Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

IMO13714

Marcin 1978

Polecane posty

Gość wiejska baba aga....
IMO13734 a ty widac nie slyszałas o dobrym wychowaniu !:D idz dziecko do książek bo te braki aż rażą...🖐️ ni eodpisuj bo i tak nie bede tego czytac .

Gość IMO13734
jestem nienormalny

gitara ...to instrument z którym sie urodziłam !Dzięki i spadam !🖐️

Gość IMO13734
Widzę, że jak zwykle poruszyłem czułe punkty i zaraz laseczki będą się pienić. :classic_cool:

Gość haha swoja drogą
wiejska babo ciekawe co na to twoj maż ,ze chcesz popuscic szpare marcinkowi

dzięki Marcin ale ciut sie rozkleiłam tez lubie to grac no i mój ukochany dżem .... dobranoc 🌻 do jutra

marcin czekam dzis pod latarnia na ulicy kosciuszki, przebierz sie w stroj klauna a ja bede policjantka:) tak jak ostatnio

IMO13734 nie dramatyzuje ale powiedz tak szczerze,lubi ciebie tu ktoś na kafe? bo tak czytamm,czytam i jesteś wszędzie tam gdzie zamieszania można choć troche zrobić,chyba ciebie to rajcuje

doskonale zdaje sobie sprawe z istnienia roznicy zdan i nie mam pretensji ani zalu do osob jadacych po mnie... :) jestem duzym chlopcem i nie pobigne do mamy wyplakac sie w spodnice :D jestem tu za sprawa kolegi... jest to dobre forum bo jak nadmieniles babskie... mozna poznac blizej kobiety... to jak mysle...jak widza pewne sprawy ... dla mnie kopalnia wiedzy ;)

Gość IMO13734
Famina - bo mam ubaw z niektórych sytuacji, czy to takie znowu nie do ogarnięcia? A zazwyczaj jestem jak do rany przyłóż. :P

Gość karzeł biały
..."jedno co mnie dziwi to to ze taki koles jak Marcin jest na takim forum (babskim) ..." A TY KUUR WA TUTAJ GRZYBY CHYBA ZBIERASZ CO?!

Gość IMO13734
Vera - zdrajczynio! :classic_cool:

Gość karzeł biały
GDZIE MIESZKASZ MARCIN?

nie no spoko,ja tam poki co nic do ciebie nie mam bo mnie tez niektore wypowiedzi bawią ale żeby odrazu tak nie raz z grubej rury do niewinnych :)

szacunek dla tych myslacych :) jestem tu ,bo potrafie docenic to, co to forum moze facetowi dac.... przez to ,ze jest takie babskie wlasnie ;)

Gość jtgd
yhyhyhy...kurcze pisze z telefonu i niestety nie moge zobaczyc jak wyglada twoj ryj,szkoda...zastanawia mnie jedno,dlaczego taki niby przystojniak przesiaduje w piatkowy wieczor na kafe?!zastanawiajace...poza tym nienawidze zolnierzy,bylam juz z saperem,zandarmem,pilotem i panem z CBA,BOR i kazdy okazal sie palantem,zbieg okolicznosci?!watpie...bowiem 90% spolecznosci mundurowej to mezczyzni ktorym przewraca sie w glowach.

Gość IMO13734
Famina - znając życie jeszcze zdąże zajść Ci za skórę. ;)

Gość karzeł biały
NO TO KOCHANA SKORO TYLU WOJAKÓW PRZEWALIŁAS TO COS Z TOBĄ NIE TEGES ...mam męża wojskowego z łącznosci mam szwagra wojskowego i spoko goście a ty no cóż ....:P

nie boje się :) ja też potrafie być suczyną nie do zniesienia jak sytuacja tego wymaga :)

"jestem tu ,bo potrafie docenic to, co to forum moze facetowi dac.... przez to ,ze jest takie babskie wlasnie " no a konkretnie czego sie spodziewasz? czego juz sie dowiedziales, co ci to forum dalo?

jtgd ile masz lat skoro masz taki przebieg???? albo to byli goscie last minute...albo one night stand skoro tylu ich bylo :) albo rzeczywiscie trafili ci sie faceci szukajacy ... babki do lozka :) wybacz brutalnosc... ,ale tak jest... nie wiem czy to powod do dumy,ze spalas z kazda formacja mundurowa w Polsce :) i przy okazji jedziesz po wszystkim na podstawie konkretnych jednostek... moze trafil swoj na swego????

Gość IMO13734
Tak, tak Vera. Już ja Cię znam. Na powiekach włosów nie masz - nie zauważyłaś mnie tylko z powodu innego przystojniaczka. :classic_cool:

Ej o chooy wam zaś chodzi. Sympatyczny typ a jakies karły białe cos tu popierdują bez sensu. Raz byscie sobie darowali tę polaczkowatą zazdrosć. :O Zaraz bedzie, ze chciałabym, zeby mnie wychędozył. Na 100% :O

Gość IMO13734
Famina - mogłabyś mnie wziąść tylko i wyłącznie na przetrzymanie. :P