Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mam 26 lat

nie miałem dziewczyny

Polecane posty

to były studia dzienne ( politologia na Uniwersytecie W arszawskim). Nie chodziłem po prostu na imprezy, nie wszyscy studenci przecież na nie chodzą. Z wyglądu jestem całkiem przeciętny, na pewno nie brzydki, wzrost średni, szczupła budowa ciała.

Gość ffdfdfdfdfdfd
to prawda ze takich udzi jest wielu, samotność w tych czasach to plagaaa ale trzeba mieć problem ze sobą jeśli w ogóle chociaż w kimś się nie zakochało lub zauroczyło na maksa...

pisałem już kiedyś na ten temat. Chyba nie jest zakazane pisać o czymś dwa razy. To nie żadna prowokacja. Od tamtej pory nic się nie zmieniło.

Gość ffdfdfdfdfdfd
tylko ze zakochać się bez wzajemności po tylu latach samotności to jest masakra.. masz jakieś wymagania względem kobiet? czy ona musi być super ładna czy jak?

kasandra: niespecjalnie się uczyłem, po prostu siedziałem w domu ( np. na kompie, czy przed tv). Nie byłem kujonem, wyniki w nauce też przeciętne.

Gość ffdfdfdfdfdfd
to musisz chłopie coś zrobić, wyjdź do ludzi, zapisz sie na jakieś konkretne studia podyplomowe po których jest praca albo idź na kurs tańca, facet który umie tańczyć jest atrakcyjny w oczach kobiet:)

dlaczego masakra? Byłem kilka razy w jakimś sensie zakochany i miło to wspominam. Nieraz udało mi się z tą dziewczyną nawet kilka razy krótko porozmawiać.

prawda jest taka,ze dopoki nie znajdzie jakiejkolwiek pracy to nie ma nawet co zaczynac tematu...:o a tak w pracy poznasz ludzi,kolegow,kolezanki i cos sie zacznie moize krecic.

Gość ffdfdfdfdfdfd
po prostu zrób coś żeby zwiękrzyć swoją atrakcyjność w oczach kobiet, popracuj nad swoją osobą , nie siedź na kompie

Czy ja sie dowiem wreszcie jaki było powód tego, że nie chodziłeś na te imprezy? Bo siedziałem w domu przy kompie to nie jest powod ...

kasandra: jaki był powód... pewnie taki, że nie jetem imprezowy, nie każdy przecież jest, to nic szczególnego.

Gość ffdfdfdfdfdfd
"w jakimś sensie zakochany i miło to wspominam" sorry ale miłość bez wzajemności do szczęśliwych wspomnien nie należy ;)

no dopoki nie znajdzie pracy,to nie ma sensu sie zapisywac na portale randkowe...spotkasz sie z laska,powiesz,ze jestes bezrobotny i juz pozamiatane...tylko stracisz czas.musisz najpierw znalezc prace.bez tego ani rusz.

Chłopak nas informuje, że jest zwykłą Tzipą, nie potrafi się uśmiechnąć do sąsiadki, z kuzynką pogadać by mu koleżankę naraiła, na imprezę pójść i poczuć puls.. at last!! Chłopie, idź do parku, przedtem na tiszercie sobie napisz mazakiem "JAK MNIE CHCESZ TO MNIE BIERZ" 🖐️ 😴

widzisz autorze jak działasz na kobiety przez to twoje gadanie tracą cierpliwość i pewnie tak samo jest w realu🖐️

dlaczego tracisz cierpliwość? Normalnie odowiadam na pytanie. Jakbym znał odpowiedzi na wszystkie pytania, to bym może nie był sam.