Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasie1977

palenie w ciąży

Polecane posty

Nareszcie, odezwały się jarzące laski, bo już wychodziłem z siebie, zacząłem wątpić czy takowe w ogóle istnieją! Twierdzenie że odstawienie papierosów bardziej naraża dziecko na toksyny i to że dziecko rodzące się z wagą 2,2kg jest zdrowe, że ma takie same szanse jak 4kg byczki to pieprzenie nałogowca a nie lekarza! Prawda jest taka że odstawienie papierosów w pierwszym trymestrze ciąży daje dziecku szansę na normalną wagę urodzeniową, to jakim trzeba byś jełopem żeby się upierać że to szkodzi a nie pomaga. Późniejsze odstawienie też nie jest bez znaczenia bo najbardziej negatywne dla rozwoju płodu jest palenie w ostatnich miesiącach ciąży. Jak już pisałem wcześniej baby palące i usprawiedliwiające się że tak jest lepiej dla dziecka to zwykłe samolubne szmaciska martwiące się o własną dupę albo kompletne tumany! Faceci powinni odchodzić od takich albo tłuc je w głupi łeb 2 razy dziennie, może wtedy gdyby poczuły to na własnej skórze zaczęłyby odróżniać co jest dobre a co złe!

Gość luteinka
topik jak topik chyba można normalnie odpisać i jak sam tytół dla raczej palących a uwieżcie mi nie palące mamy że ciężko rzucić . to moja 2 ciąża i palę ale malo mam ogromny stres z mężem który mnie ignoruje i z tąd cześciej sięgam po papierosa i powiem ,nie pochwalam tego ale co zrobić i jestem w 30 tc. a mój synek ma 1900g więc nie wydaje mi się żeby mialo to wpływ że będzie malutki

Gość luteinka
sory za byki szybko pisałam bo się wpieniłam

Gość lala mi do 555555555555
a nie wstyd ci jak fajki kupujesz? to do luteinki?