Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Najobrzydliwsza Panna na Kafe

Jestem świnią ----> przebije mnie ktoś? :)

Polecane posty

Gość kicikicikiciiiiiiiii
a ja lubie jak mi z cipki smierdzi:P

Gość ij;ohohohihfdohg
ale na kiego chuja ty ten topik odświeżasz i czym się szczycisz, bo nie rozumiem :o jestes wstrętna i obrzydliwa.. jara cie to schizolu jak cie ludzie nazywają obrzydliwym i wymemłanym gównem i im sie zbiera na rzygi jak czytają o twoich rytuałach? ostro pierdolnieta jesteś :o

ij;ohohohihfdohg trafiłes/as w samo sedno, to moj sposob na osiaganie orgazmu zycia. jak dla mnie to wcale nie jest cos mega obrzydliwego, ludzie gorsze rzeczy robia:)

Gość ij;ohohohihfdohg
nasranie do doniczki i schowanie tego do biurka, nie jest dla ciebie obrzydliwe? naprawde idz sie leczyć :o gorsze rzeczy robią.. owszem. popierdolone schizole jak ty może i robią gorsze rzeczy.. ale skoro wolisz równać w dół i cię to pociesza.. to gratulacje :o

:< smacznego

Gość ij;ohohohihfdohg
ps: w przyszlosci nie badz zaskoczona jak znajda u ciebie jakieś pasożyty.. nawet zwierzęta nie srają tam gdzie spią.. teraz zakuty łbie, pomyśl dlaczego :o

oj tam raz się żyje :)

nawet pies nie robi tam gdzie spi ludzie robią gorsze rzeczy mój znajomy je gile z nosa kiedyś był u nas z całą paczką oglądamy film a on tu z nosa do buzi myślałam że się porzygam bllllllllllll

Gość super topikkkkkkkkkkkkkkkkkk
Nalepsze jest plywanie w odchodach w wannie polecam :D

Gość mdv knv c slmclsdckldnslcn
Hej serio pytam mnie to obrzydza ale Jadl ktos swoja kupe ? jaka jest w smaku

Gość kra0000000000000
ja wczoraj zjadlam kupe mojego kota,troche wyschnieta ale niezla byla:Ptaka lekko kwaskowata:)

Gość sklep taneczny
o matko..jestescie obrzydliwi:-0

Nigdy nie jadłam kupy i nigdy jej nie zjem. Co jak co ale to byłby juz szczyt obrzydliwości. A mogę wam opisać mój pierwszy orgazm xD to było ponad 2 lata temu Nie wiedziałam jakie to uczucie i że można je tak wywołać. To było przypadkowe, zupełnie przypadkowe. Macałam się po cipce, przed kompem tak bez celu i ogladałam jeden z teledysków TaTu. I tam było chyba, że Julia dochodzi do orgazmu bo się masturbuje, było widać jej tylko gesty twarzy. Podnieciło mnie to nawet nie wiem kiedy. I tak doznałam pierwszego ograzmu, byłam zaskoczona, że można samemu sobie wywołać taka przyjemność. Potem powtórzyłam to i znowu odleciałam i od tamtego czasu robię to regularnie ciagle się udoskonalając :) Na początku robiłam to przy filmikach z orgazmami kobiet na youtube xD potem ogladałam na youtube sceny seksu, można takie znależć :D potem weszłam na red tube i się zaczęło, najpierw samo robienie lodzika mnie podniecało i dochodziłam, potem normalny sex, amatorskie też lubię, potem gey i lesbian, gangbang, public, potem szukałam old sex :D wszystkie kategorie przeleciałam xD :)

kilka razy zdarzyło mi się dostać orgazmu tylko dzięki wyobraźni :D jak nie miałam dostępu do kompa :P

Gość pogadajmy.sobie
najobrzydliwsza-zdarzylo ci sie kiedys oblizac paluszki ze sluzu po palcoweczce? :)

może z 1-2 razy czyli prawie nigdy :P bo moich zabaw sama ze sobą nie zliczę :P chyba z 1000 xD

Gość pogadajmy.sobie
przyznam ze się podnieciłem twoim opowiadaniem o pierwszym orgazmie :p

no pamiętam to doskonale, tylko nie pamiętam który to był dokładnie dzień :D kiedyś robiłam to często, a teraz juz znacznie mniej.

Gość pogadajmy.sobie
najobrzydliwsza-szczerze to mnie nie brzydzisz,to fajne ze jestes naturalna i nie udajesz jakiejs pany och,ach sztucznej itp. Wiem ze przy facecie bys tego nie zrobiła,ja tez bym nic z takich rzeczy nie zrobil przy znajomych :)

ja przecież nie robie tego codziennie, zdarzyło mi się to kilka razy w życiu, no sikanie w nietypowe pojemniki częściej ale nie żeby był to mój nałog xD a że czasem się nie ogolę to chyba nie przestępstwo. Jak miałam chłopaka to zawsze chodziłam wydepilowana :)

Gość pogadajmy.sobie
to fajnie ze jeszcze istnieją naturalne dziewczyny :) a co do golenia nog to jak bym nie wiedzial ze jakas dziewczyna nie goli to ok ale jakbym zobaczyl owlosienie to bym sie zrazil leciutko

Gość jedna taka zboczona
Mi często się zdarza okrakiem siadać na muszli i onanizować się podczas oddawania moczu, mam wtedy niesamowite orgazmy. Często wsadzam sobie do pupy przedmioty przypominające kształtem penisa. Zapuszcza czasami busz między nogami i specjalnie chodzę wtedy w przykrótkich sukienkach

Gość jedna taka zboczona
i jeszcze jedno... nawet jak onanizuje się z partnerem bez dotykania siebie wzajemnie, zlizuje po wytrysku cała spermę :) też jestem obleśna

Gość ohydaaaa!!!!!!!!!!!!
serio, zygac mi sie achialo juz po pierszej stronie tego tematu :o:o:o:o

Gość pogadajmy.sobie
to ja tez opowiem: a co mi tam :) -byl taki dzien ze walilem konia 3x dziennie -raz sprobowalem swojej spermy -kiedy jestem sam w pokoju to pierdzie bez zadnych ograniczen -bardzo często mysle o seksie nawet w kosciele(podobnie jak pani najobrzydliwsza) :)

Gość pogadajmy.sobie
tak na codzien nikt by nie pomyslal ze odpierdalam takie rzeczy,jestem normalnym,zadbanym dwudziestolatkiem :)

Gość inniejszy od was
Heheh fakt obrzydlistwa tu wypisujecie niektórzy... ale prawda jest taka, że każdy gdzieś w skrycie różne dziwne rzeczy robi ;) Niektórzy bardziej dziwne, inni mniej ale kazdy jednak je robi :D Ja np uwielbiam zapach bąków... :D niestety nie swoich :o Co dziwne lubię tylko jak robią to kobiety :) jak robi to jakiś facet to momentalnie czuję obrzydzenie, a jak taka śliczna, zadbana laseczka by puściła to odlatuję normalnie ;) Nie wiem dlaczego tak jest :P

Gość upuje kazdy top
szczegolnie ten upupupupupupupupup

Gość ahahaaaaaa
lol ładny pocisk :classic_cool:

Gość olabogaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
przeczytałam i umarłam ze smiechu........