Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kerinela

Mój Narzeczony powiesił kalendarz z CKM...

Polecane posty

Gość kerinela
Mówiłam mu,żeby schował lub wyrzucił te wszystkie "Twoje weekendy" i inne. To wyrzucił.

Gość kerinela
To jest kolejny przykład-zgadzam sie,więc gram z nim teraz w smsy. Spokojnie,bez nerwów. Napisałam teraz,ze to aktor,którego lubię. On ma kalendarz,więc ja bym chciała mieć plakat. Czekam na odpowiedź. Dzwonił,ale nie odbierałam. Jestem w pracy.

Gość pioi
to jest kolejny przykład bo facet jak zawiesza kalendarz to tylko sobie popatrzy i tyle...babka jak ma ochotę popatrzeć na umięśnionego czarnucha, to dla niej już tylko krok od pójścia i obrabiania takiemu gały na dyskotece

Gość kerinela
pioi-to chyba żart...

Gość pioi
żaden żart. rozpalona kobieta praktycznie nie ma hamulców

Hmmm autorko, jestes tak niepewna swojego faceta, ze przeszkadza CI kalendarz z jakimis nadmuchanymi cycami ?? A jezeli kazalas mu powyrzucac gazetki, to pewnie zrobil to tylko i wylacznie dla swietego spokoju :-) :-) :-) Heheheh :- D

Gość kerinela
m... Nie każda mój drogi.

Gość to jest kolejny przykład
hahaha rozbawiles mnie:/ patrzec dla faceta to wlasnie sie napalac i chciec przeleciec, a patrzec dla kobiety to tylko patrzec i koniec wiec nie pierdol głupot:o tempak kolejny sie znalazł:o

Gość kerinela
bianca-te gazety były co prawda stare,ale zawsze. Chociażby dla świętego spokoju,ale niepotrzebne są u nas w domu.

Gość kerinela
to jest kolejny przykład-zgadzam się z Tobą.

Gość kerinela
Nie odpisywał i nie odpisywał. Zadzwoniłam teraz,a on sucho: "Tak? Dziękuję za zepsucie humoru" :)

Gość kerinela
Bianca-mam nadzieję,że Ty swojemu już załatwiłaś prenumeratę,zeby nie kupował po kryjomu.

Gość dziecinada
wieszania kalendarza z CKM na ścianie w mieszkaniu jest dowodem na totalny brak gustu :-( rozumiem szatnię męską, szafkę w pracy, garaż ale we wspólnym mieszkaniu na ścianie ? buractwo czystej wody

nieeee, moj ma troche wiecej lat, i nie jara go juz brendzlowanie sie przy Twoim Weekendzie :-D :-D

Gość dziecinada
ewentualnie szuflada napalonego gówniarza:-) ile ten narzeczony ma lat, 20?

Gość kerinela
Biancaa-czyli prenumeraty masz już za sobą :)

Gość pioi
kerinela pewnie, że się z nią zgadzasz, koro pisze co chcesz przeczytać, a nie jak jest.

Gość relatoninak
mam 20 lat i sama kupuje swojemu facetowi plakaty, kalendarze z nagimi kobietami(oczywiście takie w dobrym guście), zdarzyło się pare razy, że kupiłam mu Playboya jak jakaś znana osoba się pojawiała na okładce. Sama podziwiam piękno kobiecego ciała(nie raz zdetuszowane przez photo shop), jednakże cieszę się, że on zachwyca się widokiem nagich kobiet. :) Na Twoim miejscu martwiłabym się, gdyby Twoj facet oglądał zdjęcia nagich dzieci, albo facetów ... :D

Gość lolapola78ryhf
moj powiesil taki w pracy. Zla jestem na niego strasznie, a on sie nabija i wyzywa od wariatek