nie powstrzymalam, weszlam na konto i procz tankowania tam na stacji wyplacal jeszcze 200zl, czyli napewno ja gdzies zabral wczoraj, jakie sjedzenie czy cos....ehhhhhhhh

Naboobek no to super schudłaś te 20kg..też tak chcę,napisz jak to zrobiłaś. W tym tygodniu to faktycznie już się zaczęłam starać,chciałabym chudnąć tak z 2 kg na tydzień.

Gość aneczkaaneczka
Kurcze ja też tak chce schudnąć...właśnie a gdzie mogę znaleźć jakąś tabalę kalorii....? Czy macie jakieś swoje z których korzystacie? Margo..właśnie mnie się wydaje że ja za dużo nie jem...na śniadanie jem jedną kromkę chleba ciemnego, albo bułkę grahamkę z jakąś wędliną, serkiem, lub pomidorkiem, a obiad jem tak o 18.... i potem też się już staram nic nie jeść.... Czuję się taka ogromna...jak balon napompowany.... i to właśnie też mi odbiera pewność siebie....chce się czuć normalnie :(

schudlam na zdrowym 1-1.5kg na tydzien, na poczatk waga leciala zncznie szybciej, czasami ciut pona 2 kg....sport, plywanie i bieganie...rano weglowodany, przekaska, na obiad posilek weglowodanowo-bialkowy , na kolacje obowiazkowo bialko...jak cwiczylam to posilki okolotreningowe....na kalorie owszem patrzylam ale pozniej juz nie tak bardzo...no i niestety potem waga nie chciala spadac, ja sie poddalam i 12 kg przybralam z powrotu, ale mam nadzieje, ze uda mi sie znow.

Gość aneczkaaneczka
Naboobek gratuluję Ci takiego efektu:) Trzymam kciuki i na pewno dasz radę, głowa do góry:) Musimy się nawzajem wspierać!

Też myślę,że ci się uda. Planujemy uaktualniać w piątki stopkę tak więc jak najbardziej zapraszam do wspólnego motywowania :-) A kalorie sprawdzam na ogół wpisując w google i kieruje mnie na różne strony,najczęściej tabele-kalorii.pl, ile-kalorii.pl,female.pl

Gość aneczkaaneczka
Dzięki Margo..:) zaraz sobie poszukam jakąś tabelę:)

witam :) ja dopiero wróciłam z roboty... dziś zjadłam: *śniadanie: *2 kromki razowca, plasterek sera + ogórek zielony + kawka bez cukru z mlekiem 0,5% ll śniadanie: *pomarańcz, zupka GK obiado-kolacja: 2 kromki razowca, omlet z 2 jajek+pół pomidora+łyżka kukurydzy Dziś się obżarłam, czuję się ciężko! i źle Jak dziewczyny u Was?

cholera jasna by to wzieła !!! :( jestem chora... od wczoraj ledwie zipi... do tego zrobił mi się mega pryszcz koło nochala i wygląda jakbym przychodziła okres rozkiwtania! :| FUCK!!! waga oczywista jak stała tak stoi!!! :( ale zaczynam przerzucać organizm na 'mielenie' ;) tj MŻ ale bd jeść ok 700kcl dziennie (nie mam wysiłku fizycznego :( ) i tak co 3h.. a od 17/18 nie jem już wcale... musi się udać do 1maja zrzucić choć 3kg... :(

oj dziewczyny ja się wstrzymuję z dietą itd do okresu poświątecznego, bo teraz to nie ma sensu :( także będę mieć nowy start od 27 kwietnia, ale to już tak na bardzo bardzo poważnie. Bardzo poważnie. Doszłam do wniosku, że mam ok. 10 miesięcy na suchudnięcie 20 kg co daje 2 kg na miesiąc co daje 0,5 kg tygodniowo :) Myślę że do zrobienia :) 62 wymarzona moja waga :)

moge sie dolaczyc? :) ja zaczynalam z wagi 97 miesiac temu :/ teraz mam 92,6 :) probowalam diety turbo ale czulam po sobie ze jest niezdrowa i zeszlo ze mnie jedynie duzo wody bo skora mi sie zrobila sucha :( teraz zaczelam mz ale zdrowe odzywianie :)

Dzień dobry Dziewczyny. Słoneczko ty mi się nie wyłamuj,święta to żadne wytłumaczenie,ja się tak zawzięłam,że nawet kumulacja Wielkanocy z Bożym Narodzeniem mi nie przeszkodzi w traceniu tego tłuszczu.. Mamy podobne parametry,licze na Ciebie :-) Witaj aa.

niby ladnie w miesiac ale to tylko woda... wazylam juz nawet 91 :) ale zaczelam inne rzeczy jesc i wrocily 2 kg i narazie waga stoi w miejscu :) widac po mnie tylko tyle ze nie jestem juz taka napompowana... a skora sie zrobila strasznie sucha... teraz tez jestem na mz :) i staram sie nie tylko mniej ale zdrowo :) tzn pieczywo pelnoziarniste jogurt naturalny ze zbozami warzywka owocki :) kupilam sobie gazete zdrowie i tam byl dodatek 100 diet :D i taka sobie znalazlam :)

Gość aneczkaaneczka
Witajcie dziewczyny! Ale tam dzisiaj za oknem pięknie:):) Dzisiaj na śniadanko zjadłam: 1 kromkę chleba ciemnego z sałatą, kiełbaską i pomidorkiem, do tego kawka oczywiście:) wczoraj po pracy umyłam 4 okna i czyściłam dywan, a dzisiaj mi ręce odpadają...jak tam u Was? Buziale:*:*:*:*

ja dzisiaj sobie naszykowalam do pracy kromeczke pelnozisrnistego chlebka z bialym serkiem i wedlinka na sniadanko. na 2 sniadanko mam jogurt naturalny ze zbozami a na obiadokolacje mam salatke z czerwonego buraka :) (buraczek cebulka ogorek kiszony) :) po pracy bede musiala umyc okna ktore mylam 2 tyg temu ale przez te wiatry i deszcz sa znowu brudne :/

wzrostu mam 162 :( jestem mala klucha :( moja zmora to grube nogi.... :( nawet jak wazylam 65 kg to i tak nigdy nie zalozylam spodniczki bo mam takie umiesnione szerokie :(

Gość aneczkaaneczka
Kurcze dziewczyny jakoś się dzisiaj dziwnie czuję.....brzuch mam jak balon....dziwne uczucie...czuję się wielka jak słoń:(

Gość aneczkaaneczka
i też jestem malutka...mam 161 wzrostu i też mi się nie podobają moje krótkie nogi....a ja tak lubie spodniczki....:(

Dziewczyny jaki jogurt można jeść aby nie byl bardzo kaloryczny a miał duuużo białka?! ja do organizmu dostarczam jego baaaardzo śladowe ilości :( nie nawiedzę sera (żadnego) twarogów kefirów ect. po portsu na sam sapach mam odruch wymiotny!!! :( :( :(

ja tez tak mam jak sie najem niezdrowych rzeczy.... :/

afa... tylko ten jogurt, żeby był jakikolwiek smakowy .. takiego naturalnego nie wścisnę :( - próbowałam ...

Wzięłam do pracy tylko kefir a po poludniu czekają na mnie okna,podłogi itp.więc zjem pewnie jakąś kanapkę i porcje zupy warzywnej. aa zrób sobie może stopke jak ja i elammm,będziemy co piątek wpisywac wagę :-)

Hm...chyba najlepszy byłby jednak naturalny, a skoro nie lubisz takich to może zrób sobie sałatkę z owoców i dodaj do niej jogurt naturalny:) będzie zdrowo, dietetycznie i bardzo smacznie:) Zrobiłam sobie stopkę dziewczyny:)

to jest naturalny z ziarnami zborz :) jest taki od danona, dobry :)