Gość gość Napisano Październik 9, 2017 ŻEL DO KĄPIELI 7 ZIÓŁ od HB - naturalny, dosyć znany kosmetyk, który akurat mnie dał zdecydowaną przemianę. Cera inna, do tego przyjemny zapach. Zawsze miałam problemy z cerą. Byle zmiana żelu do kąpieli i z czasem od razu inna cera. Czyli jednak da się... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 15, 2018 dobry płyn do kąpieli według mnie to http://solbochenska.pl/produkty/zel-pod-prysznic-na-bazie-soli-bochenskiej/zel-pod-prysznic-zielona-herbata/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 16, 2018 ŻEL DO KĄPIELI 7 ZIÓŁ od HB. Tylko odpowiednio podejdźcie do tego tematu i będzie w porządku. Z naszej strony wszystko wyszło jak należy. Ważne jest korzystanie z jakościowego kosmetyku, bo dzięki temu dacie radę cerę utrzymać w normalnej kondycji. To jest najważniejsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 16, 2018 Bardzo dużą i szeroką ofertę takich artykułów znalazłam kiedyś tutaj: www.euro-drogeria.pl , polecam bardzo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 3, 2018 Mydło albo żel 7 ziół - Hildegard Braukmann ma takie kosmetyki. Są genialne, działają i robią różnicę. U mnie to się sprawdziło, dało fajny efekt. Jak na razie wszystko jest w najlepszym porządku, ten kosmetyk daje radę, a właśnie na czymś tak porządnym mi cały czas zależało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pipi99 Napisano Styczeń 7, 2019 Rany dziewczyny Sweet Mango żel do kąpieli w karafce od Starej Mydlarni to prawdziwy obłed! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Anna Solik Napisano Grudzień 10, 2019 Bez soli do kąpieli się nie obejdzie pankacper.pl jak nie mam soli to ta woda wydaje mi się twarda, może to już przyzwyczajenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ariellka 7 Napisano Luty 26, 2021 Świetna jest ta seria wegańska z Bielendy Beauty Milky. Jest kilka rodzajów i migdałowe, kokosowe, ryżowe. Ja uwielbiam serię z mleczkiem kokosowym. Znakomite jest mleczko kokosowe z prebiotykiem do kąpieli. To moja ulubiona linia kosmetyków do ciała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Laura20 0 Napisano Marzec 1, 2021 Ja uwielbiam korzystać z kosmetyków w formie pianki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pianka_cukrowa 0 Napisano Marzec 9, 2021 chyba palmolive albo luksja maja oblednie pachnacy czekoladowy płyn Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sylwunia123 0 Napisano Listopad 14, 2021 ja uwielbiam żele pod prysznic vegan smoothie z bielendy z formułą wegańską pięknie pachną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Foqa 0 Napisano Grudzień 1, 2021 Dnia 9.03.2021 o 10:52, pianka_cukrowa napisał: chyba palmolive albo luksja maja oblednie pachnacy czekoladowy płyn Oooo tak, te z palmolive są super. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach