Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

chciałam się z wami podzielić

Polecane posty

jenny na tym pierwszym zdjeciu w stopce robisz mile wrazenie... czemu sobie tak psujesz opinie ??? nie jest Ci glupio tak sie osmieszac ??? prawie wszyscy Cie tutaj atakuja, krytykuja i osmieszaja, po co Ci to ??? i jeszcze te Twoje zdjecia, nie wiadomo skad wytrzasniete...taka ladna buzia... az szkoda ze taka wielka glupota powiewa :O

Gość mam tu 10 loginów :P
no tak pamięć już zawodzi, jak tata nie pozwalał się kapać w ciepłej wodzie i włączać wszystkich żarówek tylko jedną :D Jenny wiemy, ze jesteś nieszczęśliwa, bo dziecko z wpadki bo twój ukochany wzdycha i myśli cały czas o innej :o to musi być straszne. Nikoła tez pewnie się kiedyś dowie od życzliwych jak się mama żaliła na wizażu ze jej nie kocha i nie chce :( smutne to, wspólczuje ci. Fajnie, że budujesz dom i masz kupe kasy tzn. maż ma i ze jeździ Infiniti fajnie super und zajebosko ale zrozum rozumu nikt ci nie da żadne pieniądze go nie kupią. Moim zdaniem jesteś biedna dziewczyna, uboga intelektualnie i tylko to ze sie wyrwałaś z biedy świadczy na twoja korzyść. cos tam we łbie miałas ze zaciążyłaś obrotnego chłopa starszego od siebie do tego A co do tego, ze jest dobrym kochankiem - to czemu nie zdążył wyciągnąć i sie spuscił w tobie i tak oto powstała NIKOLKA vel OGR jak na forum grzmią???

macie ŚWIĘTĄ RACJĘ moją największą GŁUPOTĄ było wchodzenie na to forum !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! eureka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość IMO13758
Chrupp, chrupp, chrupp...o kurwa! Aż się udławiłem!

Gość co za nedza
Jasny gwint, ja mam męża, codownego, przekochane dziecko, we własnym domu mieszkamy już da lata, mamy dwie firmy i życiu bym nie wymyśliła, żebyzakładać takie lu podobne tematy..... Oj widać, ze na siłę bidulko próbujesz się dowartościować..... No i co, ze dom budujesz? Jeśli go budujesz oczywiście. Przecież nie jeden dom na świecie, to żaden wyznacznik bogactwa....

wyciagacie przekształcone problemy sprzed kilku lat i myslicie ze zabłyśniecie założę się że wiele z was ma większe patologie w domu niż ja .Bo ja moje dziecko kocham najmocniej na świecie i życie by a nie oddała jak każda matka!!!!!!!!!! zdrowa matka! kocham mojego meża i wiem ze on mnie też kocha! czuję jego miłość ! powiem wam szczerzę co o was myśkę jesteście badną zgorzkniałych ludzi ktorzy nie potrafią życ w realnym świecie .Jesteśćie wypaleni,nieszczęśliwy ,samotni .Macie w sobie tyle jadu przez swoje nieudane życie że w głowie ludzkiej się nie mieśći OFICJALNIE INFORMUJĘ ODCHODZĘ Z TEGO FORUM I JUŻ NIGDY TU NIE WRÓCĘ

mam tu 10 loginów :P no tak pamięć już zawodzi, jak tata nie pozwalał się kapać w ciepłej wodzie i włączać wszystkich żarówek tylko jedną to Dżen pisala?

Gość kdkfkgg
juz raz odeszlas i znowu wrocilas hehehe a w tobie nie ma jadu?? przypomnij sobie jak tu wszystkim ublizalas

dobra dobra a wy mi niby nie??? ile razy obrażaliście moją rodzinę ile razy naśmiewaliście się z mojego dziecka i życzliście mi śmierci ? ludzie wy jesteście nienormalni i to się leczy

Gość jujkkuui
odejdzie spod oficjalnego nicka ale zawsze bedzie obecna na innym ahahahaha. pojechala bardzo szczesliwa baba ktora zamaist zajmowac sie dzieckiem a mezem po powrocie z rpacy to seidzi calymi dniami na necie glupoty pociska

Gość kuniu
KUNIU nie tylko na to forum bylo twoim bledem!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MAMY PARE PIEKNYCH TWOICH FOTEK MOZE WSTAWIMY DLA ZABAWY ? OGRA TEZ MAMY NA FOTCE I PRZEPIEKNE ZWIERZENIA KUNIA JAK MA DOSYC OGRA ,jakie ciezkie zycie z ogrem i lepiej by go nie bylo,ty durna szmato

Gość kdkfkgg
osobiscie tobie ani twojej rodzinie nic zlego nie zyczylam, a to ze inni zyczyli to pewnie dlatego ze ich od biedakow wyzywalas itd

tak to nasza Madzia, kochana idź i się zajmij na poważnie życiem bo to co piszesz idealnie charakteryzuje ciebie!!! :o ale co o zyciu moze wiedziec ktos kto baki zbija całymi dniami nawet sie nic robic nie chce dziecko zaniedbuje i an dodatek pokazuje goła dupe w internecie brawo brawo!!!!

Gość kdkfkgg
na prawde pisala ze ma dosc dziecka???

jenny ale nie uogolniaj i wrzucaj wszystkich do jednego wora... ja Ci wcale zle nie zycze, wrecz przeciwnie... zycze Ci abys sie w koncu przestala osmieszac i zastanowila sie nad soba...co zrobisz jak ktos Cie rozpozna na ulicy i zrobi Ci wioche... dziecko beda wytykac palcami za glupote swojej matki, sama widzisz ze ludzie bywaja wstretni.

ja juz pozniej nie wyzywalam przeprosilam ale nie wy dalej ....nie pozwolę się kopać caly czas wybaczcie jesteście dnem (wiadomo do kogo to kieruję) wklejajcie wszystkie moje wątki i fotki jak wam lepiej ,sram na to i na was w szczegolnosci

kuniu Dobra, Dzeny nie lubicie, ale nie nazywajcie dziecka OGREM, ono jest niewinne, nie sądzicie tak? Dlczego ma byc nazywane ogrem maleństwo, które ma taka matke..

Ja osobiscie NIGDY nie widziałam, żeby ktos ci tu zyczył smierci. zav to ładny popis dałs ty kochajaca mamo jak napsiałą n apewnym topiku do jednej matki cytuje' dobrze, że ci bachor zdechł' jestes straszna i do tego hipokrytka

Gość kuniu
kuniu kto komu naublizal ?SMIALAS SIE Z LUDZI CO PO SMIETNIKACH BUSZUJA ZA JEDZENIEM-A TO TWOJA SPECJALNOSC KUNSKI LBIE;)

Gość IMO13758
To jest lepsze niż ROZMOWY W TOKU! Jeszcze do dopełnienia dzieła brakuje nagiej fotki Sztamy! :P

Gość kdkfkgg
na prawde najbardziej szkoda dziecka, bo ktos zyczliwy spotka jenni i cos moze odpierdolic

Gość jessu imo ale
ty jestes nudny wez juz idz spac

Gość kdkfkgg
a mialas wyposazeniem domu sie pochwalic

Gość kuniu
TAK NAPRAWDE PISALA ZE MA DOSYC DZIECKA BO ZMARNOWALO JEJ ZYCIE A ONA JEST MLODA I CHCE KORZYSTAC Z ZYCIA """"""""SZMATA"""""""""""""