Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jokoona

Który pan chętny?

Polecane posty

Gość 001
widze, ze jestes zaznajomiony z tematem w detalach ja szczerze powiedziawszy nie za wiele mogę do tak szczegółowej analizy przypadku wspomnianych niedoborów wnieść, bo bardzo niewiele mi brakuje i się w związku z tym słabo tematem interesuję :)

Gość Ojciec Dyrektor dj Rydzyk
widze jokoona ze facet niezle po badzie jedzie,wykorzystujac Twoje uczucia;)

Gość 001
"Co do faceta - powinnas go wyrzucic na zbity pysk" no prosze, już druga radzi Ci to samo (mam na mysli siebie jako pierwsza) :)

Ano wlasnie wiec moze poszukaj sobie dorosłego a nie młodego duchem cwaniaczka ... Powiesz wypad to sie wystraszy i zmieni... Na jakis czas oczywiście. Zmien na lepszy model. Szkoda takiej babki. Rozumie milosc ale ona jest chyba jednostronna. Nie myślisz? Milosc kontra wygoda. Szkoda życia.

Gość Jokoona
18-latek....no właśnie jakis człowiek z bliznami takie kretyńskie posty pisze i minimalizuje mój poważny problem:))) Przed spaniem-3 zdrowaśki chłopczyku nie zapomnij:) Tu dorośli ludzie po 30 grubo:) A Tobie zycie dopiero się zaczyna.....:)

Gość Jokoona
hm...bolesna,ale chyba prawda.....miłośc kontr wygoda i fajne ustawienie się w życiu....Ale on wtedy zaprzecza....:(((( oj....:(( to takie wszytsko trudne.....

Gość Czlowiek_z_bliznami
Zminimalizowałem w jakiś sposób Twój temat? Uznając że Twój partner jest co najmniej ,,inny" i że nie zachowuje się ja facet? Hmmmm, żeby wysnuć takie stwierdzenie nie potrzeba 3 dych na karku. Miła jesteś, naprawdę!

A co ma robic,jak nie zaprzeczac?Przeciez ma dach nad glowa,sluzaca,praczke,sprzataczke,kucharke, i seks za darmola.Zyc nie umierac.

Gość 001
Jakona nie pojmuje najprostszych spraw a myslalam, ze w tym wieku miłosc nie jest już tak ślepa ( z wlasnego dowiadczenia wiem, ze jednak czegoś sie na wlasnych błedach z uplywem czasu uczymy)

Gość Jokoona
człowiek z blizną-no żarcik był:) daj na luz...:) hm,no wiem,że zaprzeczac bedzie dopóki nie będzie go stać na swoje mieszkanie,ale....seksu tez nie chce.....i to mnie martwi...Bo to taki facet luzik...dyskoteka,itp.... Więc skoro prowokuje,to dlaczego odmawia mi....:( Hm,ok,koniec żalenia... Rozumiem,że sa chętni na taka ofertę za 200zł?:) Bo zamierzam mu ten topik pokazać:) Może....cos nim ruszy....

Bo na dysce wyrywa puste,tepe strzaly,a seks z Toba dla pozoru czasem.IBUDZ SIE KOBIETO POKI NIE JEST ZA POZNO,I KOPNIJ W DUPE AMANCIKA.Sorry za krzyk.

Gość Jokoona
oj...też tak myslałam...że tym razem będę mądrzejsza...ale jednak,miłośc jest ślepa....jednak najbardziej boli,gdy on jeszcze cynicznie robi aluzje że upominam sie o te pieniądze,że gdy byłam sama też tyle płaciłąm,więc skoro ze mną zamieszkał czynsz sie nie zmienił jak to mówi-a ja od niego kasę chcę....:(

Gość Łorlando Blóm
ja bym nie chcial, glupota wiazac sie z jakas mamuska, w dodatku z dzieckiem :O ciesz sie ze ten z toba siedzi jeszcze, szkoda 200zl na ciebie

Gość Jokoona
ojcze,no właśnie w tym sęk-że na dyski męskie sie nie zgadzam, i dlatego on mówi że jestem chora,głupia,i taka wsteczna,bo to normalne że 38latek idzie sam na dyskotekę mimo że ma w domu kobietę....o to też jestem mordowana.....że taaaaaka niedobra jestem....:(

Gość fvavafdds
żenada, wolę dać więcej i być z młodszą :D

A no pokaz ale nie licz na nic bo gdyby mial jaja to by i bez tego topiku bylo mu wstyd. Nic to nie da. Jesli juz to chwilowa mini poprawa by załagodzić sprawę. Poczytaj bylo sporo tematów jak tacy faceci postępują. Umieją sie zmienic ale potem wracają do natury ;) kop w d... powtarzam raz jeszcze szkoda czasu zycia uczuć i wogole na takiego kogos.

Gość 001
Jakona, obraz nam się klaruje - Ty jesteś kolejna naiwna kobieta, ktora z lęku pzred samotnoscią i z fałszywie pojmowanej miłosci (bo co to z amiłosc bez szacunku dla partnera?) godzi sie na to, co ma :) Amen

Gość Jokoona
mamuśka z dzieckiem?:))) Dobre:))) "dziecko" to 17latek w swoim świecie,a "mamuśka" to zadbana ,elegancka laska na szpileczkach,niezależna finansowo i całkiem całkiem fajna babka;)))) Hm,sa takie 38letnie panny bez dziecka....ale czy to szczyt Twoich marzeń?.....

jokoona usiadz,ochlon i przemysl sprawe jestes dorosla.Ja juz ide dobranoc,wstapie tu jutro:)

Gość Jokoona
Mam tylko jeden minusik. Całkiem sporą nadwagę. Wzrost 172, waga 92. Mam nadzieje że nikomu to nie przeszkadza.

Gość 001
W Polsce fajnych lasek po 30 tce jest cała masa. Niestety deficyt odpowiednich dla nich mężczyzn zastraszający ;-) PS. ale widzę, ze gaworek74 już czeka na Twojego maila, Jakona. Do dziela ;-)

Gość Jokoona
jasne-byc z młodszą,która ma większe oczekiwania od faceta-niz uczciwe dzielenie sie po połowie czynszem:) Jesli cie stać-bierz młodszą,ale szykuj nie 200 na miesiąc,ale woreczek pieniędzy:) Tu nie chodzi,że młodsze materialistki-ale chyba prędzej wiedzą czego chcą,czyli jakieś wspólne wyjazdy na które mojego faceta nie stać,niespodzianki,poczucie po prostu bezpieczeństwa u boku takiego faceta....

Gość Jokoona
oddaje też dosc czesto i gęsto luzny stolec lubie to

Gość Jokoona
ktos sie pode mnie podszywa:) Nie mam żadnej nadwagi i takie tam:)

Gość bobek1265631
38 lat i laska? chyba kpisz. to to juz przejrzałe pruchno, myslisz ze ktos by poszedl na takie cos zeby placic ci za mieszkanie, powinnas sie cieszyc ze to ty nie musisz nikomu doplacac

Gość Jokoona
ale żenada z tym stolcem......ale głuptaś jesteś:) ok,kończę,ide spać,jutro się zaczernię i sie odezwę:) pozdrawiam.dobranoc....:)

Gość jóóóóóóóózef
materialistka popieprzona chvj ci w plecy suko!

Gość nie masz szacunku
nie masz szacunku do samej siebie .Utrzymujesz nieroba ,który cie nawet nie chce dotknac patykiem ,przez kraty:P tłumaczac sie miłoscia . masz to na co zasłużyłas,gdybys swoja milosc poswieciła dziecku ,spotkałabys na swojej drodze dobrego człowieka ,który by cie szanował ,bo bys na to zasłuzyła ............................. a ,tak co twój dorastajacy syn widzi ,dorasta w takim domu ...raz dostał po łubie ,bo zabrali tatusia a teraz oglada nieroba ,który nawet bzyknac nie chce jego matki:( kur..................nie rób mu tego wywal tego starego dyskotekowca ,pozwól synowi dorastac.............................

Gość Jokoona
coś mi rybami zjezdza chyba głowe za nisko trzymam ide psiute wypucować bo padne od tych oparów