Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieznajoma 123

brytyjski paszport

Polecane posty

Gość nieznajoma 123

macie brytyskie paszporty dla wszych dzieci?

Gość BfBfBfnbnbb
j.w.

Gość wloh opalony pakistanska bryza
tnz myy nie mamy,ale maja pakistanskie,afrykanskie i bekarty ktore wypelzly z waszych smierdzacych znanych na calym swiecie(szczegolnie kraje trzecie) bezwartosciowych cipsk.jestescie w skrocie inkubatorami i zlewami na sperme (malpich ras)ja nie jestem rasista,ale kurwa wracaj na kontynet pastucha(moze ktos nie chce zeby jego dzieci dorastaly z malpami kurwiszczami) tyy dziuro ty kurwa brudna dziuro

Gość taka jedna pytajaca..........
mamy

wloh na poczatku to jeszcze moze bylo zabawne, ale teraz to juz jest zalosne. I wiesz co? Wolalabym byc "zlewem na sperme", jak to nazywasz jakiegos Pakistanca, niz miec takiego zalosnego, zakompleksionego polskiego ksenofoba, ktory nie reprezentuje soba nic poza wulgarnoscia i brakiem elementarnych zasad zachowan spolecznych.

ale Ja nazywam polczyny zlewami na sperme i inkubatorami do malpolizacji Europy,do brudasow nic nie mam,ale nie miesza sie kota z psem np......bo to co robia polczyny to gorsze niz mieszanka chuja z taboretem

a ty co robisz? spojrz na siebie po pierwsze - NIC soba nie reprezentujesz. jestes chamski, wulgarny i nawet jak ktos popiera twoje zdanie na temat muzulmanow czy tam czarnych to za sama tresc wypowiedzi NIE DA SIE CIEBIE LUBIC. juz bym wolala zaplodnic sie stadzie muzulmanskich murzynow niz miec z toba cokolwiek wspolnego. zmiec forme bo nie da sie tego czytac. i wtedy mozemy dyskutowac.

Gość nieznajoma 123
zalozylam ten watek, bo bylam ciekawa jak wiele polskich dzieci ma brytyjskie paszporty, a nie po to, aby jacys idioci sie wypowiadali zupelnie nie na temat.

uwielbiam komplementy :)

Gość babuszka....
moje dziecko ma brytyjski paszport. Rodzice Polacy

Gość nieznajoma 123
to itak wciaz malo....

http://youtu.be/jgoEq4v0wZc i spik inglish maj whife polisz isss fulent my sie kochac ja kochac europa paszport,zlewy spermy ufarbowane...ja kochac ja abdul kochac polska i europa

cheers mate i love you too :)