Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mam 26 lat

nie miałem dziewczyny

Polecane posty

Gość w tym samym miejscu
Autorze, jesteś strasznym sztywniakiem i nudziarzem, stąd Twoja samotność.

Gość saklhfdgkvh
jesteście żałośni, facet szczerze napisał i chce rady a wy, dlaczego, jak to możliwe itp. (mniejsza o powód dla którego nie był do tej pory z kobietą) wy internetowi ignoranci tylko potraficie wyśmiewać się z niego sprawia wam to przyjemność

migotka: jeżeli już to preferuję wino, które zdarza mi się pijać. Piwa i wódki w ogóle nie piję.

Gość pisał ze jest niewierzący a ty
nie akceptujesz tego, że jestes na boku, niezrozumiany, bo przecież jesteś według siebie bardzo wartościowy. Uwierz mi przez otoczenie jesteś odbierany jako ostatnia ciota, i to się nie zmieni, nigdy nikt nie będzie podziwiał Ciebie, albo to zmien, albo całe życie zmarnuj.

Gość migotka900008
nobaaa , ale mnie stres bierze jak czytam takiego kolesia bezplciowegi , przezroczystego, ktory przypomina mi robota.... zer jakikolwiek uczuc, czy wy widzicie ze nawet emotikon nie uzywa?;p

moze sie rzeczywiscie zapisz na jakas wspinaczke,oboz wedrowny,no cokolwiek,nie wiem co tam lubisz... ale wrocmy do pkt. 1- bez pracy nic nie ma sensu plus wyczuwam tu jakis syndromy DDA chyba :o

Gość saklhfdgkvh
zanim coś napiszecie zastanówcie się nad tym słowa potrafią ranić

Gość migotka900008
to ja mam dla ciebie rade autorze: odpusc sobie szukanie kobiety, poki nie zrobisz cos ze soba...znajdz jakas pasje, fajna prace, zapisz na konkretne studia podyplomowe. wszystko nabierze wiekszych kolorow, bedziesz mial o czym pogadac z kobieta....bo teraz to nie wiem jakby wygladala twoja randka...

Gość saklhfdgkvh
praca chłopie to podstawa jakakolwiek nikt ci na początek nie da wymarzonej pracy, na taką trzeba sobie zasłużyć praca = kontakt z ludzmi = spotkanie kobiety

dorosle dzieci alkoholikow....jedyny powod czemu nie chcesz pic...bo wiadomo,ze przeciez nikt wodeczki dla jej smaku nie ciagnie:D

wytlumacz mi tylko dlaczego nie chcesz teraz juz isc do pracy w markecie i zaczac studia podyplomowe albo jakis kurs zainteresowan?

alkohol jest dla ludzi i w odpowiednich proporcjach jest panaceum na wiele przypadłości. W Twoim przypadku zmiękczył by kij, który kiedyś rodzice Ci w kręgosłup włożyli...:O Nikt nie zmusza do picia - oczywizda!!:) Czy sam widzisz jakieś rozwiązanie własnych kłopotów, czy tylko tak... a muzom sobie napisałeś?:)

Gość saklhfdgkvh
iza i kasandra, rady były ale większość to szydera, wysmiewanie itp tak mu nie pomagacie normalnie rozmawiając w realu też nazywacie ludzi cipami itp. wątpię podnosicie sobie samopoczucie poniżając kogoś na forum sami macie kopleksy może i autor jest ciapą, ale to nie powód żeby go wyśmiewać skoro jesteście tacy zaradni życiowo to pomóżcie mu wybrnąć z patowej sytuacji, zamiast wyżywać się na nim

chcę iść do porządnej pracy, a poznam kogoś może przez internet albo inaczej. Nie wiem jeszcze.

mam 26 lat chcę iść do porządnej pracy, a poznam kogoś może przez internet albo inaczej. Nie wiem jeszcze. Jesteś młody, do 50 masz jeszcze duuużo czasu! 🖐️

nie,po prostu uwazam,ze ktos kto ma 26 lat nie moze ciagle liczyc na mame i czekac na dobra prace pol roku.przeciez mu rak nie oderwie jak pojdzie do marketu i bedzie nadal szukal lepszej,a skladki przynajmniej leca...tak przynajmniej ja to widze.ja tez pracowalam fizycznie na studiach,jeszcze zyje i poznalam super ludzi:D

Mam kompleksy, jak każdy normalna sprawa. Chciałam mu pomóc, ale on nie porafi nawet na proste pytanie odpowiedzieć. Porozmawiaj z nim jeśli potrafisz...w normalniejszym tonie. W realu jestem szczera - jak mi się coś nie podoba to mówię, dlatego też grono moich znajomych nie jest aż tak duże bo nie lubię wchodzenia w tyłek ze wszelką cenę i udawania kogoś, kim się naprawdę nie jest.