Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

IMO13714

Marcin 1978

Polecane posty

malutka... masz 21 lat... i jeszcze pstro w glowce.. :) ale nie martw sie... z wiekiem ta zawisc i jad Ci minie :) chyba... :D

Gość Mila_oczko
nie powiem, bo wnioskuję, że Ty tez??:)

Gość znowu tu siedze
rigaku skad wiesz, ze jego nazwisko zaczyna sie na M?

mam wrazenie, ze niektore kobiety to wstretne zawistne baby... ktorym w zyciu cos nie wyszlo albo maja wlasnie... ciezkie dni :) ok. ja juz sie ulatniam... nie ma co kontynowac tej jalowej pyskowki. pozdrawiam wszystkich... :)

Gość Mila_oczko
Ludzie!!!!!!!! czemu jak już pojawi się na kafe ktoś nieprzeciętny, to zaraz tyle jadu i zaczepek?? opanujcie się, bo to jest żenujące:) Marcin a ja nie sugerowałam od razu randki, zwykle spotkanie, oo :)

Gość rigaku
Jak już mówiłam, znalezienie go to kwestia minuty zabawy po tym co tu wypisywał. Jak ma choć trochę oleju w głowie to stąd ucieknie czym prędzej kasując swoje posty. Ale nasi oficerowie to jak widać mają ułańską fantazję i brak wyobraźni.

Gość znowu tu siedze
Mila oczko Sama jestes zenujaca :D WYraznie napisal, ze ma narzeczona a ty naciskasz na spotkanie...

Gość Mila_oczko
nawet jak go znajdziecie, to co?? pisal cos złego?? normalny człowiek, tak samo jak my tu siedzimy, i on ma taka możliwość. robicie z igły widły, śmiech:)

Gość wiola.....
haha nie wiem czy tak fajnie bo koleżanki mówią że wstyd ze mną chodzić bo wszyscy sie oglądaja haha

Gość Mila_oczko
zenujace to jest wasze podejscie, widocznie jestescie juz zgorzkniałymi ludzmi, 0 rozrywek, 0 towarzystwa tylko 4kąty i kafe.. ja jako młoda osoba lubie poznawac nowych ludzi i nie uwazam tego za zle. a jako przyszły lekarz- zalecam wam terapię:)

Gość znowu tu siedze
Mila oczko taaa jakbys miala narzeczonego,zapewne tez nie mialabys nic przeciwko temu, by spotykal sie z obcymi kobietami z internetu :D

Gość Mila_oczko
pozdrawiam podszywa:) nie wiem co by było gdyby... nie filozofuje, zyje sobie z dnia na dzien:)

Gość Mila_oczko
nie jestem ani trochę zdesperowana, juz nie nalegam, nie zauwazyles?? pozatym, nie studiuje w PL wiec, to było pół żartem, pół serio z tym spotkaniem:)

Gość Mila_oczko
wg mnie przystojny, Twojego zdania nie kwestionuje:) pozdrawiam i juz uciekam, bo przeslalo byc smacznie:) milego dnia

Gość dfgfgf
widac malutka w szpilach bedzie z ciebie marny lekarzyna ktory siedzi i pierdoli glupoty na kafeterii zamaist sie uczyc. Wtzej srasz niz dupsko masz musisz byc bardzo zakompleksiona mala szmatuncia

Gość saaaaaaaaaaaaaaaaad
jest paskudna uwierz

Gość saaaaaaaaaaaaaaaaad
bardzo watpliwe zwazywszy na to, ze masz paskudny ryjek:) no chyba, ze w jego miescie pelno pasztetow wiec moze jakas bys ew przycmila a juz na pewno jak se zalozysz worek na ryja

Gość mily jak mily ale i fajny
nie ma to jak mieć błędne przeświadczenie o swej atrakcyjnosci