Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Shale_on

Związki mężczyzn z młodszymi kobietami

Polecane posty

Boję się plotek zmyślonych, typu, że mam kasę i właśnie dlatego mam młodszą. Ale niektóre osoby mają za mały rozum, żeby to ogarnąć.

Coralick całkiem dobrze napisane :) Za dużo komputera, a za mało kontaktu z ludźmi w życiu poza komputerem i internetem.

Gość EwelinaEwa.
O sobie mówisz cioto forumowa to się zgadza. :D

Ewelino, jak Ci się nie podoba to co piszę i to, że piszę, to przenieś się na inny temat. Już Ci napisałem, że możesz mnie nazywać jak sobie tylko chcesz, a i tak nie wyprowadzisz mnie z równowagi. Ale tak btw to jestem w pracy, na Twoje nieszczęście mam dziś mało zajęć.

Gość EwelinaEwa dobrze gada
buahahhhahhahhaha debil wkleil fote i piertoli jak pizda

Ewelina, cóż za "bogate" i dobrane słownictwo. Nieźle Ci idzie, tylko za dużo powtórzeń.

Gość qwfemfekj
a ładne ma imię?

Ewelina a ze tak zapytam, to ty masz jakies PMS?? Dawno cie nikt nie bzyknal? Czy kaca?

Gość EwelinaEwa.
Żegnam ciotko, w przciwieństwie do ciebie mam z kim uprawiać seks pipko , a teraz kiś tu ogóra do nocy:D🖐️

Gość no pewnie z wymionych nikow
juz ten egoist cos tam lepszy czy nawet darker buahahhhahhaaa ten to jakas mameja

Tak tak. Jestem Ania i mam 12 lat, lubię siedzieć tu na forum, bo niektóre wypowiedzi przydadzą mi się do szkoły. Niektórzy są jednak pozbawieni umiejętności życia w zgodzie z innymi użytkownikami... I takie osoby teraz pozdrawiam. Niestety, nie trafiłyście na takiego, co by się zniżył do waszego poziomu, żeby wam odszczekiwać.

Coralick no niestety, nie mój to tekst :) Z tą Anią to zawsze wyskakuje mój kumpel do szefa, kiedy tamten powie coś absurdalnego :)

Gość Zgadzam się.
Pawel; Co z tego ze mloda jak brzydka. Zgadzam się. Ona ma twarz brzydką i pospolitą, zero kobiecości, a Autor sprawia wrażenie, jakby właśnie co wyskoczył na chwilę pozować do zdjęcia z jakiegoś gangu. No ale to nie nam mają się podobac oboje, tylko sobie nawzajem. A co do różnicy wieku, to żadna różnica wieku - 10 lat to nic. Jak Wam jest dobrze razem, to innych to nie powinno obchodzić. I głupi jest argument o pieniądzach - a co to, równolatkowie nie mają nieraz dużych dochodów? Ktoś młodszy też może być bogaty, ale wtedy tym samym obłudnym, ujadającym na pary z dużą różnicą wieku ludziom nie będzie to przeszkadzało, tylko jeszcze będą gratulować jednemu z partnerów, że znalazło sobie "bogatego/-ą żonę/męża". Hipokryzja będzie zawsze hipokryzją i takich ludzi należy olewać. Są ludzie z dużo większą niż 10 lat różnicą i są razem długie lata, kochają się i nie zamieliliby swoich mężów/żon na nikogo innego.

Ja mam chłopaka 11 lat starszego. Ja mam 20 lat On 31 czasami jest ciezko, ale jakos narazie dajemy rade. I nie rozumiem dlaczego wszyscy wyzywaja sie na autorze chyba jakies kompleksy wszysyc tu maja...

ja tylko nie rozumiem co tu ma uroda (wzgledna, bo kazdy lubi co innego... jedne bratow pittow, inne taysonow, jedni lubia barbie inni szare myszki) do roznicy wieku w zwiazku?? albo ja czegos nie rozumie albo ktos tu dorabia ideologie.

Gość Zgadzam się.
Wybacz, ale ta czapeczka tak się kojarzy z czarnymi raperami lub Eminemem. ;-)

Coralick bo są ludzie, dla których wygląd jest ważniejszy od cech człowieka. Tak jest i tak będzie. Komentarze pozytywne związane z moim wyglądem są miłe, dziękuję :)

Gość Zgadzam się.
W kżdym razie jeśli rzeczywiście Ją kochasz i jesteś pewien swoich uczuć, to zupełnie nie rozumie, czemu boisz się plotek. Chcesz żyć z Nią, czy z tymi plotkarzami, którzy nic lepszego nie mają do roboty?

Gość Zgadzam się.
Coralick ja tylko nie rozumiem co tu ma uroda (wzgledna, bo kazdy lubi co innego... jedne bratow pittow, inne taysonow, jedni lubia barbie inni szare myszki) do roznicy wieku w zwiazku?? albo ja czegos nie rozumie albo ktos tu dorabia ideologie. Diabeł wie wszystko, nie wie tylko gdzie kobiety ostrza swoje noże........ Nie wiem, gdzie w mojej wypowiedzi widzisz taki związek. Widocznie lubisz dopowiadać sobie pewne treści, ale to już nie mój problem.

Gość mi przypominasz
justina timberlake'a :)

Zgadzam się. Niby nie, ale wiadomo że zdarza się, że plotki niszczą komuś życie.

zgadzam sie... moj post nie byl do ciebie gwoli prawdy.... moje pytanie zostalo uogolnione do tego wszystkiego co sie tu wypisuje. czyli gadamy o roznicy wieku i postrzeganiu tego przez innych a jakis palant jeden z drugim zaczyna w to wlanczac wyglad. wiec pytam co ma piernik do wiatraka? bo moim skromnym zdaniem nic! to tak jak bym zalozyla topik o d smazeniu kurczaka w kurkach, a ktos by wyjechal z tekstem czy ladniejszy jest bialy kurczak czy rudy kurczak...

A faktycznie cos mi sie przypomnialo, musze przyznac racje plotki niszcza życie, ale mysle, ze plotki na temat wieku Wam życia nie zniszczą... Chyba, ze nic do siebie nie czujecie.

Gość tofiefie
szczerze, to prędzej będzie to mezalians w stylu: patrz jaka brzydula z przystojniakiem... niż patrz gówniara za staruchem :P serio :P

Znam taką parkę, ona 20, on 30, ona próbuje być starsza niż jest a on jest troche w tyle więc można powiedzieć że ten sam poziom, zreszta on też ma kase wiec tylko tyle może zaoferować swojej dziewczynie i jej sie to podoba, ona natomiast imponuje mu urodą. I to chyba tyle, ale każda para jest inna:P

Może być i tak, to by mi nawet bardziej pasowało, bo ona się takimi tekstami nie przejmuje, a różnicą wieku jednak trochę tak.