Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żanetkaleta

JAK WAM idzie pisanie PRACY MGR ?

Polecane posty

Gość jak to możliwe?
temat z 2011, ale podbiję. jak to możliwe, że magisterka wam tak długo idzie? ja się broniłam i pisałam miesiąc (i w tym czasie oczywiście także pracowałam), obroniłam też dr - pracę dr pisałam 2 miesiące.

Gość gość
ja mam juz 90% pracy mgr , zostalo niby malo ale jednak pisanie jest czasochlonne, zastanawiam sie kiedy musze zlozyc calosc pracy jesli bronie sie pod koniec wrzesnia? jak myslicie? promotor na wczasach wiec nie mam go jak spytac

Gość giskla
Ja skorzystałam z usług pisanieprac-online.edu.pl i jestem zadowolona. Praca była gotowa po 2 tygodniach cała, no i tanio oczywiście.

Gość pisanie_prac_mgr
Napiszę pracę licencjacką bądź magisterską z prawa i administracji. Cena do uzgodnienia. Napisz, pomogę Ci i uzgodnimy szczegóły. pisanie_prac_mgr@wp.pl

Gość gość
Jeśli ktoś potrzebuje pomocy przy pisaniu pracy, służę pomoce.dydaktyczne@op.pl

Gość Ewelina J
Pola80 dzięki! Wróciłam z dziekanki niedawno i mało miałam czasu się ogarnąć, od 2 tygodni piszę i właśnie zaczęły się moje formalne problemy z wyglądem pracy także skorzystam

Gość majlowaaaaa
apraszam wszystkich studentów do współpracy. Mam na koncie wiele udanych i pomyślnie zakończonych prac. Jeśli masz problem z napisaniem swojej pracy to zgłoś się do mnie. Każde zlecenie jest tak samo ważne i wymaga profesjonalnego przygotowania, ponieważ wiem, ile znaczy taka praca dla każdej ze współpracujących ze mną osób. Pomimo bardzo dużego zróżnicowania tematyki prac, jestem w stanie po wnikliwej analizie napisać pracę z zakresu medycyny, zdrowia publicznego, marketingu, dietetyki. Stawka za pracę jest ustalana indywidualnie na podstawie kilku czynników takich jak termin, ilość stron oraz temat pracy. Gwarantuję BEZPŁATNE poprawki i raport z antyplagiatu po uregulowaniu całej płatności przez klienta. Zachęcam do kontaktu mailowego wówczas będziemy mogli omówić wszystkie szczegóły współpracy. martamorawska13@wp.pl