Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pasiflora30

Moja córa zjadła biedronkę...

Polecane posty

Gość pasiflora30

czy biedronki są naprawde trujące? czy mam jechac na pogotowie? córka ma półtora roku.

Gość drzewko82
no co Ty, mama mi nie raz opowiadała że jadłam biedronki i nic mi nigdy nie było heheh;)

Gość banka mydlana
a ty malo najadlas sie w dziecinstwie robali np.w czeresniach ....i zyjesz:) wiec twoja corka tez przezyje.moja babcia zawsze mowila "niewazne ze jemy robaki,wazne zeby one nas nie zjadly":)

Gość ktosiczka jakas tam :)
Moze byla glodna? :P

Gość ciciicici
jedz na pogotowie niech ja reanimuja, masaz serca, odtruwanie ... czy ty nigdy nie bylas dzieckiem ? ja jak bylam mala wpindalalam mrowki :D kilka razy muchy polknelam i zyje :D

Gość heee ja kieyss
ja jak bylam mała to jadłam glizdy (dżownice z piachu) ojciec mi za to wlał kiedys, i pamietam że on zrywaj orzechyz drzewa , myslakm ze to jakies robaki to on je i zwaliłam go za to z drabiny :D :) Było wysoku, obojczyk sobie połamał wtedy., a dobrze mu tak,. co bedzie dziecko bił, miał za swoje :p

Gość słodhfdsadfg
mniam biedronki są smaczne :P

Gość to idź do innego
rozwaliła mnie ta historia z zrzuceniem ojca z drabiny :D mojej znajomej syn zrobił tak swojej babci, ona na niego krzyczała i za uszy ciągła (chłopak 4lata ma) wyszła na drabine zerwać czereśnie a on podleciał i popchnął drabine i babcia spadła na 4 litery. Nic jej nie było oprocz bolącego tyłka :) babcia młoda 40 lat,żeby ktoś nie pomyślał że 80latke zrzucił

Gość jaaasny gwint!
normalnie zabilas mnie tym pytaniem droga pasifloro30.