Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nnnanpro

Przyczyną prawictwa nie jest wygląd, ale charaker

Polecane posty

Gość oddam pół majątku
a jak mi się spodobasz to będę mogła wyjść za ciebie?

Gość ttshhshs
Sparafrazuję cie bufonie.... ależ skąd, przecież to ogólnie znany fakt że te wszystkie portale społecznościowe,chaty,fora skierowane są do intelektualistów i wybitnych umysłów. LOL

Gość |offerma
"Właśnie przestałam lecieć na faceta, który się zamienił w cwaniaka i podrywacza, kiedyś był w porządku. Mnie to nie kręc" no jacha. przecież oni wszyscy są "zupełnie inni" na początku a potem "się zmieniają". tylko gdzie oni wszyscy są bo ja to jak żyję na tym świecie tak nie widziałem faceta który by się zmienił. natomiast laska opowiadająca brednie że facet z którym się bzyka "był innych" i jakoś "nagle i nieoczekiwanie" stał się chamem i prymitywem to standard. dziwi mnie to trochę bo kilku takich znałem i tej ich "zmiany" nie zauważyłem, zawsze byli chamami i prymitywami.

Gość |offerma
przyczyną waszego prawictwa są lewackie poglady.

Gość |offerma
"a jak mi się spodobasz to będę mogła wyjść za ciebie?" pół majątku mi wystarczy, rękę królewny sobie odpuszczę.

Gość a ty nie masz dziewuchy
przez tuska wiekszych bredni nie slyszalem

Gość |offerma
wolę być honorowym prawiczkiem IV rzeczypospolitej.

"no jacha. przecież oni wszyscy są "zupełnie inni" na początku a potem "się zmieniają". tylko gdzie oni wszyscy są bo ja to jak żyję na tym świecie tak nie widziałem faceta który by się zmienił. natomiast laska opowiadająca brednie że facet z którym się bzyka "był innych" i jakoś "nagle i nieoczekiwanie" stał się chamem i prymitywem to standard. dziwi mnie to trochę bo kilku takich znałem i tej ich "zmiany" nie zauważyłem, zawsze byli chamami i prymitywami." A ja znam. Woda sodowa uderzyła mu do głowy, bo jedna laska paranoicznie się w nim zakochała i poniżała się przed nim w ohydny sposób. Poczuł się pożądany i zarywa.

Gość |offerma
"a ty nie masz dziewuchy przez tuska wiekszych bredni nie slyszalem" drożyzna tuskowego rządu spowodowała że nie stać mnie na dziewczynę.

Gość |offerma
"tusk czy inny, to samo by było." nie to samo, bo za tuska ciastka i kawa są drogie. i jak tu zaprosić dziewczynę na kawę. mam nadzieję że nowy rząd zmieni tę sytuację.

Poza tym innych jakoś stać. Nie ma zastosowania w rzeczywistości ten argument, że laski lecą na kasę.

Gość |offerma
"A ja znam." no oczywiście że tak. wszystkie "zakochujecie się" w "szlachetności ducha, inteligencji i poczuciu humoru" a potem bajka zaczyna się dziać od tyłu i książę na białym koniu zamienia się w żabę.

Gość |offerma
"Poza tym innych jakoś stać. Nie ma zastosowania w rzeczywistości ten argument, że laski lecą na kasę." przestań się podniecać tymi podszywami inteligentko za pięć złotych.

offerma, właśnie że ten kolo wcześniej był nieśmiały i empatyczny i taki mi się podobał. Nie twórz nowego scenariusza, że poleciałam na cwaniactwo, bo od momentu kiedy zaczął taki być to nie mogę na niego patrzeć.

Gość |offerma
"Kawa i ciastko to jeszcze nie gruba forsa." kilo cukru kosztuje pięć złotych. jak bym trafił na dziewczynę która duzo slodzi, to bym zbankrutował.

"przestań się podniecać tymi podszywami inteligentko za pięć złotych." A po czym ja mam odróżnić który do podszyw inteligencie? Ty byś na pewno to zweryfikował.

"kilo cukru kosztuje pięć złotych. jak bym trafił na dziewczynę która duzo slodzi, to bym zbankrutował." Nie przesadzaj.

Gość |offerma
"A po czym ja mam odróżnić który do podszyw inteligencie? Ty byś na pewno to zweryfikował." widac że jesteś durna i żaden inteligentny facet by ciebie nie chciał.

"A po czym ja mam odróżnić który do podszyw inteligencie? Ty byś na pewno to zweryfikował." Nie widzisz różnicy między jego postami a podszywami pseudo-inteligentna istoto?

Gość juz kiedys byl
kto to podszywa sie ?

"Nie widzisz różnicy między jego postami a podszywami pseudo-inteligentna istoto?" Nie wdrożyłam się jeszcze w specyfikę charakteru offermy. Jestem tu dwa tygodnie. Skąd niby mam to wiedzieć? Z tarota?

Gość |offerma
"ten kolo wcześniej był nieśmiały i empatyczny" ...w stosunku do ciebie. oczywiście że ponieważ chciał cię poderwać a nie był pewny czy mu się uda to starał się ci przypodobać. natomiast w stosunku do ludzi na których mu nie zależało był kmiotem takim jak zawsze. jedyne co się zmieniło to fakt, że uznał cię za "zdobytą" i zaczął traktować tak samo jak innych. reprezentujesz dokładnie taki sam sposób myślenia jak laska której się podoba że "jej facet" jest agresywny i chamski dla innych (bo dla niej jest opiekuńczy i nadskakujący, więc się czuje "księżniczką" przy boku "księcia") a potem się dziwi że ją po mordzie pierze i twierdzi "że sie zmienił". nie, on się nie zmienił, to sytuacja się zmieniła.