Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmmmmcccc

Czy Wy tez uwazacie ze jedzenie z McDonald's i KFC jest pyszne ? :D

Polecane posty

Gość mmmmmcccc

po prostu kocham tam jesc... gdy wchodze rano do MC czuje ...podniecenie :D Ten zapach, mniiam . Pyszniutke frytki , cheesburgery , chickeny :D a na koniec pyszna lodowata Cola ;) w KFC kocham Longery mniam mniam :P

Gość donaldkaaaa
Tak, uwazamy und kochamy to zarcie :D

Gość ja nie znoszę tego żarcia
z maka, jest paskudne

Gość barrrrakuda...
nie jest zle..czasami mam napad na Mcdonalda, ale staram sie tam rzadko jadac. Jestem swiadoma co tam serwuja, czsami mi troche niedobrze po tym jedzeniu, no ale moze tp przez moja wuyobraznie, wyobrazam co za swonstwa zjadlam i robi mi sie niedobrze Na pewno nie jadalabym tam codziennie, zbyt cenie sobie zdrowie

Gość ja nie znoszę tego żarcia
mi to autentycznie nie smakuje, i śmierdzi w dodatku

Gość KamilaKKK
KFC, BURGERKING I MCDONALDS rządzą !!!!! :) wiem , ze to swinstweko ale to kocham. KFC - kubelki,zinger,longer, twsiter premium :D W mcdo cheesburgery, shake . Burger King wszystkei kanapy :D

Gość wesakala
lubie od czasu do czasu wszamac fast-fooda jednak nie uwazam ze w tych sieciowkach sa jakies tam szczegolnie pyszne ;/ wole sama sobie frytki zrobic :P lub hamburgera lub hot-doga w domu :P Natomiast w MCdonalds dalabym sie pociac za CAPUCCINO :) jest przepyszne :D

już z kilometra śmierdzi z tych fast foodów starym olejem i chemią ludzie wy chyba węchu nie macie :P

Gość moj kumpel byl magazynierem
w rzezni dla mcdonalds. Pracowal w niemczech, bo stamtad wlasnie przyjezdzaja elementy tego zarcia do polski. Jak mi opowiadal co tam sie dzieje jak ubijaja ta mielona wolowine w takich pomieszczeniach 4 na 4 m to myslalem ze sie zbeltam :o Normalnie wchodza tam w takich specjalnych butach jakby z deskami i chodza po tym zeby mieso nabralo odpowiedniej gostosci w pewnej objetosci. Tylko do szwabskich mcroyali idzie prawdziwa czysta wolowina (chociaz tez nie pierwszego sortu). Do reszty i do polski jedzie mielona skora, troche wolowiny jakis wypelniacz, watroba, mozgi wolowe itp. to wlasnie jest to mieso co jest w cheesburgerach.

Gość moj kumpel byl magazynierem
malo tego, partie zarcia ktore trafialy na europejski rynek ( w tym do polski) w 2007 i 2008 roku w miesie mielonym do hamburgerow i cheesburgerow itp mialy zmielone krowie galki oczne . To nie sa jakies bzdety wyssane z palca, poczytajcie o tym na necie znajdziecie

Gość barrakudaa.
a od kiedy galki oczne sa niejadalne? :D dla niektorych mozg to przysmak :D kwestia podejscia do sprawy

Gość koneserrrrr
ja też kocham te zmielone resztki szczurów i kotów z dodatkiem zdechłych fredek mniam

Gość No jest pyszne i to bardzo, al
e staram się nie jadać tam :)

Gość yffyfu
Ty chyba jaja sobie robisz. To najgorszy badziew jaki istnieje. Zawsze brzuch mnie boli po takim jedzeniu, dlatego zazwyczaj staram sie tam nie jesc. Juz lepiej i sc do jakiejs chain restaurant, troche drozej, a jedzenie duzo lepsze. Ale nie ma to jak domowe jedzonko.

Jem tam może raz na pół roku :P

A ja akurat o makdonaldyzacji prace piszę :P wracam do roboty, miłego wieczoru.

Gość mmmmmcccc
ej no ... ale co ja mam zrobic ,ze ten zapach na mnie dziala jak magnes ? ;) Czuje sie jak mala dziewczynka ,ktora kiedyyyys z rodzicami przychodzila po happy meal'a i zabawke :D A frytki mistrzostwo ,w domu sie takich dobrych nie zrobi ;)

Gość katjuszaaaaaaaaaaaa
ja uwielbiam z kfc. jest zajebiste. zwlaszcza skrzydelka i te piersi w panierce. ale udka sa niebardzo. jadlam jedno w swoim zyciu, z jakas tlusta skora i wiecej ich nie bralam w tym kfc. ale skrzydla i piersi rewelacja. crushery sa wyjebitne i kawy.dobry jest tez longer i twister(zarowno zwykly jak i premium:) ) w mc donaldzie dobre sa mc royale, big macki, chicken burgery, pikantne kurczaki, cheeseburgery i lody w polewie czekoladowej(w zyciu nie jadlam lepszych). niedobre sa nuggetsy. ochyda:-O i obrzydliwe sa sosy do nuggetsow.niedobre sa tez te mc frap czy jak temu tam.ten kurczak w tym jest ochydny, jakby zmielony kotlet z odpadow. ale i tak wole od tego zarcia z kfc i mc donalda chinszczyzne. wyjebitna jest. zwlaszcza kurczak na goracym półmisku albo ten po chinsku, pikantny i slodkokwasny. dobre sa tez kebaby ale od turkow a nie od polakow. od polakow sa ochydne. :-O

Uwielbiam fast food'y,mogłabym nie jeść w ogóle domowego jedzenia :classic_cool:

Gość mmmmmcccc
ja oglądalam i nadal jem i nie mam zamairu przestac :) Od czasu do czasu potrzebuje troche przyjemnosci... kocham tez chipsy , w Tesco sprzedają takie w kształcie ''misia'' zwlaszcza solone , pychotka :) i Lay's Fromage śmietanka ,szkoda ze takie malutkie te paczuszki :(