Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Najobrzydliwsza Panna na Kafe

Jestem świnią ----> przebije mnie ktoś? :)

Polecane posty

Gość Najobrzydliwsza Panna na Kafe.
'przy masturbacji czasem wkladam cos w cipe np:lakier do włosow' lakier do włosów???? zmiesci ci sie tam lakier?:D no chyba ze masz w wersji mini :D

Gość Jaskalajnena
Taki biały styling cos tam. Mniejszy jest od tych normalnych :P Wybaczcie,ze zle sprecyzowalam

Gość Jaskalajnena
Nikt już nic nie dopisze? Ciekawe to, bo popatrzcie nie mówimy o swoich nawykach nikomu bo nam wstyd, ale opisujemy je tutaj gdzie czytać moze to kazdy,kto che

Gość fajny.chlopakk
tak bo tutaj jestesmy kompletnie anonimowi :)

Podnoszę ludziska :)

bede podnosić az nawiąże się jakaś dyskusja :classic_cool:

Gość Piękna i obleśna
Jestem ładna, mam długie za pas ciemne włosy + grzywkę. Jestem bardzo nieśmiała i ogólnie wszyscy w szkole nabijali się ze mnie że taka grzeczna dziewczynka jestem. Również podobam się wielu chłopakom, ale... jestem taaaka ochydna jak nikt nie widzi :D Jeszcze niedawno obgryzałam sobie paznokcie u nóg, tak normalnie ustami :D :D Teraz już zapuściłam. Kilka razy nasikałam do doniczki z kwiatami i odziwo żyją. Może im sprzyja taki nawóz :D Potrafię na siłę wyciągnąć sobie gówno z dupy, często robię lewatywę. Podniecają mnie filmy o seksie ze zwierzętami i lubię oglądać murzynów posuwających azjatki o dziecięcej budowie ciała :P Pedofilia na odwrót? Tzn. często sobię marzę że jestem młodsza i moim partnerem jest dużo starszy facet. Masturbuję się przy prysznicu/wannie z hydromasażem, wkładam sobie przedmioty w odbyt podczas tego. Gdy jeszcze byłam dziewicą, nigdy nie wkładałam sobie nic do pochwy, tak aby przed pierwszym facetem zgrywać cnotkę :D :D

Gość zniesmaczony jestem
za mocne :classic_cool:

Gość Geronimo11
ale by bylo zajebiscie poznac dziewczyne z takimi odpalami. Czemu ja poznaje tylko te grzeczne ;)

Gość jupupupupupp
Up

Gość Kamila109
A ja nasrałam na klapę w tesco

Gość gość
;)

Gość gość
up up

Gość gość
W byciu świnią może Cię przebić prawdziwa świnia :D

Gość autorka po latach
:classic_cool:

Gość motzne fchui
:classic_cool:

Gość gość
Czy po latach nadal to robisz?

Gość gość
nie daje wiary ze ktos moze szczac w pokoju do doniczki czy do miski jakiejs czy dzbanka. przeciez z takiej doniczki bedzie j***c non stop . wchodiz jakis domownik do pokoju a tam szczyna j***e plissss. albo te sranie do miski .no nie da rady. a jak ktos rano wjedzie do pokoju huj wie po co ... np. z info ze cos sie stało albo ze costam costam a tam klocek pływa .... nic***a nie uwierze.

Gość gość
to możliwe jak tez tak robie.np.szczam do pustych butelek po wodzie a jestem kobieta.czasem troche uleci na dwyan np. :P:P to jest możliwe

Gość Gienia225
Dobra to tak: -dlubie w nosie i wycieram gluty pod stol,lozko lub grzejnik -Raz na jakis czas gole piczke -wacham swoj pot np.bluzke -masturbuje sie -zadko obcinam paznokcie u stop -lubie skubac skore na pietach potem ja chwile mietole w ustach i wypluwam -tez zdarzylo mi sie zlac do miski lub wiadra -wacham swoj***aki -jak podcieram d**e to spogladam na papier -chodze w 1 skarpetkach z miesiac -myje sie co 2 dni czasem 3 -lubie pasztet z biedry xd

Gość gość
Piękna i obleśna 2011.07.04 " Potrafię na siłę wyciągnąć sobie gówno z d**y," :D:D Miota się i wije a ty je za łeb i wyjazd! :D:D

Gość gość
Znalazłoby się tu kilku którzy by to przebili migiem.:classic_cool: