Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość egoistka na 102

nie przyjelam pierscionka zareczynowego przy calej rodzinie

Polecane posty

Gość klod
Tak naprawdę to trochę ci współczuje.Twój chłopak zachował się bardzo dziecinnie prosząc cię o rękę wiedząc jakie masz poglądy na ten temat. To nie jest fair i tak naprawdę prosił się o to, by teraz fatalnie się czuć

Gość dla ineski
Ineska...zobacz sobie pod Infsockholma na Farmatic DK Mersta...tam masz wszystko....egoistka 102

Gość ines73
dzieki, zdzwonimy sie

ja bym nie wytrzymała siedząc na tyłku i nic nie robiąc i zaczełabym go szukać...zwłaszcza że z tego co pisałaś to mimo wszystko Ci zależy na tym zwiazku... jesli nie to zabieraj tyłek i wracaj do siebie

Gość dla ineski
przykro mi ale nie moge wam wiecej odpisywac, bo ktos mi blokuje wszystkie niki i mnie to meczy...a szkoda ze tutaj tyle dziadostwa sie szweda

Gość dla ineski
nie sledzisz tego co czytasz Podszywko?...a jesli cie to nie interesuje to spadaj ....ale i tak spedzilam kilka godzin z ciekawymi ludzmi (pomijajac podszywka i watpiacego dyrektorka)...Aluu...dzieki wielkie ...egoistka na 102....

Gość następnym razem
nie zapomnij się przelogować :D

Gość dla ineski
nie myslalam ze musze sie tez chronic na forum dla kobiet, ale widocznie sie mylilam...egoistka

nie daj sie sprowokowac, temat byl fajny, szkoda tylko ze nie mozna dokonczyc przez jakiego jolopa/pke :) pogadamy na zywo