Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

IMO13714

Marcin 1978

Polecane posty

Gość kizia28
IMO skoro nic do niego nie masz to,po co zakladales temat? :P Marcinie... tak przez zarost.. kurcze fajny jestes :D

Gość IMO13734
Dżenni - bo mężowi powiem. :classic_cool:

Gość wiejska baba aga....
ale wy porąbani jesteście !Ale widac taki nasz, polaków sport narodowy . tępić wszystko co deczko fajniejsze od nas !Ludzie co wy chcecie od tego chłopaka? Zapodajcie swoje foty to i my poryczymy z radości nad waszym kadłubem ..

Gość dziwny jest teeeen swiaat
juz doczekal sie podszywa ahahahahahaaha :D

Marcin1978 twoje wypowiedzi są na poziomie tzn .bardzo rzeczowe i konstruktywne a nie co niektórych tutaj czytać nie idzie ...rozładowują tu swoje kompleksy pastwiąc się nad pozostałymi użytkownikami tego forum.

wiejska babo ;) dzięki... kobiety z klasą poznaje się po takich mądrych komentarzach... nie zgadzam się z opinią autora... są tu fajne babki i nie dlatego ,że mi słodzą :D ale dlatego,że mają olej w główkach :D

Gość IMO13734
Marcin - stary, a głupi. :D To co mówią, to jedno - ważniejsze są czyny...

dokładnie !No i myślę,ze są wściekli na Marcina za zdjecia!:D oni z pewnością nie mają co pokazac .Albo pokazują swoje fiuty chwaląc sie jacy to mocni itd :O

kochani mieszkam i pracuje w takim miejscu ,że mam praktycznie przekrój naszego kochanego społeczeństwa.... Wierzcie mi,że rozrywka wystarczająca na rok ! I takie własni epajace wiodą prym ...ale cóż jak sie nie ma co pokazać to pokazuje sie ...tyłek .Marcin nie daj sie .🖐️

Marcin1978 twoje wypowiedzi są na poziomie tzn .bardzo rzeczowe i konstruktywne a nie co niektórych tutaj czytać nie idzie ...rozładowują tu swoje kompleksy pastwiąc się nad pozostałymi użytkownikami tego forum. haha! i kto to pisze w ogóle :)

Gość abcabcabcssssssss
my pasztety z kafe zgwalcimy Marcina :classic_cool:

czy przystojny ? hmm podobny troche do mojego męża.....:P ale ujęło mnie to ,ze nie wstydzi sie siebie a to niestety ale na kafe wręcz cudowne objawienie :D :D

Gość IMO13734
Nie wstydzi się siebie? A ci bez zdjęć się wstydzą? Bez wyjątków? A słyszałaś o zachowaniu prywatności? A słyszałaś także o przypadku Sossa? :P Więc nie chrzań.

ja tez podziwiam odwagę tych ktorzy zdjęcia tu dodają bo debilów nie brakuje i z zazdrosci głupoty wypisują a ktoś ze słabszą psychą może depresji po takich idiotycznych komentarzach dostac

wbrew temu ,co zaraz tu padnie - nie uwazam siebie za przystojniaka i tym bardziej jestem zdziwiony milymi opiniami :)

Gość IMO13734
Famina - dramatyzujesz.

eee tam a mi Marcin kojarzy sie troche z Komiczne, ktory sie tu kiedys pokazywal. Jego meskie ego tez potrzebowalo sie plawic w adorujacych go kafeteriankach, czul sie wtedy jak ryba w wodzie :D pamieta ktos komiczne? Oczywiscie to tylko moje pierwsze subiektywne wrazenie :P