Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Malutka_w_szpileczkach90

Śpita?!?

Polecane posty

Gość IMO13758
Ulubiona książka żydów? -Przeminęło z wiatrem

Rozmawia dwóch facetów i jeden opowiada: udało mi się załatwić dyspensę od biskupa na seks przedmałżeński. Wcale nie było to trudne. Zadzwoniłem do niego o trzeciej w nocy i spytałem co sądzi na temat materialistycznej wizji świata w świetle teorii tomistycznej. Odpowiedział "pie***l się koleś i nie zawracaj głowy!"

On i ona siedzą (blisko siebie) na kanapce. Dzwoni telefon. Ona odbiera. - Kto dzwonił? - Mój mąż. - O! Co mówił? - Że spóźni się do domu, bo gra z tobą w brydża... :):) - Czy ty wiesz kochana, że mój mąż ma granatowego malucha? - Tak? Kupił? - Nie, przytrzasnął drzwiami... :):) - Cześć stary, słyszałem, że się ożeniłeś. - Ożeniłem się... - Musisz być szczęśliwy? - Muszę. :)

Pchła spotyka pchłę, jedna jest bardzo zmarznięta, a druga świeża i wypoczęta. Ta wypoczęta mówi: - Co jesteś taka zimna? - Jechałam na hawaje. - Ja też! A jak tam jechałaś? - Na wąsach motocyklisty. - Słuchaj to robi się tak: wchodzisz na samolot potem na nogę stewardesy, wchodzisz na górę mościsz się w jej c***e , zasypiasz i wstajesz dopiero przy lądowaniu. Za tydzień znowu: pchła wypoczęta i pchła zziębnięta. Wypoczęta pchła pyta się: - I co? - Zrobiłam jak mówiłaś: weszłam do samolotu, umościłam się w c***ę, zasnęłam. - No i co dalej? - I budzę się na wąsach motocyklisty!

Gość IMO13758
:D:D:D

Rodzice Jasia uprawiali seks w pozycji na pieska. Nagle w drzwiach stanął Jasio. Tata pomyślał: "Kurde, muszę wybrnąć z tej niezręcznej sytuacji". - A Ty, niedobra! Ty...! - ryknął tata i zaczął walić mamie klapsy w pupę. Nie będziesz już Jasia więcej biła... A masz...! A Jasio krzyczy: - Super tato, super! Wyru**aj jeszcze kota, żeby mnie nie drapał!

Dziadek zabiera się do babci w wiadomym celu, ale ta stanowczo żąda, by przed zbliżeniem założył prezerwatywę. Dziadek oponuje i wyjaśnia babci, że już od dawna nie grozi jej zajście w ciążę. Babcia na to: - To wiem, tylko nie chcę zarazić się salmonellą od starych jajek.

ja sie wlasnie zbieram a i rozbawilas mnie tym tekstem z sekatorem do jednego typa :p heheheheh :)

Kochani !!jestescie swietni !!dziekuje wam za poprawe humoru !!tymczasem ide na fajeczke i lulciu bo od rana na wyklady ...zycze Wam slodkich i kolorowych snow robalki🌼 wpadne na dniach jesli czas pozwoli:D Pa Cudeńka;)

Gość IMO13758
Trzy mrówki wybrały się na wyprawe po kobiecym ciele. Jedna poszła w stronę cycków, druga w stronę pupy, trzecia weszła do cipki. Po tygodniu spotykają się i dziela wrażeniami. Opowiada mrówka z cycków. -U mnie to kraina mlekiem płynąca! Swoje przygody opowiada także mrówka z pupy. -A u mnie caaałe góry czekolady! Za to statnia mrówka markotnie mówi. -U mnie też było fajnie dopóki ktoś nie zaczał wchodzic, wychodzić, wchodzić i wychodzic, a na końcu mnie opluł...

Gość IMO13758
Kolorowych snów.

Gość IMO13758
Ups :D - 🖐️ Teraz chyba wyjdzie...

Facet kocha się z kobietą i w pewnym momencie mówi: - Kochanie, idź do przedpokoju i przynieś łyżkę do butów. - A po co? - Bo jest tak fajnie, że bym jeszcze jajka włożył.

Dziadek z babcią siedzą przedtelewizorem - idź no stary po jakieś winko do piwnicy Dziadek zszedł wziął zakurzoną butelkę przetarł rękawem i czyta końjak, no dobra źle napisane ale będzie koniak zamiast wina.Opróżnili butelkę z babką ale nagle zachciało imieniu się strasznie bzykać i dawaj do dzieła. Dwa tygodnie z łóżka nie wychodzili tylko bara bara. W końcu babka pyta -stary co to był za koniak po którym tak nam się młode lata przypomniały. Dziadek wziął butelkę przetarł całą etykietę i czyta - koń jak nie może to łyżkę na wiadro

Gość IMO13758
Dziadek z babcią postanowili urozmaicić sobie gre wstepną. Dziadek postanowił zakładać różne prezerwatywy, a babcia z zawiązanymi oczami bedzie odgadywać ich smaki. Dobra babciu, spróbuj - mówi dziadek -Wiśnia! Świetnie babciu, a teraz? -Ananas! Super babciu. -Serowo i cebula! Babciu! Poczekaj aż założę!