Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klororowatęcza

w co ubrac 4 miesieczne niemowle do gondoli

Polecane posty

Gość klororowatęcza

jet juz ciepło, w co ubrac malca? czy wyjąc poduszke? SYn marudzi ostatnio bo mu za gorąco.

Gość No nie , nastepna
o ubieraniu, co Wy dzisiaj. Jestes matką i nie wiesz, jak ubrać swe dziecko ?

body z krótkim rękawe, bluzka, kurtka, rajstopy, skarpetki, spodnie, chusteczka na szyję, czapka i kaptur z kurtki. Mój jexdzi bez poduszki. Przykrywam kocykiem. Nie zakladam już tego zabezpieczenia na wózek ( nie wiem jak sie to nazywa ).

Gość cieplo dzisiaj
moj 4 miesieczniak ma dzisiaj body z krotkim rekawem, dres welurowy i cienka czapka. Wzielam tez cienki koc w razie czego bo bedzie kolo morza spacerowac.

mój mały ma poł roku.Ubieram mu body,bluzeczke z krótkim rękawkiem,krótkie spodenki,Bluze,skarpetki i czapeczke mam zawsze przy sobie w razie czego.A u mnie jest 20 stopni.

Gość klororowatęcza
haha, nie śledzę topików:)

Gość jankowazzzspiaca
skowroneczek zdradz mi jak tak szybko schudłas? ja po urodzeniu dwojki dzieci 84 kg :( a ważylam 60 :( no zdradz!!!!!

jankowazzzspiaca,ja wiem czy szybko? Na początku był Dukan,ale nerki bolały więc przerwałam,potem MŻ,teraz jestem na diece norweskiej.Jest rewelacyjna,przez 11 dni schudłam 4 kg,naprawde polecam.:)

Gość No nie , nastepna
Jak ubierzesz samą pieluchę i zostawisz resztę ciała gołą, oczywiście bez czapki, to ciebie tu pochwalą., jak założysz cokolwiek więcej, powiedzą Ci kafeterianki, że przegrzewasz. Nie pytaj się tu, bo tu same betony.

No kurcze, ale jak wyobrażasz sobie czapkę uszatkę na króliku i kurtkę puchową to faktycznie przegrzewam. A co ma iść na podwórko w bodziaku z krótkim rękawem? A spodnie mam na gołe nogi założyć?

Gość No nie , nastepna
Po pierwsze, szkoda twych nerwów, tu wszystkie puszczają dzieci na golasa o tej porze. Ja ubieram podobnie jak Ty i uważam, że jest ok.Ale kafeterianki wiosną wypuszczają nowo narodzone dzieci w samych pieluchach i gołej głowie, a latem na golasa.

Gość No nie , nastepna
Po co Wy w ogole ubrania dzieciom kupujecie, skoro ich nie zakladacie. Wasze teorie kafeterianki, to puszczać dziecko na golasa. Tanie jest utrzymanie Waszych dzieci, jak w nic je nie ubieracie ?

Gość No nie , nastepna
Takie małe niemowlę jest za małe, by o tej porze wystawały mu gołe nóżki spod spodni w samych skarpetkach.Chyba że jest okryte czymś na wierzchu. Ale co ja się produkuję, zaraz mi napiszą, że ich dzieci leżą gołe w gondolach nie przykryte żadnym kocem nawet.

Gość No nie , nastepna
Matki tych dzieci też pewnie z gołymi cycami biegają już po dworze,

No cholera jasna! Kurtka wiosenna!!!! Kapturek , bo jest więc pod pleckami będzie uwierał! Czapka bawełniana! Czy wy takie głupie jesteście, czy takie złosliwe?