Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mniam mniamj

prawda, ze fajnie wyglada?

Polecane posty

Ike dla Twojej wiadomosci wlasnie Cie ignoruje Cichy, Jarek dba o kobiety, po rekach caluje, ciagnac niby dlonie pod usta, ale to prawie jakby sie schylal wiec savoir vivre na 100%

Ike dla Twojej wiadomosci wlasnie Cie ignoruje ale tak bardzo? czy tylko troszkę ?

Ike, expresis verbis przecież stoi, że Cię nie lubi, to co jeszcze ma zrobić? Do zupy napluć?

Ike, expresis verbis przecież stoi, że Cię nie lubi jak ty życia nie znasz, cichy czasem ludzie po prostu kłamią :P pamiętasz jak kiedyś ci wyznałam, że cię lubię ? no..

pamiętasz jak kiedyś ci wyznałam, że cię lubię ? wiesz jak jest, czasem ludzie po prostu kłamią.

Ike nawet nie wiesz jak bardzo Cie ignoruje, tak bym powiedziala wrecz doglębnie :) Cichy malpa w czerwonym chyba wyszla z ust, ktore juz moga jedynie w anielskim orszaku zaspiewac

Ike nawet nie wiesz jak bardzo Cie ignoruje, tak bym powiedziala wrecz doglębnie to chyba nie -ignorujesz a- penetrujesz:P

Cichy malpa w czerwonym chyba wyszla z ust, ktore juz moga jedynie w anielskim orszaku zaspiewac To prawda, ale podobieństwo łudzące, to i o pomyłkę łatwo.

to chyba nie -ignorujesz a- penetrujesz nie mam czym chyba ze awersją i antypatią to Cie moge spenetrowac Cichy jak mogles najwybitniejszego meza stanu z kimkolwiek pomylic... niemiec z Ciebie i tyle

Gość mniam mniamj
znacie te strone? bo ja nie, warta polecenia? marchewkowe w tej wersji na pwno upieke. kiedys juz pieklam, ale bylo bez tych wszystkich dodatkow no i wyszeld mi zakalec, ale zapowiadlao sie fajnie. a toz ta biala polewa, wyglada tak pieknie!! zauwazylam, ze uwielbiam slicznie "przystojone' jedzenie. dzis tez przegladalam przepisy na dania wielkanocne i zachwycalam sie samym wykoaniem a nie skladnikami itp:P moze powinnam isc w te strone i zaczac tak artystycznie gotowac:)

mniam polecam Ci zmniejszyc ilosc cukru w tym przepisie, szczegolnie w polewie, spokojnie mozesz dac polowe taaa nie ma jak biala polewa :)

Gość mniam mniamj
za slodkie bedzie z taka iloscia cukru?, czy dbasz o moje fundusze?:P biala polewka rzadzi]:->

dla mnie bylo zdecydowanie za slodkie, a zamiast czesci zwyklego oleju dawalam sezamowy albo arachidowy o Twoje fundusze dba Jarek, raz nawet zrobil zakupy, prawie sam :)

Gość mniam mniamj
dzieki za rade. po swietach uichce, ale pewnie znow wyjdzie mi zakalec. chyba jak na razie zadne ciasto mi nie wyszlo, albo jakies pojedyncze sztuki.