Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takie zapytanie:)))

praca na kasie w e.leclerc-pracowal ktos?

Polecane posty

jak tam jest?obsluga kasy fiskalnej latwa czy trudna?;)pozdr

Gość u54dd
jej..... pewnie taka jak wszędzie;) jesteś podniecona, bo znalazłaś pracę i nie myślisz logicznie, ale rozumiem :P

lepsze cos niz nic:p strasznie dlugo szukam pracy i wreszcie ktos sie odezwal:-)

Gość u54dd
oczywiście:) gratuluję

Gość kalrka
Byłam dzisiaj w leclercu pierwszy dzień i nie wzięli mnie na kasę, bo niby mało ludzi tylko na sklep i musiałam się prosić żeby mi dali coś do roboty, bo nikt nic nie wiedział, co ze mną, dopiero potem kierowniczka przyszła, ale to też tak mi wyszukiwała na chama. Czy to jednorazowa taka sytuacja i wynika z tego, ze to mój pierwszy dzień?

Gość kalrka
Nikt nie wie? Myślałam że będzie ciężko, a mi było ciężko ale przez to że było tak nudno i prawie mnie jak powietrze traktowali....

Gość martyna nie wojciechowska
pewnie w zależności od tego ile będzie ludzi, będziesz siedzieć na kasie albo nie a powiedz mi, ile masz kasy za miesiąc w markecie?

Gość kalrka
Ja to rozumiem, ale naprawdę jestem przerażona tym wszystkim. Iść do pracy i prosić się żeby ktoś Ci dał zajęcie? Pracuję przez agencję zatrudnienia i mam 5,33 neto za godzinę. Jestem tegoroczną maturzystką to jakoś tam mi dużo nie trzeba, a nic lepszego nie było. I ja chcę pracować i już wolę harować niż tak bezczynnie nic nie robić. Wogóle ludzie niemili w Leclercu i nawet nie ma z kim pogadać. Pocieszam się tylko tym, ze pierwszy dzień i że kierowniczki działu rano nie było, to może dlatego nikt mi nie powiedzial, co mam robić...

Gość kalrka
Nawet nikt by się zauważył jakbym sobie wyszła i wróciłam tylko na podpisanie, że byłam.

Gość Matka_Ewy_Halina
Mój chłop mówi, że dla mnie i moich koleżanek nie ma pracy poza domem.

Gość kalrka
No humor mam straszny przez tą pracę, zobaczę jutro czy wogóle przedłużać na pcozątku miesiąca umowę czy nie... Wrrrrr

Gość gość
nie polecam pracy w tym czyms. Szefostwo pomiata kasjerami jak tylko mogą. Mnie dziś wylali bo nie zapytałem jeden raz klienta o kartę stałego klienta. Szkoda zachodu

Gość gość
nie polecam pracy w tym sklepie. kierowniczka sklepu lub inna osoba prowadząca rekrutacje robi sobie jaja z osób szukających pracy-zamieszcza ogłoszenia na różnych stronach internetowych po czym dzwoni na numer podany w CV i po odebraniu nie mówi ani słowa i po chwili rozłancza sie-to jest kpina. najlepiej wogóle nie aplikować do tego sklepu i sprubować znaleźć prace gdzie indziej

Gość gość
dodam że chodzi o sklep przy ul budowlanych w tychach

Gość gość
Niech to g***a spala razem z dyrem i te jej k***a

Gość gość
Kurwa tam kontoli potrzeba pracownicy sa zastraszani s ochrona traktowana jak body gard a ta cala rwa z ovhrony cala k***a w huj d***** ja nawet kijem nikt nie tknie

Gość gość
NIe polecam pracy w tym sklepie na żadnym dziale... Poniżają pracowników jak tylko mogą ... Najniższa krajowa....Byle wpadka to po premii...