Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jeta1

Poznałem cudowną kobietę - ideał...,ale za późno ;/

Polecane posty

Gość xddddss
rzeczywiscie kurwienie sie jest godne zazsdroszczenia

Jeta1 ja tez pracuje ,. studiuje , poszerzam horyzonty , mam multum pasji ...nie zmienia to jednak faktu , iż nie wyrywam zajetych mezczyzn w dodatku dzieciatych czy na forum , czy na czacie , czy tez w zupełnie realnym swiecie !!

jakie kurwienie , o czym ty chrzanisz? czy ja powiedzialem ze rozmawiamy o seksie...ze chcemy sie spotkac na bzykanie? puknij sie solidnie w czolo... moze wy tak robicie, moze was tak traktuja ,ale nie generalizujcie

A, wiadomo też że już do końca życia będziesz związany z żoną za pośrednictwem swojej córki, którą będziesz zabierał na święta i inne. Zapytaj netowej laski czy chce faceta z dzieckiem. Postaw sprawę jasno.

Gość xddddss
laska wie ze masz babe i dzieco wiec ta kurfa gdyby miala klase skonczylaby te chore umizgi

ona mnie nie wyrwala... napisala do mnie, bo bylem na tym portalu...nie majac aktualnych info o dziecku etc. dowiedziala sie z rozmowy i proponowala koniec znajomosci, poprosilem ja abysmy pisali jak znajomi... i tak jest.. i pewnie gdy odejde od matki dziecka to wtedy nie bedzie juz klopotu ,zeby zaproponowac cos wiecej. jednak niektore kobiety pluja jadem tylko dlatego ze ktos moglby byc szczesliwy albo lepszy od nich...szok

Gość barrakuda...
Jet Nie przypisuj wszystkih atakujacych cie komentarzy zawisci... Chodzi tez o uczciwosc wzgledem twojej partnerki, i faktycznie w twoich postach nie przebija sie swiadomosc sprawienie jej krzywdy..

Jeszcze raz mówię żebyś zapytał tę kobietę czy chce Cię z bagażem. Większość facetów takich kobiet nie chce, kobiety takich facetów też nie chcą. Cudze dziecko, alimenty, co jeszcze?

Gość xddddss
jeta1 pajacu jak ci sie chce pieprzyc jakies netowe szmaty to badz mezczyzna i powiedz o tym swojej kobiecie niech ona zdecyduje czy chce marnowac dalej czas z taka szmata jak Ty. Jaj nie masz bucu

Gość barrakuda...
a jaka byla a historia z Falconem? moze mi ktos krotko strescic?

Jeta1 przecież Ty już podjąłeś decyzję,że się spotkasz ze swoim "ideałem".Pisząc post na forum kobiecym wybacz ale życzyć szczęścia Ci nie będę(zresztą jak większość babeczek).Z mojego kobiecego punktu widzenia w tej sprawie życzę Ci żebyś się rozczarował i na to liczę

1. NIE JESTEM ZONATY!!!!!!!!!!! 2. to nie sa umizgi kurwa... gadamy o samolotach, o glupotach, przekomarzamy sie... o wojsku itp 3. ona byla z facetem ,ktory ma dziecko wiec nie mam watpliwosci ,co do jej zdania na ten temat

ciekawe ilu z waszych znajomych tak otwarcie mowi swoim zonom, dziwczynom o laskach poznanych w necie... ciekawy czy wy majac dziecko i poznawszy swojego ksiecia w necie odrazu bigniecie do swojego faceta i mu o tym klepiecie....nie widzac nawet sie z ksieciem????!!!! hipokrytki

Gość xddddss
Ty juz podjales decyzje, chcesz odejsc od swojej kobiety dla netowej szmaty. Czekasz z info do spotkania co boisz sie ze netowa pieknosc okaze sie zwykla kupa i wtedy nie ebdzie mowy o odejsciu? Asekurujesz sie pajacu niewinnymi osobami, igrasz z uczuciami swego dziecka i tej biednej kobiety, ktora nie wie ze ma pod dachem taka szuje jak Ty. Miej jaja gnoju i powiedz jej od razu by mogla cie konpnac w te kurewskie dupsko. Zreszta Ty nie masz nic wspolnego z mezczzyna jestes zwykla szuja meska dzi...

xdddsss jestes pewnie zdesperowana brzydka i porzucona kobieta :P jestes taki szczery/ szczera? nie byles w takiej sytuacji zapewne wiec stol morde netowy tchorzu

Gość xddddss
nie porownuj mnie do siebie baranie bo ja jesli jestem z kims zwiazana nie romansuje poprzez neta, nie mam zadnych kont na portalach randkowych. nie mierz innych swoja miara

malutka a Ty musisz miec kisiel zamaist mozgu.. :) gdzie takie tepe laski produkuja? w Barbie Company? :) choc pewnie Barbie do piet nie dorastasz...skoro jestes karlem w szpilkach

Gość xddddss
to, ze ktos ma zgola odmienne zdanie od twojego musi byc od razu brzydki i samotny? Wspolczuje ci oj bardzo ci wspolczuje bo nie masz nic pod ta kopula procz siana. Malutka okreslila cie krotko i rzeczowo

xddds czyli jednak frustratka :D a jaki jezyk... kobieta z klasa nie ma co... nic dziwnego,ze jestes sama... - wiem wiem napiszesz ,ze masz kogos... ale to jedynie twoja imaginacja... :P

Gość xddddss
Statystycznie niepoprawna a Ty tez chyba rozumkiem nie grzeszysz bo ktos kto ma odmienne zdanie musi byc od razu zazdrosny. Wspolczuje ci paskudna okularnico

Gość xddddss
a gdzie pajacu napisalam ze kogos mam lub jestem sama? twoj dar jasnowidzenia srogo cie zawiodl radze zmienic profesje

Gość barrakuda...
Jet Ale dlaczego zakladasz, ze nasi znajomi maja jakies "kobiece znajomosci " w necie? o ktorcyh mieliby sie spowiadac swoim kobietom? :D Ja mam porzadnych znajomych, bedac w zwiazku nie musza zakladac kont na portalach :classic_cool: Ty uwazasz to za standard, czy jak?