Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MałaBlondynka

Kogel-mogel

Polecane posty

Gość cos tu nie gra jenny
to ta prawdziwa czy podszyw??

Ja za koglem moglem średnio przepadam... po tych wszystkich ptasich grypach itp odechciało się robienia... a dziś dorwałam taką oto czekoladę ;) Pyszności ... tabliczka właśnie poszła w tzytzki albo w pupę ;)

No ja właśnie wróciłam bo zimno się już zrobiło. A fajnie tak było na ławeczce posiedzieć i łapać wiosenne promyki słoneczka :)

o 19.40 słońce... oj, ten kogiel-mogiel to chyba w postaci ajerkoniaku był ;) ja żadnych prtasich ani innych gryp się nei boję, kogiel-mogiel wcinam regularnie i jestem zdrowa jak byk...no, jak krowa raczej chyba

a to jest czekolada o takim smaku? Kurde gdybym wczesniej wiedziala to bym sie rozejrzala w sklepie:( a tak musze zadowolic sie zwykla mleczna

Ewa U mnie dopiero jakieś 10minut temu całkiem znikło za blokami, jak ktoś mieszka na zadupiu to dłużej mógł je widzieć :P Ewelina No ja właśnie też nie widziałam, tak teraz z wedla dorwałam.. to chyba jakaś limitowana bo jajka wielkanocne są namalowane ;)

U nas na zachodzie jeszcze słońce jest :P ale powoli już coraz zimniej Nie wiem jak ludzie okulary mogą nosić, mam od godziny i ostro mnie wkurwiają a soczewek nie mogę bo wczoraj chyba w pociągu za bardzo wyschły i oczy podrażnione są Soczewki jednak tysiąc razy bardziej komfortowe

Gość roverek
hej dziewczyny 🖐️ słodko sobie klikacie :classic_cool:

Bo jesteśmy słodkie:) Ale pogoda mi się nie podoba, ja lubię albo zimno albo ciepło a nie tak. Dziś mnie szlag trafiał, raz zimno raz gorąco wręcz Soczewki muszę lepsze kupić, na 3 dni mi zostały już tylko na szczęście:) Mleczko jest pyszne:) ale w cycki nie pójdzie

roverek 🖐️ Ewelina Polecam ;) Na później mam jeszcze śliwka - jabłko ale nie wiem czy podołam dwóm czekoladą w jeden wieczór ;) Uwielbiam te owocowe duety z wedla :)

Kultura No ja nie wiem gdzie mi to idzie bo jakoś specjalnie nigdzie nie widać ;) A pogoda mi akurat dziś się podobała.. przynajmniej u mnie tak fajnie właśnie było

przez was zachciało mi sie słodkiego idę do lodówy, na szcęście kupiłam dziś w stokrotce dwa ciasta po kawałeczku, cappuccino i milkyway, to sobie ukroję po troszku i wracam, makijaż zmywać i może ustausta obejrzę, bo sobie wczoraj ściągnęłam tak, zapuszczam tu pendrivika, coby na tv obejrzeć i lecę do kuchni

Gość roverek
ja tylko gorzka to jest smak...:D

Gość nie robcie mi smakaa
napialilam sie na czekolade, a nie mam skad jej wytrzasnac! :(

Gość roverek
na roverek i do ...... :D

Gość roverek
oczywiście po czekoladę ;) a przy okazji można kogoś spotkać:classic_cool:

Ooo milkywaya bym sobie zjadła :) Dobra dziecię me się wykąpało i ogląda z tatkiem bajki tzn on tvn a ona chce bajkę na lapku to ja spadam do łazienki na zabiegi spa i dłuuugie moczenie w wannie ;) ;) ;) Zajrzę później to gadajcie sobie śmiało ;) papa 🖐️