Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kassana18

cień do powiek jako puder .... można ??

Polecane posty

Gość kassana18

hej :) mam 18 i porcelanowa skórę. nie potrafie nigdzie znalesc na tyle jasnego podkladu aby nie tworzyl efektu maski dlatego uzywam korektora na cienie pod oczami a reszte twarzy muskam białym matowym cieniem --- wyglada to naprawde bardzo naturalnie ale nie wiem czy nie szkodze sobie tym ... prosze o odpowiedz ;)

Gość kassana18
HALOOO ??

Gość kassana18
halll o?/

A dlaczego miałabyś tym sobie szkodzić? Nie sadzę... Ja używałam czasami różowego cienia do powiek jako różu na policzki :) a jeśli chodzi ci o jasny podkład to mogę ci coś polecić... Sama mam bardzo jasna karnację i trafiłam na świetny podkład w musie :) od Maybelline Dream Matte mousse; kolor 020 cameo :) mam go już ponad pół roku i zużyłam dopiero większą połowę pojemniczka, także jest bardzo wydajny, czego się nie spodziewałam :) i nie powoduje "maski" :)

Gość mysle, ze to zly pomysl
Ten podklad daje naturalny efekt

Gość mysle, ze to zly pomysl
ewentualnie polecam sam puder stosowac. Jestes mlodziutka, wiec bedzie to dobrze wygladalo. Lekki roz na policzki tez jest wskazany wrecz przy bardzo jasnej cerze.

Gość krzywdy tym sobie na pewno nie
zrobisz. w końcu i cienie do powiek i pudry są produkowane z tych samych lub bardzo podobnych składników. ale właśnie też nie wiem, czy dobrze jest używać jasnego cienia przy jasnej karnacji. nie daje to efektu dodatkowego wybielenia? sama mam jasną cerę, używam tylko pudru transparentnego, poleciła mi kiedyś sprzedawczyni w drogerii, naprawdę świetny.

Gość Tonałóg.
bezsensu nie mozesz kupic pudru transprentnego w naturze na stojaku my secret masz za 12 zl sypki

Gość kassana1818
Transparetny puder posiadam ale twarz porcelanowo biała jest piękna ... podczas makijażu chce osiągnąć taki efekt http://www.zimbio.com/pictures/3UxBr0sCL8S/Bride+Wars+Paris+Photocall/AOGKzVvGiva/Anne+Hathaway macie jakiś pomysł ??

Gość kassana1818
hallo ?? :)