Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

chciałam się z wami podzielić

Polecane posty

moze sie zdecyduj czy fundamenty zalewaja czy juz ukladaja cegly do gory... a tak na marginesie najpierw sie zabezpiecz lepszym foto wyszukanym w necie a pozniej cos wymyslaj i pisz, bo to co piszesz to nie ma rak ani nog

Gość kdkfkgg
jenni, bez obrazy, aldna z ciebie dziewczyna, nie wiem czy cos tam budujesz, ale bardzo ubodzy jestescie zmezem jezeli razem sie chwalicie na kafe fotkami, zamiast sie zajac soba i dzieckiem

Gość kuniu
Z MEZEM CZYTAMY!!!!!!!!!!!!!HA HA HA a twoje fotki widzial z gola dupa na forum? MADZIU

Gość ja po 50tce mam
no to już całkiem tragicznie masz:O mój mąż jest jeszcze w pracy a jak jesteśmy razem to nie siedzimy na forach tylko zajmujemy się sobą:P no ale co ty o tym możesz wiedzieć:D no żal kobieto ,że sobie to wmawiasz:O żyj dalej tą osłoną :O

Gość kdkfkgg
na zdjeciu akurat ukladane fundamenty, potem sie to zasypuje piachem i betonem, dopierop potem sciany

Gość IMO13758
Popcorn w łapie i radocha z kierunku jaki obrał temat. :classic_cool:

Gość jujkkuui
no to dobraliscie sie z mezem dwa polmozgi:D siedzace na kafe bo nic innego nie maja do roboty. Tylko blagam nie pokazujcie tego dziecko ...w sumie po kim mialoby odziedziczyc rozum skoro obnoje rodzicow to tepaki hmmmmmmmmmmmmmmmmm wspolczucia

Gość kdkfkgg
ile twoj maz ma lat, ze macie takie ubogie rozrywki?? jenni, ty tez juz nastolatka nie jestes, poza tym matka juz jestes, ogarnij sie laska

Gość ja po 50tce mam
atrakcyjna to ona jest;)problem tkwi w tym ,że męża przy sobie nie ma i czuje się samotna:O a mężuś wymyślił znowu fikcyjne spotkanie i wali swoją kochankę a madzia wyżywa się na forum:O

jenny ale te bloczki betonowe sa ukladane jeden na drugim a nie wylewane,napisalas ze zaraz beda wylewane. w takim razie co jeszcze chcesz tam wylewac skoro juz masz "bloczki ukladane" poza tym fundamenty sie wkopuje w ziemie i zalewa betonem a nie uklada z "bloczkow betonowych"

ineesittka ja budowlańcem nie jestem ale ci powiem kochana ,żę mogę ci robić zdjęcia ze mną na budowie jak nie wierzysz:P:P dla mnie no problem

Gość kdkfkgg
no to tym bardziej stwierdzam ze macie ubogie rozrywki i glupie szpanerstwo, chyba ze byliscie bardzo biedni obydwoje i nagle dostaliscie kupe kasy, to wtedy rozumiem...

Gość kdkfkgg
pytanie 1. kiedy bedzie koniec swiata??

Gość kuniu
JENIFER KUNIU TO TWOJA KSYWA A DZIECKO NIECHCIANY OGOR-PRZYPOMNIEC TOPIKI? czy pamiec zawiodla,siedzisz od rana na necie i dupe zawracasz,chcialabym a nie mam.a rodzinne zdiecie;) Tusk cie pozdrawia ty glupia kurwo.:):):)

jenny ale mi nie sa potrzebe Twoje zdjcia, skoro Ty sie nie znasz na budowie a obok siedzi maz... uznam ze razem buduje z Toba ten dom to chyba raczej powinien sie troche orientowac co jest co... i jak juz cos piszesz to pisz z sensem a jak nie wiesz bo jak sama napisalas, nie znasz sie, to czemu on Ci nie podpowiada?? facet tez nie wie co to sa fundamenty i "bloczki betonowe" ???

Gość kuniu
KUNIU a ile placa ci na budowie od godziny:)

Gość kdkfkgg
jenni, to nie szalenstwo, to glupota i nudne ubogie zycie

Gość kdkfkgg
ok, rob jak uwazasz, nic mi do tego, ale sie osmieszacie. nie czaje po co na sile probujesz sie dowartosciowac?? jestes ladna, masz meza, dziecko, mozliwe ze budujesz ten dom, to po co ci to wszystko??

Gość kuniu
MAGDA SPIERDALAJ BO CIE ZGNOIMI JAK MIESIAC TEMU LACHUDRO;LEDWO CO DO GARA MASZ WLOZYC

Gość kdkfkgg
tez siedze na tym forum, ale tylko wtedy jak moejgo meza nie ma w domu, jak jest w domu to robimy duzo ciekawsze rzeczy