Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stary_ramol

Atrakcyjna kobieta a w mojej głowie myśli nieerotyczne

Polecane posty

Gość stary_ramol

Chyba coś ze mną nie tak, a może po trzydziestce tak już jest. Niedawno pojawiła się w firmie bardzo fajna dziewczyna. Wesoła, rozmowna, troche zwariowana, szybko nawiązaliśmy kontakt. Poza tym uważam że jest bardzo ładna. Najnormalniej na świecie spodobała mi się. Ale dziwię się sam sobie jakie mam marzenia... wyobrażam sobie jak to miłoby usiąść na przeciw niej, ściskając w ręku kubek z grzanym winem rozmawiać o wszystkim do okoła, śmiać się ze sztuczności i napuszenia ludzi wokół. Tak po prostu być blisko, dużo mówić, przytulić się... i tylko tyle... Jakoś nie mam myśli erotycznych, a przecież to atrakcyjna kobieta. A to taki standard, że facet mysli tylko o tym żeby babkę zaliczyć (sam sie przyznaje zanim ktoś inny to napisze - to w 99% wypadków prawda, sam tak miałem wiele razy!). Czy ja się starzeje czy coś? Czy po prostu ze wszystkich rzeczy jakie mi brak na świecie najbardziej potrzebuje kobiety - przyjaciela ?

to dobrze świadczy i o Tobie, i o dziewczynie :)

Gość monty
masz uwiąd starczy

Gość asjk;sjd;ak
to nie ta

kiedyś przyjdzie taki wiek, że żandemu z Was już nie będzie stał :classic_cool: i wówczas dobrze będzie mieć przy sobie kobietę, z którą da się pogadać przy grzańcu ;)

Gość monty
NB zeby dojsc do etapu grzanca trzeba najpierw przejsc etap aktywnego penisa

Gość tak czasem bywa ze czlowiek si
zakochales sie

przynajmniej nie pozbawiajcie mnie złudzeń ;) pewnie to provo :p

Gość chybaamor
zakochałes sie chyba, to źle że nie traktujesz jej jak mięso armatnie???

Gość monty
a co ma zakochanie do impotencji? :)

Gość Między innymi
No, proszę; a jak ja szukam takiego faceta, to nie ma ;)

Gość na moje oko to się zakochałeś
a wiadomo, że jak się facet zakochuje, to przestaje myśleć wyłącznie chujem :D tylko wyprani z wyższych emocji patrzą na kobiety jak na mięso armatnie i myślą o bzyknięciu byle szybciej i nara, następna proszę :P

Gość hmhmhmhmhm
stary ramolu - dlatego po kilku latach zwiazku z rowiesnikiem zrozumialam, że marze o starszym facecie (sama mam 25 lat)...ale na to juz za pozno....

Gość stary_ramol
Spokojnie, chyba na zakochanie to za wcześnie (bo za krótko się znamy) i za późno (nastolatkiem nie jestem już prawie 20 lat). Na impotencję też za wcześnie, może po prostu nie samym seksem żyje człowiek. a może to co mnie zniszczyło sprawia że potrzebuje już tylko przyjaźni, a nie związku z erotyką.

Gość monty
kup sobie pieska

Gość loppooaa
a ja mysle, ze erotyzm bylby, ale od tej kobiety oczkujesz czegos wiecej niz seks, patrzysz na nia jak na potencjalna wymarzona partnerke, po prostu podoba Ci sie jako osoba.

Gość stary_ramol
widzę że dzień bez podszywu jest dniem straconym, chociaż nie kumam co chiał osiągnąć ten poprzedni ktoś. Chętnie poczytam co piszecie, ale sam już się nie odezwę, trolle umierają wyłącznie przez zagłodzenie, z tym nickiem jesli coś przeczytacie, to wyłącznie podszyw. Pozdrawiam i dziękuje tym którzy zabrali rozsądnie głos.

Gość monty
szkoda ze sobie samemu nie mozesz podziekowac :)