Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

chciałam się z wami podzielić

Polecane posty

Gość kdkfkgg
dobra, koniec zabawy, ide spac, jenni, powaznie ci zycze tylko dobrego, ogarnij sie, juz nie jestes nastolatka i masz dziecko, takim zachowaniem mozesz mu krzywde zrobic, ludzie sa zlosliwi. dobranoc

Gość kuniu
a fotke donalda Tuska bo jest szwagrem ty ciemnoto nieokrzesana,jestes najwiekszym gownem Magdaleno vel Jenifer

Gość mam tu 10 loginów :P
ahahahhaha dzięki :D

powiem tak szkoda mi n was wieczoru ,wy skoro nie macie swoje prywatnego życia piszcie tu do rana a ja zmykam do mojego kochanego męża!!:) dobranoc

[zgłoś do usunięcia] nowa346 nie:9 zaluje wiem ze juz za pozno... ,zrobil mi dziecko ,przez niego moje cialo juz nie jest takie jak bylo a teraz mi mowi ze jakas alb mu sie podba ..nie ma to jak zrujnowac komus zycie... to jest dobre -jenny i jej prawdziwa twarz :D:D:D:D:D:D

Gość kuniu
nedzna suka

Gość IMO13758
Teraz nawet ja już nie zacieszam michy...

podsumowując jenny biedna dziecko z wpadki maz maminsynek i komuna na kredyt zadrościmy magda zadrościmy :D:D:D:D:D:D:D

"szukasz pomyslu na biznes to wysil ta tepa mozgownice nikt z was sie nie dowie po co stwarzac sobie konkurencje a dodam ze to czym sie zajmujemy jest na prawde "rzadkie" w Polsce."

Gość kuniu
zmykam do kochanego meza ha ha ha przeciez z toba mial siedziec na kompie,ty masz wielkie gowno ,przegrane zycie smrod i ubustwo,sni o szczesciu paranojo

a nawet jezeli sni to co? kazdy ma prawo do szczescia nawet tego fikcyjnego.. a moze akurat jej sie poszczescilo? nie znasz jej osobiscie tylko z forum na ktorym ludzie pisza rozne pierdoly ja tam jej zycze szczescia, kazdy ma do niego prawo

Gość y66
smutna jestes :(

Z ludzkiej biedy smiac sie nie nalezy, ale z głupoty jak najbardziej. Nie miec nic - robic z siebie bogaczkę, wysmiewając sie przy tym z innych, wstawianie własnych zdjec, męża, dziecka..Brak słów.

Portugalka, no sorry, wypisywac gdzie sie da jakiego ma potwornego faceta, a tu sie wysmiewac, że jestesmy pasztety, których partnerzy nie kochają to juz szczyt hipokryzji..

Gość genek ttysz
to co robicie tej dziewczynie przechodzi ludzkie pojecie to forum schodzi na psy

Gość y66
sztama mądrze godosz!

Gość kuniu
yessssssssssssss :)