Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Strzelec z III dekady

Jakiego znaku zodiaku nie lubicie?

Polecane posty

Gość Panna to najgorszy znak
Jeszcze jestem zlosliwa i uszczypliwa. I czasem do bolu szczera, a czasem sciemniam ile wlezie. Mi samej ciezko ze soba czasem wytrzymac :D Nie wiem jak inni daja rade :O

ja jestem spod znaku panny i chyba najgorzej mi porozumieć się z baranem i wagą . Mam faktycznie trudny charakter ale o tym chyba nie decyduje znak zodiaku :(

Gość Panna to najgorszy znak
Ja mysle ze tak. I tak staram sie to tlumaczyc ;) Ale tez staram sie z tym walczyc. Np przestalam krytykowac. Jak mam wyrazic opinie krytyczna to w ogole staram sie milczen i rznac glupa. Bo jak bym sie wkrecila to koniec :classic_cool: No wiec mozna powalczyc ;)

Gość ZODIAKALNY BARANEK
ja jestem kobieta baranem'uwazam ze to ciezki znak b. dobrze dogaduje sie z blizniakami i tez faceci spod tego znaku lgna do mnie bardzo....

Gość SKORRRRRPIONICA
ja jestem spod skorpiona III dekada i najlepiej dogaduje się z ludźmi spod tego samego znaku, oprócz tego lubię rybki, raczki, byki no i koziorożce też spoko. Z resztą gorzej mi złapać kontakt zwłaszcza wodniki i bliźnięta. Jak baran to tylko baba , ale do zabawy na imprezach ,jako przyjaciółka nigdy! kOBIETY panny też nie mi miło wspominam.

Gość ZODIAKALNY BARANEK
ja zawsze wiem ze jak jakis facet mnie bardzo lubi to na 100% jest spod znaku blizniaka

Gość do Panna to najgorszyznak
ja tez jestem panna i czytajac to co napisalas o sobie mam wrazenie ze czytam o sobie . czasem mam dosyc sama siebie

Gość a ja uwazam ze Wodnik
to wlasnie bardzo fajny znak... Piszecie tak, bo znacie kogos spod tego znaku, kto Wam na odcisk nadepnal. Nie jestescie obiektywni. PS. nie jestem wodnikiem ;)

Gość Mój kumpel bliźniaczek
jak widzi że jestem wściekła, to pokazuje mi swój policzek i mówi: TU BIJ! Jak takiego nie lubić...

Gość Mój kumpel bliźniaczek
a nie lubię panien, zgadzam sie że chyba najgorszy znak zodiaku. Kobiety spod skorpiona i koziorożca tez są wredne.

Gość bumisiaja
Kolezanka Wodnik ktora znam lubi zyc problemami innych i jest bardzo zaangazowana jak w danej rodzinie cos sie dzieje. Nawet ja to w pewien sposob nakreca i cieszy. Lubi to tez rozpowiadac o tych osobach, ma tez sklonnosci do alkoholu, ale jak trzeba pomoc komus to jest pierwsza. Skorpion- druga kolezanka, jest zazdrosna skryta w sobie i ma dwie twarze. Potrafi sie czesto klocic, robi sobie wrogow z sasiadow, w malzenstwie tez jest klotliwa, podejrzliwa i wojownicza......to tak z moich obserwacji.

ja nie lubie swojego rak kojarzy mi się z choroba i z osoba nieśmiałą a jestem przebojowa hehe miałam być lwem ale urodziłam się miesiąc wczesniej

Gość bumisiaja
aaa, jeszcze ta z Wodnika jest dosc leniwa,

Gość najgorsze to skorpiony
znam trzech!

Gość elastyczna podeszwa
panny-manipulantki, falszywe, lwy- egocentrycy, pyszni do przesady, skorpiony- podly i nikczemne,aktorzy..

up

Gość lauraaaa
Ja jestem spod znaku Skorpiona, najwięcej osób, których nie lubię, jest spod znaku Panny i Bliźniąt...

Gość nadzienie od wafelka
A ja jestem skorpionica. Jestem zimna suka, egoistka, strasznie msciwa i pamietliwa, potrafie dlugo czekac zeby odgrysc sie na kims kto mi podpadl. Z drugiej strony dla przyjaciol zrobie wszystko takze z skrajnosci w skrajnosc. DLatego uwazam ze w sumie skorpiony moga byc dla innych dosc uciazliwe

nie cierpie ryb, nie przepadam za znakami ziemskimi ( byk, panna, koziorozec) kocham wszystkie powietrzne ( wodnik bliznieta i waga) bardzo lubie tez lwy strzelce i skorpiony sama jestem blizniakiem

nadzienie od wafelka To praktycznie książkowy opis Skorpiona 🖐️

up🖐️

Gość fikkka
Skorpion - najwredniejszy ze wszystkich

up

pf.. ale jesteście naiwniaki. Charakter nie zależy od znaku zodiaku. Wróżek się naoglądaliście w tv? Pozdrawiam - rak

Gość ja bliznieta
ryb nie lubie.

lady_joana To tak samo jak ja :)

Gość nie lubie lwow
:o

To dziwne, ale kiedy poznaję ludzi, to nie pytam o ich znak zodiaku. Nie mam pojęcia, jakie znaki kiedy występują. Chyba jest coś ze mną nie tak.