Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gotykurala

nienawidze go! slubu nie bedze!

Polecane posty

Gość fadaaaaaafffffffadfa
I Ty jeszcze z niem jesteś?Przecież widać że on jest z Tobą bo mu wygodnie itd.Weź się nawet nie zastanawiaj i go zostaw puki ślubu nie było bo ten facet to jakaś porażka.

Gość CZERWONA JARZĘBINA
A PO CO SIĘ ZA ROZWODNIKA BIERZESZ ?

Gość gotykurala
jest niestety problem :( jest wspolwlascicielem mojego domu;/ samochod tak samo bo ma nizsze skladki moja mam pożyczyla mu 20 tys...nie wiemco mam zrobic

Gość gotykurala
myslalam ze to tej jedyny na calezycie..nie byl taki wczesniej.....

Gość gotykurala
czasem mysle ze to jakas zmowa z jego bylaprzeciw mnie:( broni jej kiedy ona klnie po mnie

Gość kjhghjb
sama widzisz jaki on jest po tym jak ci zabral prezent na komunie to bym sie z nim rozstala... nie widzisz ze ciew wykorzystuje an prowo i lewo i jeszcze pewnie sie cieszy ze znalal sobie taka glupia babe ktora mu za na alimenty daje ... no jak on juz ma to co chce to po co ma brac slub i dziecko miec ? powiem ci jedno JESTES GLUPIA ZE Z NIM JESTES!! rozstan sie z nim poki jeszcze jestes w miare mloda i mozesz sobie kogos innego znalesc!!!

gotykurala Nie pacz na pieniądze,albo załatw tą sprawę w sądzie bo po ślubie będzie zapewne jeszcze gorzej.

Gość SZALONA ONA858585
heeh a moze on wrocil do bylej zonki w tajemnicy przed tonba skoro ja broni;p i smieja z ciebie ze tylko z twojej kasy placi alimenty i jeszcze z tego sobie zyja;p;p oj kobieto wez zmadzej

Gość gotykurala
rany boskie jak mam nie patrzec na pieniadze jak polowa domu na papierze jest jego...a dom ma 5 lat i sama go wybydowalam z pomoca rodzicow.:(nie dal nawet grosza. samochod caly na niego a kosztuje 30 tys. mamie mojej 20 tys:(

Gość ines73
"nienawidze go, kupywec, ubrac cos ze szafy"...jejku....naucz sie pisac i ciesz sie ze chce slubu Ty analfabetko...a to weselisko ? chcesz calej wsi pokazac ze zlapalas kogos?....

Gość nosz psia mac patrz pani
to zlodziej jest!!!

Gość gotykurala
ines. udzielaj korkow,a tu sie nie udzielaj

Gość SZALONA ONA858585
jak jest na papierze to dom sprzedaj . podzilcie sie kasa - a ze wisi twojej mamie te kase to o tyle mu mniej daj za dom i oddaj mamusi i juz ...

gotykurala rany boskie jak mam nie patrzec na pieniadze jak polowa domu na papierze jest jego...a dom ma 5 lat i sama go wybydowalam z pomoca rodzicow. nie dal nawet grosza. samochod caly na niego a kosztuje 30 tys. mamie mojej 20 tys To do sądu z tym idź!No chyba że załatwisz to z nim polubownie,w co wątpię. A może ze względu na dom i kasę wolisz z nim nadal być w takim związku w którym on Cie tylko wykorzystuje?

Gość gotykurala
juz przejrzałam na oczy ale co ze sprawami finansowymi..a wiecie co najlepsze?? ostatniopowiedzial mi ze chce zabezpieczyc syna na przyszlosc ze towar budowlany drożeje ze bardzo mnie kocha, o chcialby wziac kredyt na mieszkanie dla syna na przyszlosc ale ze on juz nie moze bo ma swoje kredyty to czy ja bym nie wziela kredytu miedzkaniowego na 500 tys;/

Gość ines73
naucz sie pisac...na moj gust..to Ty jestes z jakiejs miesciny i slub to pokazowka !!!

gotykurala Za kredyt 500 tyś jakbyś dla mnie wzięła to też bym Cie kochał :)

Gość predesent
ines weze stad wypierdalaj nauczycielka sie znalazla..

Gość gotykurala
chyba jasne jest ze nie wzielam tego kredytu..pomijajac ze nawet by mi chyba tyle nie dali

Gość lattemiele
ludzie, czy wy czytacie to co piszecie i jak? wstyd ines ma racje-analfabetyzm totalny! :(

Gość sensitive23
Autorko powiedz mi jak to sie stalo ze polowa tojego domu nalezy do twojego faceta ktory nie dolozylani grosza do budowy__????????to jest dosc zastanawiajace ze takie glupiutkie kobiety sa na tym swiecie. Widac facet ma wszystko plus kobiete ktora placi za niego alimenty wiec czego wiecej chciec. Slu i wesele to indywidualna spraa kazdej pary jak dla mnie bardzo wazne bylo by wziasc slub koscielny i miec fajne wesele . Wedlug mnie facet jest materialista i liczy tylko kase ktora sie gromadzi na waszym koncie a swoja droga dlaczego jestes taka latwowierna i naiwna????????

lattemiele ludzie, czy wy czytacie to co piszecie i jak? wstyd ines ma racje-analfabetyzm totalny! Jak Ci się nie podoba to nie czytaj,w czym masz problem??

Gość walidol stosuje sie
autorko..wywal tego goscia z domui!!!!to dran opasozyt!!! jest z Toba dla kasy, domu i zachcianek!!!

Gość spasion
słuchaj dziewczyno, nie wiem gdzie masz oczy, ale przynajmniej zamknij mu dostęp do swojego konta bo zostaniesz z niczym!

Gość gotykurala
przed chwila byla awantura o ten prezent. wykrzyczał ze jak chce to w tej chwili moze oddac mi pieniadze za niego.i mowi ze do banku jedzie a ja do niego "czym zaplaciszmoimi pieniedzmi??"

gotykurala Wiedzę że ten temat to jednak prowokacja :P

Gość ??Milena
zgadzam sie z sensitiv23

Gość gotykurala
nie nie prowokacja,myslisz ze takie zeczy sie nie zdarzaja?? trafilam na pasorzyta i chcialam sie dowiedziec czy wskuram cos w sadzie??

Gość walidol stosuje sie
echh..co za zycie..kobietko wez sie w grasc i zrob cos ze wswoim zyciem:-0

gotykurala Myślę że się dzieją takie rzeczy,ale jednak coś mi tu śmierdzi :P