Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Shale_on

Związki mężczyzn z młodszymi kobietami

Polecane posty

Gość tofiefie
no to gitara, jak wam odpowiada!

Jak najbardziej. Czyli koniec tematu, zresztą mam zlecenie do wykonania :) Miłego dnia tym, co potrafią kulturalnie rozmawiać. A raczej miłego wieczoru :)

Napisałem jej smsa, jak będzie chciała to się tu wypowie, jak nie, to nie :) Ale ja już nie będę się kłócił z wiatrakami, czy moja kobieta jest dla kogoś ładna, czy brzydka. A otyła nie jest, zresztą jak po twarzy można określić całą sylwetkę? :D Miło było, ale praca czeka, a nie mam zamiaru zawalić roboty przez pisanie na forum, więc pozdrawiam wszystkich idealnych :D

Gość jklwklhoioo
pomiedzy mna a facetem roznica: 13lat, wiary, narodowosci, jezyka a jestesmy ze soba 2 lata ps.uprzedzajac komentarze o pieniadzach to ja jestem ta z kasa :P zycze powodzenia

Gość Zgadzam się.
rudaaa666 A faktycznie cos mi sie przypomnialo, musze przyznac racje plotki niszcza życie, ale mysle, ze plotki na temat wieku Wam życia nie zniszczą... Chyba, ze nic do siebie nie czujecie. Rudaaaa - plotki niszczą życie jedynie tym, którzy się nimi przejmują. Po co zawracać sobie głowę pustymi, zawistnymi ludźmi, którzy z nudów wymyślają głupoty, często przez zazdrość? Nie ma sensu zniżać się do ich poziomu. Coralick - ok, rozumiem. Autorze - jak już wyżej napisałam, żyjcie tak, jak Wam odpowiada, skoro Wam jest dobrze. Nawet w niedalekiej rodzinie mam małżeństwo ze znacznie większą niż u Was różnicą wieku, w którym rodzice jednego z nich bardzo się sprzeciwiali temu związkowi, a teraz, po jakichś 3 czy 4 latach sami mówią, że widać, że ich syn jest szczęśliwy i nie mieli racji, że byli przeciwko nim. :-D Powodzenia!

Gość jakby mój facet wkleił moje
zdjęcie na kafeterii, to by było ostatnie, co w życiu zrobił :O kretyn z ciebie, autorze :O

Gość gość
Witam, Poszukuję do programu telewizyjnego osób , które są w związku z młodszym mężczyzną lub młodszą kobietą (około 10 lat lub więcej) i chciałyby sprawdzić czy mogą ufać swojemu partnerowi / partnerce. Jeśli ma Pan/Pani taką sytuację lub zna kogoś, kto mógłby być zainteresowany - proszę o przesłanie numeru telefonu, a oddzwonię i opowiem o szczegółach. Rozmowa jest niezobowiązująca i nie oznacza udziału w programie. Zgłoszenia na adres wer.stanuch@gmail.com Pozdrawiam !

Gość gość
Wiem o czym piszesz autorze. U nas jest 9 lat różnicy ale to nie przeszkadza ona ma 16 lat a ja 25. Spotykamy się od tygodnia