Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

chciałam się z wami podzielić

Polecane posty

Gość kdkfkgg
masz urode plebiejskiej wiejskiej swinki, no sorry, ale naucz sie przyjmowac krytyke

Gość jlgnlsdjhoviajeonv
Oczywiście piszę o założycielce wątku

Gość jejku jenny szkoda mi cie
ty chyba nigdy nie zmadrzejesz :( Radosci z posiadania rozumu nie dostapisz nigdy, wiec sie chociaz domkiem naciesz bidulko :(:( W sumie sztame i biedronke uważałam zawsze za troszke mądrzejsze, ale jak w ogole z toba gadaja i ci przyklaskuja to ludzie normalni szybko zmienia o nich zdanie, niestety:(

Gość kdkfkgg
no to pokaz te nogi, bo jakies krzywe byly pokazane

Gość IMO13758
Portugalka - a powinnaś się przejmować, ale nie opiniami o wyglądzie tylko faktem, że nie chcesz ujawnić mi tytułu swojego filmu!

Gość jejku jenny szkoda mi cie
achaa, uroda przemija (ta watpliwa rowniez), wiec nie wiem co za 5, 6 at zaoferujesz swojemu mezusiowi, bo nie masz do zaoferowania nic oprocz dupy:(. Lepiej sie laska wez za siebie b cie szybko wymieni na mlodszy, lepszy, ladniejszy i przede wszystkim madrzejszy model. Mowie ci to z dobrego serca, nie zazdrosci jak zapewne sadzisz :D gdyz takowe posiadam ❤️

nie, po tym co pisze... tak jak ostatnio jakas laska ktorej napisalam ze jest ladna tylko przesadza z solarka na co ona ze ja wszyscy krytykuja, a ona jest przeciez piekna i zajebista i ze kazdy facet na nia leci itd

Gość kdkfkgg
jenni, jest ladna, ale portugalka nie za bardzo, ale wszedzie musi napisac jaka to ona piekna

Gość wefcgybbb
zadrościcie jej pasztety ,ma urodę i buduje dom a wy cioty nawet faceta nie macie

Gość jujkkuui
ona buduje dom? czy to raczej jej mąż? vbo zapewne ona tam nic nie wniosla procz dupy cyckow oraz dziecka w ktore meza wkopala i musial sie chajtac a swoja droga fajny musi byc ten facet odpowiedzialny, ze mimo iz ma tak pusta babe ozenil sie z nia dla dobra dziecka

Gość ja po 50tce mam
i tak się zastanawiam dlaczego ta młoda kobieta ,atrakcyjna :) takie desperacje tu robi:O myślę ,że mąż jej nie kocha albo ją zdradza :O coś jak księżna Dai masz i stąd te problemy emocjonalne:O no żal kobieto ,że nie jesteś dla niego ta pierwsza najważniejsza najkochańsza:O ale też musisz wiedzieć ,że kocha się tylko raz:) nawet wasza córka nic tu nie pomoże bo twój mąż chyba miał jakąś miłość wcześniej z której się nie wyleczył:O przykro mi dla ciebie..........

Gość tybcdv
jujkkuui Ty zazdrosna kurwo nigdy takiego faceta nie będziesz miała bo za brzydka jesteś.

pisalas na poczatku ze beda zalewac fundamety, a na tym foto juz mury do gory sie buduje, wiec chyba cos nie tak ...

Gość ja po 50tce mam
ale swoją drogą jenni chętnie bym ci wylizała szparkę:P:P:P

Gość ja po 50tce mam
no i zamiast z mężem czas spędzać to się pode mnie podszywasz:O ja ci współczuję :O

Gość kdkfkgg
no i koniec udawania milutkiej