Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mam 26 lat

nie miałem dziewczyny

Polecane posty

migotka: wierz mi że liczę na fajną robotę i nie chcę iść do marketu. To tylko ostateczność, do której wierzę, że nie dojdzie.

Gość migotka900008
to powodzenia zycze w szukaniu pracy

dzięki. I nie pisz, proszę, w każdym zdaniu słowa na "k", bo jak zauważyłaś, nie przeklinam. Uwierzcie, że nie jestem jakąś ciapą, za którą mnie macie.

zapisz sie do oazy w kosciele..tam moze znajdziesz ludzi podonych do siebie... idz juz teraz do jakiejkolwiek pracy i nadal szukaj czegos lepszego!

"dzięki. I nie pisz, proszę, w każdym zdaniu słowa na "k", bo jak zauważyłaś, nie przeklinam. Uwierzcie, że nie jestem jakąś ciapą, za którą mnie macie." Podaj nam chociaż 1 powód, który jednoznacznie potwierdzi, że nie jesteś ciapą - wystarczy tylko jeden poważny ...

tak szczerze: pisałem już, że nie jestem wierzący, więc nie pisz mi o oazach. To dziwny stereotyp: nie miałeś dziewczyny, to znaczy, że przesiadujesz stale w kościele.

Gość pisał ze jest niewierzący a ty
z oazą:O a co jak jest nieśmiały i zamknięty to od razu kocha boga?:O

facet ktory nie pije,nie pali, nie dupczy,to tylko do oazy pasuje... nikt ci tu zlotej formuly nie poda.znajdz prace i nie uciekaj od wspolpracownikow.na bank sie gdzies wkrecisz i potem zawsze kolega ma kolezanke,ktora ma przyjaciolke i tak to sie kreci.

jeżeli miałbym podkreślać swoją niewiarę piciem, paleniem i rozwiązłością, to nie byłbym człowiekiem wolnym, tylko niewolnikiem.

Gość pisał ze jest niewierzący a ty
szczerze to zmien otoczenie zacznij pic palić i gadać do ludzi, będzie trudno, ale potem się przyzwyczaisz, wiem to nie twoja natura, ale inaczej zginiesz:O takie czasy:O

Gość migotka900008
ojej dobrze, ze nie pisac slowa na "K" :D:D:D ludzie, trzymajcie mnie! :D:D:D:D:D:D ktos pisal ze potrzebny ci skok ze spadochronem....jak uwazam, ze lepszy bylby bez spadochronu:D a teraz powazne pytanie : autorze, czegos od nas oczekujesz? odpowiedz mi

nie musisz palic i pic...musisz jedynie wyjsc do ludzi,a alkohol niestety w tym pomaga.sama bylam niesmiala i impreze musialam zaczac paroma glebszymi,potem juz z kazdym moglam fajnie pogadac.z czasem zauwazylam,ze fajny ze mnie czlowiek i nie musze sie bac ludzi,teraz alkohol juz mi niepotrzebny:) a faceta zawsze mialam,tyle,ze ja mialam znajomych ktorzy mnie sila wyciagali na imprezy:D

migotka: szczypta kultury to chyba nic takiego. Nie musisz przecież używać języka spod budki z piwem.

Oto pan nam podał jeden poważny dowód na to, że nie jest ciapą: mianowicie : "kasandra: asertywność, własne zdanie" :o chyba zatem inaczej rozumiemy pojęcie życiowej ciapy

Gość w tym samym miejscu
tak szczerze, jak tam Twoje tulipany, osiołek i kaczki, a nie, to chyba gęsi są?

ok,inaczej.nie jestes ciapa,ale jestes nudny...o czym ma rozmawiac z ta dziewczyna jak zadnych pasji nie ma,nigdzie nie byl,nikogo nie poznal...

migotka900008 Nie wiem dlaczego, ale nawet w żartach nie wolno, chowając się w anonimowym wirtualu, proponować komuś rozwiązań ostatecznych. Nie wiesz kto po drugiej stronie siedzi, więc proszę, panuj nad emocjami.:):)

Gość migotka900008
ja tam akurat rozumiem cie w sensie picia czy alkoholu , przynajmniej nie masz nalogow...no ale jedno piwko tak dla rozlusnienia to chyba mozna raz na rok?