Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 smutna_slipknotka

Moja twarz to masakra. :(

Polecane posty

Go艣膰 polecam Ci Visaxinum
tylko trzeba brac reguralnie

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 dffdsfsd
AUTORKO, polecam wizyte u gina i leki anty... z tym ze jesli masz te 16 lat to w膮tpie czy lekarz ci przepisze.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kupa je偶a
wweso艂a a bra艂a艣 偶e wiesz?? jako艣 tak si臋 sk艂ada 偶e jestem dwa lata po kuracji, od tego czasu nie mia艂am 呕ADNEGO syfa, lekarz przed leczeniem i po leczeniu wys艂al mnie na badania krwi.... nie by艂o 偶adnych komplikacji... a moj tr膮dzik nie by艂 spowodowany zaburzeniami horm.. (tez pr贸bowa艂am pod tym k膮tem), sama w sumie nie wiem czym... wa偶ne ze juz go nie mam :) jedyny problem to to, 偶e autorka mo偶e by膰 troszke za m艂od na takie leczenie...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tez mialam ten problem.......
Ja mialam tardzik przez ponad 10 lat, nie bylo sily sie tego cholerstwa pozbyc, najdrozsze kosmetyki, zabiagi, leki... Dopiero tabletki antykoncepcyjne Diane 35 zapisane przez ginekologami pomogly i wreszcie mam ladna, gladka buzie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 weso艂a_pearljamka
peelingi ziarniste s膮 wysoce niepolecane przy mocno zaognionych zmianach, nie r贸bcie dziewczynie wody z m贸zgu :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 smutna_slipknotka
red_alice - chodze do dermatologa regularnie

Udost臋pnij ten post

no to w艂a艣nie ginekolog mo偶e Ci pom贸c, bo zbada poziom hormon贸w i hormony Ci zapisze odpowiednie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 weso艂a_pearljamka
kupa je偶a znam sporo os贸b kt贸re tylko wywali艂y kas臋 w b艂oto a nic nie pomog艂o, albo pomog艂o tylko w trakcie brania a p贸藕niej ju偶 wraca艂o. ja sama nie bra艂am bo gdy mia艂am taki problem to mnie na to nie by艂o sta膰. to cholernie droga kuracja i bardzo ingeruj膮ca w organizm, jest obarczona du偶ym ryzykiem, wi臋c najpierw sugerowa艂abym wypr贸bowanie innych metod, mo偶e nie trzeba b臋dzie tak radykalnie dzia艂a膰, dlatego odradzam. a walczy艂am z tr膮dzikiem bardzo d艂ugo. zreszt膮 jestem alergikiem i wypryski s膮 jednym z objaw贸w u mnie i tego mi 偶adne leki nie wylecz膮, wi臋c do tej pory czasem mam z tym problem, dlatego mam ju偶 opracowane swoje metody, kt贸re s膮 bardzo skuteczne (niestety, przy alergii nie da si臋 tyemu 艂atwo zapobiega膰 :()

Udost臋pnij ten post

Tak m贸wi艂am o serii natural A porozwalajcie sobie wszystko w膮trob臋, metabolizm, hormony. To powinna by膰 ostateczno艣膰, gdy delikatne metody nic nie dadz膮. A dieta jest bardzo wa偶na i liczy si臋 regularno艣膰 Btw, moja ciotka cuda nie widy drogie leki, drogie kremy itp a dopiero po porodzie jej przesz艂o cz臋艣ciowo, wi臋c te偶 nie zawsze da si臋 wszystko wyleczy膰

Udost臋pnij ten post

Przeczytaj sobie ten artyku艂, bo w艂a艣nie cz臋sto tak bywa, 偶e jak dermatolog lekami i ma艣ciami nie daje rady z tr膮dzikiem, to mo偶e warto z hormonami powalczy膰. Zazwyczaj cera poprawia si臋 ju偶 po pierwszym opakowaniu tabletek

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 n me,wfnwfl
to co to za dermatolog????????? ja mialam tradzik maly ale mialam, dostalam masc duac tylko na recepte od dermatolog koszt okolo 40 z艂 raz dziennie wieczorem przed snem, i rano zel physiozel i krem tez z tej serii krem to 33 z艂 a zel jakos 25 zl tylko musisz szukac w aptekach gdzie taniej bo rozne ceny sa, ja to stosuje i nie mam zadnej krosty doslowanie czysta piekna cera

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 smutna_slipknotka
Lito艣ci ludzie, nie chc臋 i艣膰 do ginekologa. Z reszt膮 musia艂abym i艣膰 z mam膮, jeszcze mnie b臋dzie o co艣 podejrzewa膰. : ( Prosz臋 tylko, 偶eby艣cie polecili mi dobry krem nawil偶aj膮cy, bo si臋 nie orientuje.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 weso艂a_pearljamka
przyczyn tr膮dziku jest kilka, podstawowe dwie to hormony i zaburzenia czynno艣ciowe sk贸ry, to s膮 najcz臋stsze. cz臋sto, tak jak by艂o u mnie, wyst臋puje tr膮dzik kosmetyczny, lub alergiczny (w sumie kosmetyczny to prawie jak alergiczny, przy wra偶liwszej sk贸rze tak jest)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 weso艂a_pearljamka
z tych prostszych jest seria AA, one nie s膮 drogie, a jak masz wi臋cej kasy to bardzo polecam dr scheller

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 weso艂a_pearljamka
ja przesta艂am wierzy膰 w te apteczne po przeczytaniu wi臋kszo艣ci sk艂ad贸w :D iwostin, zwyk艂y nawil偶aj膮cy, jest do艣膰 przyzwoity, je艣li mowa o aptecznych.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 smutna_slipknotka
Dosta艂am jaki艣 davercin i inny p艂yn robiony, wi臋c nie znam nazwy.

Udost臋pnij ten post

a ginekologa nie masz si臋 co obawia膰, bo jak w tym wieku p贸jdziesz do niego z tr膮dzikiem to wcale nie musi Ci臋 bada膰 ginekologicznie, no a z mam膮 mo偶e by膰 r贸偶nie...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 weso艂a_pearljamka
natura officinalis te偶 maj膮 dobre kosmetyki, o ile masz kas臋. nastolatki kt贸re same nie zarabiaj膮 to wiem, 偶e bardziej musz膮 si臋 ograniczy膰 :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 weso艂a_pearljamka
te偶 mia艂am davercin :O masakra :O mia艂am takie leki po kt贸rych moja twarz by艂a jak poparzona zanim zacz臋艂a si臋 oczyszcza膰 :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kupa je偶a
ale dziewcze te偶 pisze ze juz pr贸bowa艂a mn贸stwa rzeczy!!!! ten lek jest w 95% skuteczny.. (miejmy nadziej臋, 偶e autorka nie jest w tych 5%) sama dosta艂am kontakt do mojego dermat. od kole偶anki KOSMETYCZKI, kt贸ra mia艂a kiedy艣 tak膮 masakr臋 na twarzy 偶e szok... niestety nie ka偶dy dermatolog to przepisuje... bo s膮 ograniczeni :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 weso艂a_pearljamka
a zamiast tonik贸w to we藕 sobie zainwestuj w hydrolat pomara艅czowy i oczarowy, one pomagaj膮 matowi膰, pomagaj膮 zw臋zi膰 pory, wspomagaj膮 leczenie tr膮dziku

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 smutna_slipknotka
A co s膮dzicie jeszcze o bratku w tabletkach? Podobno na pocz膮tku jest wysyp, ale dzia艂a.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 weso艂a_pearljamka
pisz膮c mn贸stwo mo偶e mia艂a na my艣li ze 3 ma艣cie, a czy pr贸bowa艂a olejku z drzewka herbacianego? te偶 ma mocno udowodnione bardzo skuteczne dzia艂anie a jest duuuuu偶o ta艅szy. wi臋c mo偶e niech spr贸buje co艣 co jest du偶o ta艅sze a tak偶e bardzo skuteczne w prawie 100%

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 weso艂a_pearljamka
smutna_slipknotka je艣li zaburzenia czynno艣ciowe sk贸ry wynikaj膮 z niedobor贸w, to BY膯 MO呕E pomo偶e, ale raczej bym stosowa艂a co艣 takiego jako uzupe艂nienie, a nie jako leczenie podstawowe. w og贸le dieta, uzupe艂nianie witamin, minera艂贸w. tradzik bywa powodem niedobor贸w cynku b膮d藕 wapnia, to te偶 we藕 pod uwag臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 smutna_slipknotka
U偶ywa艂am ju偶 punktowego 偶elu na wypryski z drzewa herbacianego.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 weso艂a_pearljamka
to znacyz powodem tradziku :O matko, ale zamiesza艂am.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 weso艂a_pearljamka
偶elu , a czystego olejku u偶ywa艂a艣? to trzeba stosowa膰 co dzie艅, najpierw mo偶e ci臋 wywali膰, tak ze 2-3 tyg, a p贸藕niej si臋 oczyszcza. ale to ma by膰 czyste, a nie w 偶elu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 smutna_slipknotka
Moje od偶ywianie mo偶e by膰 problemem, bo nie prowadz臋 zbyt zdrowego trybu 偶ycia, je艣li chodzi o 偶ywienie. :(

Udost臋pnij ten post