Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

IMO13714

Marcin 1978

Polecane posty

IMO jeszcze sie kiedys zdziwisz jak ktos Cie oceni wg Twojego systemu . Pozory myla...pamietaj o tym - to raz, a dwa - za malo slow ,zebys mogl zaszufladkowac kogokolwiek z tego forum... skonczyles psychologie...? jestes znawca ludzkich dusz? :) troche powagi... nie wiem ile masz lat, ale chyba nie jest do konca dojrzaly ;) pozdrawiam i zycze wszystkim spokojnej nocy!

Gość IMO13734
Marcin - ale pieprzysz. W jednym zdaniu zarzucasz pseudo-psychologię, a w następnym sam się nią posługujesz. Jesteśmy na anonimowym forum, oceniany wedle mojego systemu byłem, jestem i jeszcze wiele razy będe. Tutaj nie ma sie czemu dziwić, bo jest to naturalne.

Gość pani ktora spala
ze wszystkimi zolnierzami musi byc puszczalska

Gość jtgd
oj zolnierzyku poruszyla cie moja wypowiedz?!ehehe i o to chodzilo,wy wszyscy jestescie tacy sami,myslisz ze masz stopien oficera i jestes kims?!mylisz sie...bo ja idac jutro do wojska za miesiac moge miec stopien jeszcze wyzszy...takze nie racjuj sie chlopaczku bo jak wiadomo do wojska przyjma kazdego...sproboj moze dostac sie na medycyne,wtedy podyskutujemy ZOLNIERZYKU:-P

Gość IMO13734
Vara - jeszcze tutaj? Laska skrzywdzona, albo prowokuje.

Gość jtgd
i ubiegajac dogryzanie tutejszych kobiet NIE nie spalam z kazdym mundurowym z ktorym sie spotykalam,akurat mnie bawi wykorzystywanie tych wszystkich frajerow ktorzy mysla,ze moga mnie usidlic,moje hobby to zdobywanie plci przeciwnej,owijanie ich wokol palca a nastepnie kopniak w dupe...czasy sie zmienily moi drodzy,akurat w moich relacjach z facetami to ja rozdaje karty,chce ide z kolesiem do lozka,pieprze sie z nim a potem go zostawiam...dziwne?!po prostu mam nieco inne podejscie do zycia niz 90 kobiet ...i jesli drogi ZOLNIERZYKU myslisz,ze mezczyzna z ABW jest malo inteligentny to najpierw tam troche popracuj.tyle w temacie,pisze z tel i mnie wkurwia to klikanie,takze wpadne jutro z normalnego komp. aby zobaczyc twoj ryj:-Ppa ZOLNIERZYKU

Gość IMO13734
Poprawka - laska jednak prowokuje.

Ja pierrdolę. :O Locha, ty weź ogarnij koniungację, wcześniej zapomniałam wzrócic uwagę a potem pierrdol farmazony. :O Szok und koszmar. :(

"Poprawka - laska jednak prowokuje." I to skutecznie :D Sadzac po tym, ze Marcin wlozyl duzo wysilku odpowiadajac na jej posty...

Gość IMO13734
Owszem laska skuteczna. Bardziej mnie martwi Marcin, bo on chyba jednak na serio mówi...

Gość do jtgd
kobieta, ktora spala z kims bez milosci jest szmata

co mnie zastanowilo, to jaki byl oburzony, ze ktos uogolnia opinie na temat mundurowych po czym pisze: " nie jestem dnem... nie biegam na dyski jak polowa jednostki ,zeby zaliczac laski" ups jednak sie wydalo, ze 50% jednostki to typowi zaliczacze :D

Gość IMO13734
Gość z przerostem EGO w dodatku popada w hipokryzję. Ale temat przedni. :D

Gość Jania obrończyni moralności
jtgd jest bardziej sfrustrowana i wulgarna niż Vera, kafeteryjny wzorzec.

jtgd - powiem Ci jedno... kobieta, ktora dla zabawy MYSLI, ze zdobywa "frajerow" jest dla mnie dnem...i dla niejednego faceta takze... Myslisz, ze ile procent tych frajerow chcialoby byc z kims takim jak Ty? chyba zaden. Zapewne oni mysla o sobie to samo co ty o sobie , tzn... uwodzimy frajerki :) wiec ja bede sie smial z Ciebie jak za 20 lat bedziesz stara zgorzkniala panna :P Idz do wojska i udowodnij mi ,ze za rok bedziesz miala wyzszy stopien. Jestes tak niedoinformowana ,ze nie wiesz ,ze w wojsku sa etaty i one wiaza sie ze stopniem - jesli nie ma etatu ze stopniem majora to nikogo nie awansuja z kapitana dopoki sie etat nie pojawi... wiec obawiam sie, ze nie dalabys rady az tak zacwaniakowac :P zreszta kazdy stopien ma swoje lata do wysluzenia... np musisz byc majorem okolo 5 lat ,zeby zechcieli awansowac Cie wyzej...no chyba ze tatus albo tesc jest generalem albo taka pani jak Ty rozklada nogi przed polowa dowodztwa. Nie pisz juz nic wiecej , bo sie tylko pograzasz :) chcesz zablysnac, ale nie masz czym :) zegnam zatem :)

do IMO - mam wrazenie ,ze masz jakis kompleks :) drazni Cie to ,ze nie jestem rownie sfrustrowany jak Ty? bo juz nie rozumiem o co Ci chodzi...

Gość fajerfoxx
Marcin, podziwiam kulture i to, ze nie dajesz sie sprowokowac:) a za te kobiety(?) ktore tu sie wypowiadaja, jest mi po prostu wstyd:O pewnie zaraz jakis podszyw bedzie chcial mnie skompromitowac, ale napisalam co chcialam napisac i znikam. Marcin, powodzenia w "nawracaniu", bo nie wiem w jakim innym celu tu jesteś;)

Gość wiola.....
marcin niezłe ciacho z Ciebie;)

Gość rigaku
Wszędzie go pełno! Aż tak potrzebuje dowartościowania?

" IMO13714 Naprawdę myślisz,ze atrakcyjne kobiety tracą tutaj czas w ciepły,piątkowy wieczór? " IMO ty widocznie tez nie zaliczasz sie do grona tych przystojnych skoro spedzasz tu czas w piatkowy wieczór. Wiec znalazłes sie wsród swoich

Gość Mila_oczko
Marcin, podobasz mi sie strasznie?? moze sie umowimy??:) jestem studentka

Gość wiola.....
hihi aż by sie chciało wyprubować jak całujesz;)

Gość wiola.....
haha chyba zrobiłeś błąd wstawiając takie szałowe zdjęcie;) teraz wszystkie na Ciebie lecą ;) chyba ze właśnie tego chciałeś:P