Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

IMO13714

Marcin 1978

Polecane posty

no naprawde, dlatego mnie zdziwilo to podniecanie sie nim, ok każdy ma inny gust ale "piękne" musza byc te dla których on jest boski. ja nie wnikam , chce niech tu siedzi pisze plus za to ze nikogo nie obraza bo to forum jest przesiakniete nienawiscia, malutka mialas kiedys swoje zdjecie w stopce ze rzekomo wiedza jak wygladasz?

Gość mily jak mily ale i fajny
revlonek ty tez zaczynasz peirdziec? kazdy ma swoj gust i nie peirdol ze tylko brzydulom moze sie ten koles spodobac bo pewnie taki on an ciebie by nie spojrzal bo po peirwsze obie mlode gimgowniane spermochlipy jestescie glupie , puste

Gość ulelele
A pan porucznik was olał ale i tak baby siedzicie

Gość znowu tu siedze
pan porucznik:D dopoki baby mu slodzily, to mu sie podobalo, a jak sie odezwaly te bardziej myslace to sie ulotnil...:P

" bardzo sie ciesze ,ze taka mila i ciekawa kobietka sie mna zainteresowala niestety nie jestem wolny a typem podrywacza nie jestem. Mimo to naprawde Ci dziekuje za propozycje " chyba mial mokro :)

nie mogłem się pohamować :0 malutka... pewnie jestes na I roku :) jak dotrwasz do specjalizacji to sie chwal ,ze studiujesz medycyne... :) z takim slownictwem to dlugo nie postudiujesz ;) a teraz juz zegnam i nie dlatego , ze mi nie slodzicie ...ani dlatego,ze pojawily sie pseudomadre kobiety - samozwancze pieknosci i cuda natury :) zal Drogie Panie...szczegolnie malutkiej... jakie swiadectwo wystawiasz ludziom zed swojej przyszlej profesji? ;) czesc

Gość ulelele
To chyba nie ściema, jest taki koleś w Przasnyszu

haha i oto chodzilo k****a ! teraz marcinku dostales za swoje :P a ja jestem kolezanka pana na zdjeciu i za to ,ze mnie nie chcial teraz za to zaplacil hahahahah! uklony dla tych lasek ,ktore sie skapnely ze jestem babka :D caluski dla marcinka... !!!!!!!!! :P

Gość ulelele
Jaki dobry gust? Sensowne kobiety od razu zauważyły, że to nieciekawy typ. Jakoś to się nie trzyma kupy. Bo przecież jak mu ktoś tego nie pokaże palcem to się nie dowie o tej "niby" zemście. A nikt tu go nie zna osobiście.

Gość uprzejmy i mily donosiciel
To wam teraz zrobie kolo dupy razem z tym gosciem.Takie cos od miesiaca jest karane pozbawieniem wolnosci.

Gość ulelele
A jak to zrobisz donosicielu? Jak go odnajdziesz? Ale faktycznie skoro dziewczyna wkleiła cudze zdjęcia i podawała się za kogoś innego to może mieć problem. Jednak mi się wciąż zdaje, że to nie jest dziewczyna...

Gość znowu tu siedze
mhm czyzby Marcin zdal sobie sprawe, ze publicnie szasta swoja tozsamoscia i uknul intryge, ze to niby zakochana kolezanka sie pod niego podszyla? z nieciepliwoscia czekam na rozwoj sytuacji :classic_cool:

Gość znowu tu siedze
a moze to sprawka zlosliwych kolegow? w takim wypadku zycze zeby policja namierzyla wasze IP i oskarzyla o publiczne znieslawienie :classic_cool:

Gość znowu tu siedze
niby ktore byly pedalskie?

Gość znowu tu siedze
a moze narzeczona sie dorwala do kompa i naprostowala sytuacje :P

"znowu tu siedze mhm czyzby Marcin zdal sobie sprawe, ze publicnie szasta swoja tozsamoscia i uknul intryge, ze to niby zakochana kolezanka sie pod niego podszyla? z nieciepliwoscia czekam na rozwoj sytuacji " no sadze ze tak wlasnie bylo

Gość znowu tu siedze
ooo a fotki czemu usuniete? :D

Gość ulelele
Posrał się w gacie Marcinek?