Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jeta1

Poznałem cudowną kobietę - ideał...,ale za późno ;/

Polecane posty

milka, ale on jej nie powinien przekreślać... niech się z nią spotka kilka razy, bo może to jest faktycznie ta dziewczyna, której szuka przez całe życie... nie ma co na siłę brać ślubu... moja babcia tak zrobiła (bo była w ciąży) i ostatnio powiedziała, że żałuje... i to od dawna...

barrakuda masz racje... zdecydowalem. mimo ,ze wiem ze to nie jest do konca ok . czuje sie podle i wspaniale z jednej strony. mam zal ,ze nie spotkalem jej predzej ,ale ciesze sie ,ze jest moja mala coreczka ;/ jesli jej nie spotkam ,to bede zalowal ;/

Fajnie-masz dużą szansę "poprawić"po koledze majorze:D a jak się odajlowisz to podeślesz Jej link kapralowi:DDD

statystycznie niepoprawna... masz racje. moi dziadkowie wzieli slub z rozsadku... twierdza, ze milosc przyszla z czasem...,ale co to za zwiazek bez milosci od poczatku? to nie te czasy ,kiedy wydawano corke za bogacza, zeby miala lepsze zycie

Gość cvcxvcxvxc
facet ty zyjesz jakimis urojeniami, wiem jak to jest jak to sie nie widzialo tej drugiej osoby,fantazja jest wtedy tutaj ogromna,tak to jest wlasnie ze znajomosciami przez internet,rzeczywistosc moze okazac sie dla ciebie bolesna,

dobra-niech Ją "puknie" bo tylko o to mu idzie.Jesteś gamoń do kwadratu-ale to Twój cyrk i Twoje małpy

to nie bylo mile . dziewczyna jest zwiazana z lotnictwem, wiec nie dziwi mnie, ze byla z moim kolega... zreszta kolega z drugiego kranca Polski. Uwazam, ze jezeli byla akurat z NIM to musi byc wyjatkowa - on jest typem faceta ,ktory nie lata za spodniczkami, trzeba mu zaimponowac... wiec jakos mnie to nie zniecheca...poza tym to byl dlugi zwiazek ,wiec kolejny arbument na to ,ze nie jest ona pierwsza lepsza zapatrzona w mundur

jeśli nie chcesz się czuć podle, to powiedz najlepiej już teraz swojej obecnej partnerce co jest grane, żeby ona też mogła zacząć szukać miłości gdzie indziej :) i zaproponuj jej jakieś logiczne wyjście jeśli chodzi o opiekę nad małą :)

milka34...chyba bylas w taki sposob potraktowana... ktos cie puknal i odstawil :P stad Twoje durne myslenie

Gość Wykształcenie
tu nie ma nic do rzeczy .Za dużo oleju ,to Ty nie masz .Za rok będzie następna ,bo nowa zabawka się znudzi.

Zajmij się żoną i bądź odpowiedzialny za rodzinę. Jakaś baba z neta, której nie widziałeś na żywo zajmuje Twój cenny czas. Bez sensu to jest. Dopóki jest niedostępna to Cię rajcuje. Potem gdy przyjdzie szara codzienność będzie to samo co z żoną i znów będziesz szukał innej podniety tak?

Gość autor jest typowym facetem
nie czyje sie w 100% szczesliwy w zwiazku, a mimo to go nie zakonczy tylko pozostawia sobie wyjscie awaryjne w razie gdyby nie wypalilo. nie jest bledem to ze chcesz byc z kims innym, ale fakt, ze nie zwrocisz przed tym wolnosci matce Twojego dziecka. traktujesz ja nieuczciwie. badz z nia szczery niech dziewczyna ulozy sobie zycie, a nie traktuj jak kolo ratunkowe. pomysl co bys czul na jej miejscu. regula jest to, ze faceci odchodza dopiero jak kogos poznaja bo wczesniej nie maja na to odwagi...

a poza tym-lukrujesz Ją zupełnie niepotrzebnie.Skoro jest taka och i ach -to co Ona robi na portalu randkowym?????W życiu codziennym żaden facet się Nią nie zainteresował?????Rusz głową,a nie główką:P

Kurwa facet , masz 32 lata i nie wiesz do czego służą kondomy?! Było dziecka nie robić...a nie...wielkiej miłości Ci się zachciało...a ta Twoja "przyjaciołeczka" również ma niepokolei w głowie skoro koresponduje z Toba wiedzac , iz masz rodzine...ja na miejscu Twej babeczki w nocy obciełabym Ci kutasa przy samych jajcach:classic_cool:

skończ lepiej szybko ten temat, bo złośliwych ludzi nie brakuje :) ja swojego narzeczonego poznałam przez internet... fakt, że chodziliśmy do tej samej szkoły i był chłopakiem mojej koleżanki z klasy, ale dopiero przez internet go poznałam ;) jesteśmy razem 6 lat i jest cudownie :) także wierzę w kojarzenie się par przez internet :) bo czasami to jedyna możliwość...

A ja myślę, że w życiu faceta najważniejszy jest seks. Jeśli nie spełnia się w związku to leci do innej i szuka aż znajdzie to co chce.

Obiadu Ci też autorze ta laska nie ugotuje bo ciągle siedzi w necie. Po co taka baba? Tobie

niestety Milko na portalu ma konto od 2 tygodni...i owszem ma powodzenie, bo nawet za czasow kiedy byla w zwazki z moim kumplemem koledzy do niej sie slinili... zreszta nie kazda babka jest taka desperatka zeby brac co popadnie... ona ma duzo na glowie i nie musi spotykac sie z ludzmi, ktorzy ja nie kreca :P ale widocznie babki po 30tce biegaja za kim popadnie

Gość barrakuda...
Piszesz o sobie tylko JA, JA i ONA,ONA. Za malo myslisz o swojej partnerce, w koncu spedziliscie ze soba kawalek zycia, nie? Nalezy jej sie szacunek, ucziciwosc i szczerosc. Laczy was corka..Powinienes myslec jak wszystko rozegrac, zeby partnerka i corka jak najmniej cierpialy..Na razie widac po sposobie w jakim piszesz o tej kobiecie, ze hormony mocno ci przeslonily myslenie. Przestan sie tak koncetrowac na sobie.

Gość xddddss
rzeczywiscie ta twoja internetowa milosc ma mnostwo klasy....zwykla kurwaktora rozpieprza rodzine a Ty zwykly luj, ktory nie zasluguje na ta biedna kobiete i cudowne dziecko

Aha i nie kwestionuje tego , iż przez internet nie można poznać osoby wartosciowej i nazwijmy to "normalnej" , jednak on ma dziecko i kobiete z która jest zwiazany ...mogł załozyc prezerwatywe a nie dmuchac swa babke w dni płodne bez zabezpieczenia !!!:P

a kto ci powiedzial ,ze siedzi caly czas w necie? po co sobie dopowiadacie? mierzycie innych swoja miara? rozmawiam z nia jedynie po godzinie 21:00! w przeciwienstwie do was ma swoje zycie... ma firme i studia, pasje i zainteresowania zlosliwe i zawistne babki

zapytaj tej baby czy pasuje jej, że co miesiąc będziesz płacił na córkę alimenty. I zapytaj czy lubi facetów z bagażem. Zapytaj.

Gość przypominasz mi FALCONA
on tez tu kiedys pisał o baaardzo podobnym przypadkushal:O

jaki dlugi zwiazek? rok to dlugo? rzeczywiscie... brawi dla wszystkich durnych i zawistnych kobiet