Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

chciałam się z wami podzielić

Polecane posty

no wlasnie o to mi chodzi, dziecko nie jest winne ze ma takich rodzicow, bo sama jenny nie jest winna...pisze co chwila ze maz siedzi obok... jak ja bym widzila, ze moj maz takie kredki odstawia na necie i wkleja swoje zdjecia, zdjecia dziecka to sorry ale nie siedzialabym obok i patrzyla na to spokojnie... a w necie nic nie ginie i latwo wszystko mozna znalezc... do szkoly pojdzie ta dziewczynka i beda ja palcami wytykac :O

Gość kuniu
A DZIECKO SAMA NAZWALA OGREM-nawet linki sa do jej forum z wypowiedziami

Gość mam tu 10 loginów :P
ale nikt nie bedzie płakał moze poza revlonkiem :P na nowa droge zycia zyczymy ci by wszystko co zrobiłas wtretnego i tu pisałas wrociło do ciebie ze zdwojona siła, nalezy ci sie za te wszystkie obelgi i bluzgi. dziecko jak dorosnie powinno dac ci w twarz

Gość kdkfkgg
no ja tez cos watpie zeby maz siedzial obok i nic nie mowil, zeby pozwalal jej pokazywac gola dupe i zdjecia dziecka, przeciez ktos pozna to dziecko i bedzie przezywane ogrem i bedzie mialo traume. madzia, ogarnij sie kobieto, poszukaj moze pracy, bo ci odbija

Gość IMO13758
Czyżbym słyszał jakiegoś suczora w tle?

mam 20 lat do tej pory bylam szczesliwa,pogodna dziewczyna,prowadzilam bezroskie zycie pelne rozrywek i zabaw,nie musiala sie martwic o nic procz szkoly ,mama robila jedzenie,prala ,prasowala, ja tylko pilnie sie uczylam i spotykalam ze swoim chlopakiem ,w wakacje zamierzalam pojechac do USA poodszlifowac jezyk ale nie udalo sie...zaszla w ciaze najpierw udreka bylo noszenie tego wielkiego brzucha przez 9 miesiecy ,kupilismy mieszkanie ze swoim chlopakiem ,zareczylismy sie no ale on slubu nie chcial narazie nie wyglada na to zeby mialo to ulec zmianie,nadszedl porod okropne przezycie ,mialam cesare takze bol niesamowity ,opieka personelu jak w obozie koncetracyjnym,a potem powrot do nowego mieszkania ,zaczely sie obowiazki pranie,sprzatanie ,gotowanie,prasowanie i dziecko...ktore non stop ryczalo z powodu kolek od rana do nocy a czasem 24 na dobe ,na pomoc mamy nie moglam liczyc ...bo w sumie nie smialam ja poprosic ona pracuje wpadala tylko na kawe ,tesciowa od czasu przyjdzie popilnowac jak jedziemy na zakupy i na tym pomoc sie konczy ..zaczelam drugi rok studiow obowiazkow znowu doszlo chce sie przepisac na inne studia z nizszym poziomem bo nie mam czasu na intesywna nauke ...teraz wlasnie stoje przed tym trudnym wyborem ,niby lzejsze ale mniej sie naucze..ogolnie czuje sie jak wrak czlowieka po nocach nie spi ,martwie sie o szkole http://f.kafeteria.pl/emotikony/smutas.gif dziecko ostatnio kaszel dostalo i non stop trzeba cos robic pzy nim ,jestem prawie ze zalamana i czuje ze nie podolam tesknie za moim poprzednm zyciem chodz wiem ze bezpowrotnie ,nie moge byc egoistka bo mam dziecko i to ono jest teraz najwazniejsze ,ale ja nie wiem czy ja je kocham czasami mam w sobie tyle zlosci ze wolalabym zeby dziecka nie bylohttp://f.kafeteria.pl/emotikony/smutas.gif ciezko mi w sercu ...chcialabym gdzies wyechac odpoczac ...czuje sie strasznie autentyczna wypowiedz magdy

Gość kuniu
eeeeeeeeeeetam bedziemy ci palic w noewj chacie,az dym poleci:):):):):):):):):):):):

Gość kdkfkgg
bo zeby miec bron musisz miec pozwolenie, a na dziecko juz nie i kazdy glupi moze sobie zrobic...

Gość getinbank
Jennifer, to naprawdę Ty pisałaś???????

ok a jak wytłumaczysz to, że chłopak sie nie chciał żenic byłas tylko zapychaczem, mysli o byłej wspomina ja , czujesz sie gorsza, brzydsza itp.itp??????

Gość kdkfkgg
dziewczyno, a ten twoj portugalczyk tez wymyslony, bo caly czas na kafe siedzisz???

mam tu 10 loginów :P To równie dobrze mogła byc depresja poporodowa, a wy od razu, że wyrodn matka

Gość kuniu
KUN Z DEPRESJA POPORODOWA BUUUUUUUUUUUUUHAAAAAAAAAAAAAA TA DEPRESJA DO DZISIAJ CIE TRZYMA A MOZE TY W CZUBACH JESTES?TOBY SIE UKLADALO W CALOSC;););):):):)

dziewczyna Portugalczyka... przeciez z daleka widac, ze to co ona pisze to ma wymyslone czy tam wyssane z palca... jak mozna sobie tak koloryzowac i takie bzdury wypisywac... wklejac non stop swoje fotki... przeciez ktos ja moze tu znac... kazdy normalny czlowiek by sie tak nie osmieszal, i ten jej slowotok... ludzie po zawodowce lepiej sie wypowiadaja... a ona niby studia, jezyk chciala podszkolic w usa... raz pisze ze jej ojciec oszczedzal na wszystkim, rodzice nie pomagali a raz odwraca kota ogonem i jest wszystko cacy... jak juz tak wymysla swoje historyjki to moze niech sie jednej wersji trzyma... no chyba ze na rozdwojenie jazni cierpi :O

Gość kdkfkgg
tak cie kocha, ze pozwala ci pokazywac wszystkim gola dupe??? i takie brednie wypisywac o nim i dziecku??

fotke pupuy wklejam na wizazu bardzo dawno temu na watku pokaz swoja pupe gdzie wiekszosc wizazanek wklejalo swoje pupy ot cała filozofia wyciagneli fotki z innego forum i mysla ze sa happy

Gość getinbank
Jennifer weź się nie tłumacz,bo po co? Mam nadzieję, że się tym wszystkim nie przejmujesz...

sratatta dupa armata :D Jak to mogły buc twoje projekcje skoro on sam o niej mówił i wzdychał na wspomnienie o niej??? to, że nie chciał brac slubu samo o sobie swiadczy miał cie gdzies tylko ze wzgledu na dziecko cie wziął bo mu szkoda było i tyle. Po kilku latach juz przywyknął i am darmowy wór na sperme :D:D:D:D:D:D:D

aha dupsko jest z kaffe jak cos tu tez dawałąs dawno temu już nawet nie pamietasz :D