Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wcurwiony....

Też tak macie że lecą na was kobiety - pasztety, paszczury i hogaty?

Polecane posty

czy ja kogoś uraziłam :)? nie sądze, za to wspaniały charakter ma koleś co się czepia dziewczyn, których urodą nie obdarzono. bez odbioru..

Gość chwdkafeteriankom
on sie ich nie czepia, tylko tego, co mu sie przytrafia w zyciu. tez jestem zly, ze nie moge poznac dzieczyny, ktora mi sie podoba. nie wiem, czy to w ogole kiedys nastapi. dziwisz sie, ze stad w nas tyle irytacji i zlosci.

Gość chwdkafeteriankom
ile mozna. 22 lata i caly czas to samo. juz moglaby dziewczyna, ktora mi sie pdooba w koncu sie usmiechanc, wiedzialbym, ze mam odrobine szansy, moze bym podszedl, albo poznal w inny sposob i zycie byloby ciekawsze. zycie to ciagle narzekanie i wieczne problemy, ktorych nie robie sobie ja sam. chcialbym, zeby choc raz los stanal po mojej stronie w tych sprawach.

przeczytaj kilka moich wcześniejszych odpowiedzi i zobacz czy ja pisze głupoty typu 'chuj wam w dupe' nawet jeśli Wy tak mówicie to ja nie odpowiadam tym samym więc pomyśl racjonalnie czy jestem zjebana czy nie.. to jest Twoja subiektywna ocena i masz do tego prawo. A siedzę tu z tego samego powodu co Ty, tyle że serio powinnam się teraz zająć nauką bo nie wyrobię.

Gość Wcurwiony....
margirit, to wszystko co było napisane od momentu ide stąd 🖐️ pisał podszyw

widzę, że nadszedł czas na biologię.. Żegnam wszystkich kulturalnych i tych mniej.

Gość chwdkafeteriankom
właściwie to cofam margirit to, co napisałem. tak wiec przepraszam... ostatnio sie tym przejmuje za bardzo i troche zlosci sie nazbieralo we mnie. co do powodu, to mam inny, bo na szczescie za wiele nauki nie mam. jeszcze 2 dni i wolne :)

Gość chwdkafeteriankom
no szkoda. ale szkoła ważniejsza. miłej nauki. :)

Gość Amicorum
to wy jeszcze tu siedzicie.....no nieeeeeeeeeeee