Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gotykurala

nienawidze go! slubu nie bedze!

Polecane posty

Gość spasion
ja bym zaczęła zbierać jakieś dowody (tylko jakie?) ciarki mnie przechodzą, że takie sytuacje mogą mieć miejsce idź do dobrego prawnika po radę, bo inaczej chłoptaś będzie współwłaścicielem domu i właścicielem samochodu na wieki Znałaś jego punkt widzenia na sprawę małżeństwa i dzieci zanim na niego zapisałaś swój majątek? A jeśli nie to dlaczego?

Gość gotykurala
czy mam wziac prawnika? nie chce stracic wszystkiego

Gość walidol stosuje sie
dlaczego wogole on jest wspolwlasicielem Twojego domu?

Gość sensitive23
Kobieto nie jestes juz nastolatka wiec zacznij myslec bardziej racjonalnie i zalatw soebi dobrego prawnika bys zbyt wiele nie stracila na tym fantastycznym zwiazku. Facet ma tupet jednym slowem .Wspolczuje ale nadal nie rozumiem dlaczego dopuscilas by obcy facet wzbogacil sie toja ciezka praca.NIE WYOBRAZAM SOBIE TAKIEJ SYTUACJIPogon dziada i rozgladaj sie za prawnikiem tylko dobrym prawnikiem.

Gość gotykurala
nie nie nie,, on na poczatku mial zupelnie inne podejscie do mojej osoby obiecaywal zlote gory.prosze nie ubliżajcie mi tu

Gość spasion
a on nie jest współwłaścicielem bo razem braliście kredyt na dom?

Gość gotykurala
co do domu to dluga historia....chcial wziac pożyczke duża potrzebowal duzych dochodow ktorychnie mial wiec wzial pod hipotekę domu ktory przepisalam w polowie na niego

Szkot ożenił się z wdową i po ślubie jedzie pociągiem. - Gdzie pan jedzie? - Pyta go inny podróżny. - W podróż poślubną... - A gdzie żona? - Ona już była...

Szkot ożenił się z wdową i po ślubie jedzie pociągiem. - Gdzie pan jedzie? - Pyta go inny podróżny. - W podróż poślubną... - A gdzie żona? - Ona już była...

Gość sensitive23
Nie jestes juz nastolatka a jednak tak sie zachowujesz. Zalatw sobie dobrego prawnika poki jeszcze nie stracilas zbyt wiele i pogon dziada. Popros rodzicow o pomoc zebys nie byla z tym sama i zastanow sie jak mozna byc tak glupia i naiwna kobieta. Nie zwlekaj bo dojdzie do tego ze bedziesz musiala sie wyprowadzic z wlasnego domu.Zatrudnij prawnika tylko dobrego prawnika zeby zajal sie ta sprawa i pomogl ci odebrac twoja naleznosc.Naprawde brak mi slow jak czytam takie historie o kobietach 30 letnich.

Gość eee a mnie
ten gosc zaimponowal :P wie jak sie ustawic, syna z doskoku ma, kochany tatus jest bo codziennie nie musi sie zmagac z trudnosciami wychowawczymi dziecka, zyje na luzie.. realizuje swoj cele, dom samochod swoje zachcianki i nawet wlasny bank ma oczywiscie w twoej postaci autorko, zyc nie umierac ... do sadu z takim i bedziez miala nauczk na przyszlosc zeby sie tak wykorzystac nie dac

Gość spasion
nie mam pojęcia jak udowodnisz, że jego nie jest jego a dom przepisany jako darowizna?

Gość gotykurala
wlasnie o to chodzi, ze sa marne szanse:( to jest jego i juz:(

Gość fadaaaaaafffffffadfa
gotykurala wlasnie o to chodzi, ze sa marne szanse to jest jego i juz Mimo to walcz a może się jakoś uda.A jak nie to i tak lepiej żebyś była sam z długami po nim niż z nim i ciągle go utrzymując. Powodzenia :)

Gość walidol stosuje sie
wez dobrego prawnika..i do dziela..walcz o swoje

powiedz mi tylko, samochód z oszczędności jest na niego, bo niższe składki on płaci, a połowę domu przepisałaś bez ślubu obcej osobie, przecież tu jest podatek chyba 2% od wartości darowizny, od kilkuset tysięcy???

Gość jak to czytam to widzę że prov
bo chyba nie ma tak durnych kobiet na tej ziemi?

Gość gotykurala
zw idę mu przygotować obiad bo właśnie wrocil do domu

Gość 1+2+3
Aleś się wkopała kobieto. Może na początek rozdziel konta. Ty swoje, on swoje i przestań za niego płacić cokolwiek. Jak mu dałaś połowę domu i auto, to już więcej nic nie dawaj. Adwokata możesz się na razie poradzić co zrobić. Ale wydaje mi się, ze niewiele. Facet się dobrze ustawił haha, najpierw nasłodził, a teraz pokazuje jaki jest na prawdę .On będzie Ci wyliczał co kupujesz, czy i ile razy chodzisz do fryzjera? Kpina jakaś. Ty chcesz jeszcze go za męża???

Gość szkoda tego gościa
dla ciebie,mądry chłop,że nie chce ślubu koscielnego ,bo to obciach straszny i hipokryzja,i to ,że zaraz bachora ci zrobic nie chce,to cieszyć się powinnaś,bo chłop odpowiedzialny i ma racje fakt,że szkoda na to wszystko kasy,to ty jesteś infantylna durna koza